Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Carolajnen

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Carolajnen

 • Medlemstitel
  Nykomling

Profil

 • Ort
  Flen
 1. Jag har ett problem med min dator och mitt Windows Vista. Köpte för ca ett år sen en Packard Bell med Windows Vista. Det fungerade till en början bra. Men sen började hårddisken att knattra och program hängde sig och svarade inte, varpå de var tvugna att starta om. Jag formaterade om hårddisken tre gånger på minre än ett år, sedan fick jag nog och lämnade in datorn på service på Elgiganten, där jag köpt den. Efter 5 veckor!!! fick jag tillbaka datorn. De hade då bytt både hårddisken och processorn. Då ska väl problemet vara löst tänkte jag. Så nu har jag haft datorn med ny hårddisk och ny processor i snart två månader, och problemet är fortfarande kvar. Hårddisken knattrar som tusan ibland, fast man inte använder den och fast inga program är på. Och program svarar inte nu heller. Programmen måste då starta om, vilket verkligen inte är roligt. Och om man märker att ett program tar lång tid att börja svara... om man klickar nånstans, blir allting grått, varpå det inte går att klicka nånstans, och man måste då använda crtl+alt+del. Kul (eller inte)! Och om man märker att ett program har hängt sig... man klickar... och det slutar att svara. Vad ska man göra i ett sådant här läge? Och på kvittot från Elgiganten står det att garantin gäller ett år, men på datorn finns en lapp om garanti i två år. Vad gäller? För enligt Elgigantens kvitto är garantitiden nu slut. Tacksam om någon vet vad man ska göra, och vad som är fel på datorn!
 2. Den kommer från en chat som redan ligger ute, men fick veta att det säkert finns en massa koder som man inte kan se, och att det är därför som den inte blir aktiverad. Kan det stämma?
 3. Hej! Jag har gjort en chat, men det står "not active" på chatten. Vad ska man göra då? Och är det därför som man inte kan logga in och se sitt användarnamn, för att chatten är inaktiv? Vad ska man göra? Har lagt ut chatten, men den fungerar inte. Chatten finns där, med skrivruta och allt som ska vara där, men det man skriver kommer inte in i chatten, säkert för att chatten inte är aktiv. Förstår ingenting. Hjälp mig!
 4. Hej! Jag är nybörjare gällande DVD-bränning. Hur får man filmerna att fungera på DVD-spelare? Om filerna är .avi fungerar de ju inte. De fungerar bara på datorn, men jag vill ju ha dem på skivor. Vad fungerar på DVD-spelare och hur gör man? Och kan man bränna flera filmer på samma skiva som är 4,7 GB. Det står på förpackningen att man kan välja recording time. Det finns då 1, 2, 4 eller sex timmar. Kan någon förklara för mig? Tacksam för svar! /Caroline
×
×
 • Skapa nytt...