Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Rophphe

Medlem
 • Antal inlägg

  50
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Rophphe

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  Vallentuna
 1. Rophphe

  Systeminställningar LG G4

  Mikael63. Kan du vara lite mer specifik om vad som var problemet med "skräpet". JAg har flera bekanta som använder WiFi-kameran med strålande resultat.. Min kamera är en DCS-8010LH
 2. Rophphe

  Systeminställningar LG G4

  Ja jag har en konversation med dom men det går långsamt och de har hittills inte kommit med något användbart......
 3. Rophphe

  Systeminställningar LG G4

  Jag blir mer och mer förbryllad. JAg testade att installera "mydlink Lite" och det var inga problem att få fram QR_skannern. Problemet var att lite-versionen inte innefattar min kamera. Efter återinstallation av "vanliga" mydlink så är jag tillbaka på ruta ett. Varför får jag upp QR-skannern i lite-versionen men inte i den vanliga...
 4. Jag försöker installera en WiFi kamera (DLink DCS-810). Jag har installerat appen från mydlink. När jag ska lägga till en enhet (kameran) får jag frågan om jag har QR skannare (bild 1). Det spelar ingen roll om jag svarar ja eller nej för nästa skärm (bild 2) är i båd a fallen samma. Och deena skärm är disabeled och jag kommer inte vidare. Hur ändrar jag för skrivning till systeminställningar???
 5. Rophphe

  öppna en modul med en knapp i ett formulär

  Tack nu funkar det.... Rophphe
 6. Rophphe

  öppna en modul med en knapp i ett formulär

  Förstår inte riktigt. bifogar bild på vad jag vill.
 7. Rophphe

  öppna en modul med en knapp i ett formulär

  Jag var lite otydlig.... Jag vill kunna köra koden i modulen.
 8. Jag har en modul som jag vill komma åt koden i via en knapp i flera formulär. Modulen heter "Rensa_Ecl. Jag kör Access i Office 365. hur kodar jag?
 9. Rophphe

  LÖST Kapad dator

  Hej och tack Jag har löst problemet. Det var en USB-hub som inte fungerade.... /R
 10. Rophphe

  LÖST Kapad dator

  Hej Min dator har tappat orken den senaste tiden. det tar tid innan internetsidor laddas upp. min överföringshastighet är OK enligt Bredbandskollen. jag börjar undra om min dator är kapad. Enligt Aktivitethanteraren har jag en massa aktiviteter igång som jag inte har en aning om..... (bifogas) vad gör jag? Aktivitetshanteraren_1.docx
 11. Rophphe

  importera .xlsx till Access

  Det är så jag har gjort men det hade varit smidigare att slippa ett moment eftersom jag först laddar ner excelfilen från nätet.... Jag skall prova att ladda ner den i csv-format i stället och se om det funkar bättre..
 12. Rophphe

  importera .xlsx till Access

  Jag har Access 2016 installerat. jag vill importera en excel.xlsx med får felmeddelande "External table is not in the expected format". Däremot klarar Access att importera en .xls. Varför?
 13. Rophphe

  Oavsiktligt tillägg?

  jag är inte helt säker men det bör ha varit 28:e. Jag stod inte ut så jag installerade om Chrome och det verkar ha löst sig, men det skulle i alla fall vara intressant att kunna se tillägg. Det borde ju finnas fler än de som är Googlespecifika.
 14. Rophphe

  Oavsiktligt tillägg?

  Det blir bara ikoner som kommer upp när jag försöker ta bort tillägg. Men alla verkar vara "riktiga".: Web Store, Google Dokument, Google Drive m.m. Jag har i ett tidigare liv (XP) tagit bort tillägg men i W10 ser det inte lika ut. Hur ser jag dom?
 15. Rophphe

  Oavsiktligt tillägg?

  Hej igen Märkligt nog gav scanningen "No threats found"........
×