Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

sirslobban84

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Om sirslobban84

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1984-05-18

Profil

 • Ort
  Borås
 1. Kan inte se vart jag i tidigare inlägg sagt att jag inte vet vad jag använder adobe serien till. Frågan var mer om serien lämpar sig för att bygga hemsidor.. Mig veterligen är inte hela serien uppbyggd på webbdesign. Eller? Har använt indesign för tidningslayout och illustrator för trycksaker.. Men jag vet inte, kanske är helt ute och cyklar [inlägget ändrat 2008-10-22 10:08:16 av sirslobban84]
 2. Grejen är att jag är helt novis inom ämnet men gör jag en grej så kör jag fullt ut. Tanken var väl att få fram förslag där man kan göra det mesta i designväg när man bygger hemsidor. Någon som nu har förslag på program? Har hela adobe serien..
 3. Hej! Vilket program är populärast bland dagliga användare när dom bygger hemsidor? Är det dreamweaver? Mvh Jonathan
 4. Ska göra inköp av LCD och vill ha lite tips vad jag ska tänka eller vad som är viktigt. Vad gäller bildegenskaper så kollade jag på en som hade 100 Hz vad det nu innebär och jag märkte en klar skillnad. Antar att detta är rätt viktigt? Vad är det mer som är viktigt? Sedan har jag kabel tv och ansluten till com hem, har hört att bilden inte blir lika bra som om man har digital TV stämmer detta?? Tack! jonathan!
 5. Har precis köpt en platt tv och vill kombinera detta med min dator. Vad är bästa och smartaste lösningen. Billigaste är väl att bara köpa en HDMI kabel och ansluta mellan enheterna eller? Alternativ två är mediaspelare eller? Vilken är då bäst och vad ska man tänka på. Det finns både externa och stationära mediaspelare eller? tack för hjälpen! Jonathan!
×
×
 • Skapa nytt...