Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Rophphe

Medlem
 • Antal inlägg

  65
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Rophphe

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  Vallentuna

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jag försöker i stället importera filen "FrånGIT" i csv-format till en befintlig tabellFelmeddelande.docx. Tabellen i Access heter FrånGITtxt och alla fält är i formatet "Kort text". Koden ser ut så här: Private Sub cmdCSV_Click() Dim blnHasFieldNames As Boolean Dim strTable As String Dim strSökväg As String, strPathFile As String blnHasFieldNames = True strTable = "FrånGITtxt" strSökväg = "M:\Golf\Seniorerna\Eclectic" strPathFile = "M:\Golf\Seniorerna\Eclectic\FrånGIT.csv" DoCmd.TransferText acImportDelim, , strTable, strPathFile, _ blnHasFieldNames End Sub Jag får då felmeddelande: Körfel nr 2391 Fältet i .. med massa konstiga tecken HÃYI 1;H....osv. (se bifogad fil).
 2. Jo men det vill jag undvika. Jag vill hantera det från Access och med Accesskod. Jag kan öppna filen med koden "OpenExcelFromAccess" men inte importera den (måste vara .xls). Det jag söker är hur jag i Access skriver koden för "Spara som"..)
 3. Jag vill importera en excelfil (.xlsx) till Access men kan inte importera annat än .xls. Jag vill då öppna excelfilen från Access men stänga den igen med "Spara som". Hur gör jag?
 4. Hej Igen Cecilia Är detta skadligt? Det dök upp när jag var ute och surfade....
 5. Hej Cecilia

  Vad är detta?

   

  Mvh

  Rophphe

  Vad är detta.docx

  1. Cecilia

   Cecilia

   Hej!

   Det kanske jag kan svara på om du startar ett nytt ämne här:

   https://eforum.idg.se/forum/25-virus-skadliga-program-botemedel/

   och laddar upp bilden direkt utan att först klistra in den i ett dokument.

 6. Det låter jättebra. Jag fick ett nyhetsbrev från PC för Alla om detta. Problemet är att jag har 151 (!?) processer igång vilket jag inbillar mig slöar ner datorn ordentligt. Man jag vet inte vilka jag kan ta bort utan att ställa till mer problem..... Hur gör jag?
 7. Jag är glad för ditt bollplank men nu försvinner jag till i morgon....
 8. Jag ska alltså kunna styra kameran från min PC?
 9. Blir inte så mycket klokare... bifogar prtscr. Mydlink app.docx
 10. Hur hittar jag "appen" på datorn....
 11. Börjar förstå dig.... Efter att ha fått tre uppdateringar från D-Link fungerar kameran. jag kan se vad som försiggår i rummet. MEN - när jag ska försöka ställa in det som kallas "ett tryck" dvs med ett tryck på en symbol kunna stänga av (när jag är hemma) resp sätta på (när jag är borta) skiter det sig. Jag försöker ställa in de olika alternativen men får ändå som svar att "... du har inte ställt in ...."osv. Hjälp!!
 12. Vet inte. För mig vore det logiskt om det var i mobilen problemet låg eftersom appen gick att installera både i IPhone och tre olika fabrikat av Androidtelefoner.....
 13. I morse hade jag 3 uppdateringar från D-Link. Nu fungerar det. Tack
 14. Någon som har en LG G4 och som kan installera appen "mydlink" och se vad som händer när man ska lägga till en enhet? Problemet uppstår när man svarar på frågan om QR-kod. Se mina tidigare inlägg... Appen fungerar på IPhone och olika androidtelefoner men inte på min LG G4. Kan felet ligga hos LG?
 15. Jag är ganska bra på engelska men tyvärr inte så hemma på att hitta och tolka alla forum.... (Mao jag hittade inget.) Det märkliga är att jag nu testat med "mydlink Home" med samma resultat som "mydlink Lite". När jag svarar Ja på frågan om QR-kod öppnas QR-skannern i både Lite och Home-versionen. Men de versionerna hanterar inte min modell av kamera. ...
×
×
 • Skapa nytt...