Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Datakajsa

Medlem
 • Antal inlägg

  20
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Datakajsa vann dagen: 7 Maj 2019

Datakajsa hade det mest gillade innehållet!

Om Datakajsa

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jo jag har googlat om 4chan och bl a hittat " din länk ". Jag ska göra som du föreslår. Tack så länge.😉 Jag var kanske lite otydlig i min fråga. Den kursiverade texten som jag klistrat in kommer från Netono support. Anläggningen har ett bokningssystem som ingår i en tjänst från företaget BRP. BRP används av bl a gymverksamheter och dess support heter Netono. Jag förstår och vet att BRP måste ha fjärråtkomst till anläggningen och det är deras olika IP-adresser som finns i texten. Men nu vill jag veta vilken port jag ska släppa igenom deras trafik på. Hoppas jag förklarat bra.🤔
 2. Hoppas någon kunnig person kan hjälpa mig med detta. Jag jobbar på ett gym som instruktör och häromdagen kom bifogad bild ut ur kvittoskrivaren. Ibland kan jag avhjälpa fel som inträffar på anläggningen men nu är jag rådvill. Jag har fått förslaget att göra som det står på inklistrade texten: Ni kan spärra så att routern inte släpper igenom all trafik Nätverksanslutna kvittoskrivare, webkameror och gantnerläsare som de inte vill öppna för all ingående trafik måste trafik från följande IP:n släppas igenom: 212.91.140.26 - 212.91.140.137 samt 89.189.194.0 - 89.189.194.24 Nu undrar jag vilken port jag ska tillåta detta på? Routern är en Netgear WNR3500.
 3. Hej på er Vill bara meddela att problemet är löst!!! Felet var ett felaktigt token.
 4. Hej igen.Skulle man kunna använda detta script för att få det att fungera? Är det något jag i så fall måste ändra, t ex detta: 'ws://example.com:8084/ . Och var på hemsidan kan jag klistra in scriptet?
 5. Förresten så kom jag på en sak.Kan det ha att göra med Java eller Silverlight på något vis?
 6. Hej igen. Jag vill bara tala om att det inte är jag själv som gjort hemsidan. Det enda jag någorlunda förstår mig på när det gäller hemsidor så är det att uppdatera med nyheter och lägga in bilder mm.Själva koden förstår jag ingenting av. Av den anledningen törs jag inte ta bort någonting i koden som kanske skulle vara kvar. Jag har själv sett att det på några ställen finns adresser till en gammal IP-adress Jag har lärt mig var jag ska kopiera in koden som jag får från Netcam Studio-programmet.
 7. Testet fungerade inte. Det gick inte att aktivera DDNS Client.
 8. Tack för tipset. Ska sätta mig ner om en stund och pröva.
 9. Det stämmer precis det du skriver om ljusstrimman och skuggan. Vad duktig du verkar vara!!! Huvud routern är en ASUS RT-AC68U och sedan har jag satt en ASUS RT-AC66U trådlöst som repeater och kamerorna ansluter trådlöst till den. Jag var tvungen att göra så för att holkarna är så pass långt ifrån.
 10. Jag har prövat med både Chrome och Edge
 11. Så här blir det om jag prövar i VLC
 12. Hej igen.Du det enda jag kan se på din länk du skickat är bara 2 gula bakgrunder inget annat
 13. Hej igen. Först vill jag bara tala om att jag själv inte gjort hemsidan. Tyvärr är den personen som gjort den inte vid liv idag. Vad det gäller kodningen förstår jag ingenting. Jag törs inte ändra på något som jag inte förstår mig på. Det jag lärt mig är hur jag ska uppdatera med nyheter och bilder mm och var jag ska lägga in koden för livesändningen som jag får från NetCamStudio. Jag har ochså sett i koden att på flera ställen så finns en gammal ip-adress: http://78.73.108.245:8080 vilken inte används idag eftersom jag har en annan internetleverantör. Men som sagt jag törs inte ta bort något. Vad jag vill uppnå är att man ska kunna se live vad som händer inne i holkarna när fåglarna bygger bo, lägger ägg och slutligen alla fågelungar. Det är många skolor vet jag som brukar titta. Jag vet inte hur jag ska få till det hela.
 14. Tack för svaret. Kunde du se livesändningen? Men var tror du att jag ska lägga in } i koden? Med vänlig hälsning Monica
 15. Vet inte om jag är på rätt ställe att ställa min fråga men jag gör ett försök.Jag har en hemsida som heter www.holkbyn.se.På Indexsidan alltså startsidan har jag lagt ut livesändningar från två fågelholkar som heter Rune och Torsten.Livesändningen sker via NetcamStudio och alla portar är öppna i rotern. Nu till min fråga.När man från en dator inom mitt lokala nät eller en utomstående dator ska titta på sändningen blir det bara en fyrkant ( se bild jag bifogat) ingen sändning med andra ord. Det är även helt oberoende av Internetleverantör det spelar ingen roll om det är Telia,Comhem eller någon annan så finns ingen sändning. Jag har i Routern även prövat att byta DNS utan framgång. Besöker man däremot sidan med en mobil via 4G fungerar livesändningen.Använder man mobilen via wifi fungerar det inte heller. Har någon klok människa här något svar på detta? Mvh Monica
×
×
 • Skapa nytt...