Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

laq

Medlem
 • Antal inlägg

  87
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

laq vann dagen: 13 mars 2019

laq hade det mest gillade innehållet!

2 följare

Om laq

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Nu har jag fått hem min Samsung 680 tv-box. Har fått den för runt 400:- (var nog en special-deal). Det känns som alla punkter enl ovan är uppfyllda, - kan använda APP som styr boxen - bättre bild - ny mjukvara - förbättrat användargränssnitt som är mer användarvänligt - har UHD (Ultra HD) är mycket nöjd med bytet , Samsung 680 är mycket bättre än min gamla box.
 2. Har i dag DIGITALBOX ARRIS 3000 men jag saknar en del funktioner ex.vis - går ej att ha APP som styr boxen , - kan ej 'visa från början' - lite kantigt användargränssnitt Har hört/läst att Samsung 680 har: - kan använda APP som styr boxen - bättre bild - ny mjukvara - förbättrat användargränssnitt som är mer användarvänligt - har UHD (Ultra HD) Är detta rätt / fel ? Tacksam för synpunkter!
 3. Viasat TV-box Samsung 680 Tänkte bara fråga här ... är det en bra box? fördelar/nackdelar ?
 4. Tänk va enkelt det kan vara ibland, tack för hjälpen!
 5. Är inte så bra på funktioner, tacksam på ett exempel hur man skriver. Punkten är ju inte på samma pos i alla fälten ex 12.1250 , 123.125, -12.123
 6. Har importerat en fil med fält som innehåller tusen-punkt Ex. 2.300,50 nu vill jag ändra det till tal = 2300,50 så det går att räkna med .. Tacksam för tips
 7. Tack för denna utförliga information, det blir till att köpa denna skärm!
 8. Är på g att köpa ny bildskärm, vad tror ni om AOC i2481 FXH ? https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3393126 Ska användas till surf, div program som excel mm, bildvisning, kanske någon film, men inga spel. Tacksam för tips om denna skärm eller någon annan.
 9. Tack för ditt svar! Men , det är nog så att det är inte färdigutvecklat än, Hittade denna info: 'Moving on from Picasa' http://googlephotos.blogspot.se/2016/02/moving-on-from-picasa.html vad jag förstår så börjar de 'rulla ut' förändringar 1 maj 2016, så det är väl bara å vänta å se .....
 10. Populära bildordningsprogrammet Picasa läggs ner. Ersätts av Google Photos. http://m3.idg.se/2.1022/1.650239/google-skrotar-picasa Har tittat lite på Google Photos men får ingen bra koll på detta.. Ex.vis hittar inte hur man skriver text till en bild, hur man laddar upp bilderna .. Någon som vet/testat?
 11. Har uppdaterat med Windows 7 drivrutin från Packard Bells supportsida. Nu funkar ljudet helt perfekt, när man pluggar in hörlurarna tystar högtalarna och ljudet kommer i hörlurarna. Flyfisherman, TACK så mycket för detta tipset !!!
 12. Det gäller en PackardBell EasyNote TJ71. SNID-nr: 00284318722 ljudkrets på datorn: AMD High Definition Audio Device. kan inte se att det finns några inställningar .. Ser ej att denna dator har support för w10 på Packard Bells supportsida . För gammal dator så man får väl bita i sura äpplet å ändra manuellt eller ???
 13. När man pluggar in hörlurar fortsätter ljudet i högtalarna och inget ljud i hörlurarna, började nog i samband med win 10.. Tidigare tystnade högtalarna och ljudet kom i hörlurarna när man pluggade in lurarna , så vill man ju ha det! Nu får man gå in i LJUD och skifta mellan Högtalare/Hörlurar för att få ut ljudet. Detta gäller en bärbar PackardBell . Finns det nån inställning för detta ??
 14. Har fungerat helt ok under lång tid... MEN nu kan jag inte se mina noteringar i appen Anteckningar däremot i iPad-en finns alla mina anteckningar ... Så här är det: När jag öppnar Anteckningar visas: -------------------------------------- iPhone: ICLOUD Anteckningar 0 -------------------------- iPad: ICLUDE Anteckningar 0 GMAIL Anteckningar 35 (= alla mina anteckningar) ------------------------------------------------------------ Har för mej att det varit GMAIL, Anteckningar i iPhone tidigare ? Vad kan ha hänt , har inte ändrat några inställningar (vad jag vet) ??? Tacksam för hjälp ...
 15. Nu har jag satt in disken i annan dator som slav-disk. I Kommandotolken har jag skrivit sfc /scannow och Enter När den jobbat klart kom det inget felmeddelande ... så nu är frågan om det finns nåt annat sätt att få win7 att starta ???
×
×
 • Skapa nytt...