Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Crille_

Medlem
 • Antal inlägg

  30
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Crille_

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1989-11-28

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Norrköping
 1. Låter bra det där, får bli en investering. Jag får tacka för det snabba svaret!
 2. Hej! Jag känner att det är dags att prova på en SSD-disk till min snart två år gamla dator, men det var många år sedan som jag plockade med datorer och känner att jag inte längre hänger med i utvecklingen som jag en gång gjorde. De funderingar jag har är dels vad som avgör om en SSD-disk är kompatibel med ett moderkort, om det krävs några speciella egenskaper? Detta är mitt moderkort. Sen kommer vi till hårddisken. Är en disk för runt tusenlappen något att satsa på eller krävs det en dyrare modell för att det ska vara värt investeringen? Jag kan ju tillägga att jag väldigt sällan spelar spel, förutom en period på senhösten när football manager kommer ut, om det nu har någon betydelse. Trevlig helg! Crille
 3. Jag ska köpa mig en ny kamera och har konstaterat att jag inte vill ha en systemkamera då de är alldeles för klumpiga. Jag vet att "bäst kamera" är upp till var och en, men jag vill ha en kompaktkamera som tar så bra bilder som möjligt, för att vara kompakt vill säga. Jag har tittat på en Canon PowerShot SX200 IS som jag tycker verkar bra, men skulle vara kul att höra om någon har erfarenhet av denna kamera, eller har andra alternativ, jag är öppen för alla alternativ. Kanske även ska påpeka att jag inte är något proffs, men vill som sagt ha en riktigt bra kamera då jag ska resa utomlands. Ha en bra dag!!
 4. Crille_

  Modem

  Har nu satt modemet i bryggat läge, men det går fortfarande inte. Det hände en gång att internet fungerade, av någon konstig anledning, för när jag sedan skulle kolla igen, var det dött. Har inte en aning om vad som är fel. Och om jag köper ett modem som det är max 8mbps på, kan jag använda det till mitt 24mbps??
 5. Crille_

  Modem

  Skaffade nyligen internet från Telia och jag skulle då få med ett modem. Fick nu höra att det är försenat i två veckor och vill få igång internet tidigare än så. Min mor har ett modem som vi tidigare fått från Glocalnet, skulle det funka att använda till Telia?? Har en gång tidigare försökt använda det till en teliaanslutning utan framgång. När man går in på modemet står det Glocalnet i nån spalt, så det känns som det är "låst" till det. Ett annat alternativ är att köpa ett modem, finns ju för en femtiolapp. Men är det bara att koppla in å köra då? Telia kör ju utan användarnamn å lösenord så det borde ju bara vara å köra på Tack på förhand!!
 6. Att jag inte tänkte på det..... Det fungerade, tack så mycket
 7. På skrivbordet har jag en ikon (Sony ericsson file manager) som inte går att få bort. När jag högerklickar på den finns inte alternativet "ta bort" Det går inte heller att trycka på delete. Någon som vet vad jag kan göra? Tack På Förhand!!
 8. Hej! Efter att ha uppgraderat min dator och installerat windows på min nya SATA hårddisk stoppar jag i min gamla SATA hårddisk där jag har musik och dokument m.m. Men när jag startat datorn hittar jag den inte i 'den här datorn'. Kollar i bios och i systeminformation, och där finns den. När jag sedan går in i 'datorhantering' och väljer diskhantering står det att min gamla disk är dynamisk, olsäbar med ett rött kryss över. Det enda jag kan välja när jag högerklickar på den är konvertera till standarddisk, egenskaper och hjälp. Är det någon som har en aning om vad jag kan göra? Har hört att formatering är den enda utvägen, men det vill jag verkligen inte! Kanske kan jag göra en backup på den hårddisken? Vet inte om det har någon betydelse, men min gamla disk står som Disk 0 och den nya med windows som Disk 1 Väldigt tacksam för hjälp!! PS. I min gamla burk hade jag en IDE hårddisk med windows på, om det nu har någon betydelse. Vill bara säga att jag nu löst problemet. Gjorde en backup på hela hårddisken med R-Studio och formaterade sedan min nya disk, så nu går det som en klocka [inlägget ändrat 2007-10-28 12:53:53 av Crille_]
 9. Hej! Ska formatera datorn och undrar ifall någon vet hur, eller om jag kan spara mediebiblioteket i winamp? Har en massa låtar betygsatta och vill inte att allt ska försvinna! Tack På Förhand!
 10. Jag har lite olika funderingar, men det lutar åt en av dessa http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=339437 eller http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=341638. [inlägget ändrat 2007-10-13 17:10:01 av Crille_] [inlägget ändrat 2007-10-13 18:02:03 av Crille_]
 11. Crille_

  Minnenas spänning

  Hej! Kan det vara så att moderkortet inte stödjer ett par minnes spänning? läste att ett par behövde 1,8V och ett par andra 2,1V. När jag läser på moderkortet jag ska köpa står det inget någonstans (har googlat på moderkortet) om vad det klarar för spänning. Eller är det så att det bara är en uppmaning vad man ska köra minnena på? vilket då kan betyda att alla kort klarar minnena. Tack på förhand!!
 12. Crille_

  Välja minnen

  Moderkortet är kompitabelt med PC6400 och PC5300
 13. Crille_

  Välja minnen

  Jag ska köpa nya minnen och det finns hur mycket som helst att välja på. Min fråga är nu, vad ska man välja. Har tänkt PC5300 eller PC6400, men är det stor skillnad på dem? och är det stor skillnad på två PC6400 som kostar t.ex. 700 och 900? eller ska jag välja några dyrare PC5300 eller några i budgetklassen av PC6400? vad tjänar man på? Läste även om något liknande; 5-5-5-12 och 5-5-5-15, vad är skillnaden, behövs det olika moderkort eller något sådant? Och en sista fråga, läste på ett moderkort jag tänkte köpa "RAM-egenskaper - Ej buffrad, två DDR-kanaler" och att det var icke ECC, är det något viktigt att bry sig om? Tack På Förhand!! [inlägget ändrat 2007-10-10 18:34:24 av Crille_]
 14. Crille_

  x1950 eller 8600?

  Hej! Jag ska köpa nya delar till min dator, och funderar på ett ganska billigt grafikkort för runt 1200:- På komplett har jag hittas två kretsar som jag är intresserad av, och det är x1950 och 8600. Men nu är frågan vilken av dessa jag borde välja? Det finns ett ganska stort urval av dessa kretsar med många olika tillverkare och de heter gt och pro. Så är det någon som har någon kommentar om dessa två vore jag tacksam, ni får även komma med andra alternativ om ni vet något bra. Tack På Förhand!!!
 15. Hej! Min dator är extremt seg och ska snart formatera om den, och tänkte göra en backup sen när formateringen är klar, så jag slipper formatera hela tiden. Har aldrig gjort backup förr och har ingen aning om det finns något enkelt program för att göra detta Så nu undrar jag om det finns någon här som vet några bra program som jag kan använda för att göra en backup på Windows?
×
×
 • Skapa nytt...