Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lill

Medlem
 • Antal inlägg

  98
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Lill

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack Bengt 429! Förlängningskabeln passade perfekt. Den fanns inte inne så jag var tvungen att beställa den, men jag hämtade den på Jula så jag slapp frakt. Beställde samtidigt skarvhylsor, så det gick på ca 70 kr, så nu fungerar hela slingan igen. Stort tack för hjälpen!
 2. Bengt 429, precis så hade jag tänkt, för jag trodde inte det fanns lösa kontakter. På bilden så ser den ju ut att stämma, och både Jula och Biltema har jag ju i närheten. Hinner inte åka dit idag, ska kolla imorgon.
 3. Jag har två olika slingor, 25 m och en något kortare. Man kan inte koppla ihop dom, och varje förpackning innehöll slinga + adapter.
 4. Precis Mikael 63. Jag har ca 25 meter ljusslinga där brottet har gått av precis vid denna kontakt. Nätadaptern är inget fel på , och jag kan givetvis köpa en ny slinga men det känns skit att behöva slänga slingan för att jag inte kan skarva.
 5. Jag ställde nog frågan fel. Transformatorn är inget fel utan kabeln har gått av precis vid den lilla kontakten, så det finns ingen del att skarva.
 6. Kan man köpa lösa kontakter till ledbelysning ute? Jag snubblade på kabeln så den gick av precis vid kontakten.
 7. Tack för ytterligare tips, men jag fick inte det att fungera med Downvid. Det fungerade perfekt med ClipGrab.
 8. Tusen Tack för hjälpen! Det funkade! Så som jag har försökt med olika kameror...😀
 9. Ursäkta en novis. Kan man på något sätt spela in en videosnutt från Youtube eller Facebook med annat än videokamera, digitalkamera eller mobilkamera? Tacksam för hjälp.
 10. Har nu testat olika video. Min dotter har skickat tre olika, den första på 12 sek, den andra på 8 sek, och den tredje på 32 sek. Det är bara den på 8 sek som låter normalt, dom andra har rundgång, eller vad det nu är för konstigt ljud.
 11. Ok, jag får prova med det, för jag har ju Dropbox. Jag har provat flera gånger nu, och en jpg-fil är inga problem men så fort jag provar med en mp4-fil så laddar den men när den är klar från laddningen så får jag det meddelandet att ingen fil är vald. Men jag testar Dropbox istället. https://www.dropbox.com/s/j2oig446a8vuc5n/received_10155445235263007.mp4?dl=0
 12. Nu ger jag upp för idag! Så här ser det ut när jag försöker att skicka videofil, zipad! :-(
 13. Nu har vi testat lite, vi videofilmade hemma hos mig, och ljudet blir samma konstiga både på mobilen och datorn på messenger. Jag testade att skicka videon till min dotter via messenger och då fick hon samma konstiga ljud fastän det var bra från början det hon skickade till mig. Så här låter det; Jag försöker att ladda upp en ljudfil Mp4-fil så att ni ska få höra, men det funkar inte.
 14. När min dotter filmar sin dotter i mobilen och kollar det sen så är det helt ok. Hon skickade till sin sambos mobil på messenger och det lät helt ok, men när hon skickade till mig på messenger så fick jag det konstiga ljudet både i mobilen och på datorn. Vi har kollat att vi har samma uppdatering/version på både messenger och facebook, och det har vi. Förstår inget alls!
 15. Det är inte meddelandeljudet eller chattljudet som är fel på, utan en konstigt ljud som låter samtidigt som jag spelar upp videon på mitt barnbarn.
×
×
 • Skapa nytt...