Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Chris_Kadaver

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Chris_Kadaver

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1984-03-25
 1. Okej jag förstår dig. Är väldigt nöjd med tjänsten, problemet är bara det att jag eventuellt vill ha flera tv apparater i framtiden och slippa ha flera abonemang. Ska jag ha flera apparater på ett abonemang blir surfhastigheten för låg och ska jag har ett iptv abonemang och ett "vanligt" så blir det onödigt dyrt.
 2. Precis vad jag sa. Det hon svarade med var att det isf skulle vara att hon stängde mitt abonemang och öppnade det igen, vilket innebar antingen en bindningstid på 12 månader och att jag betalar halva boxen eller en bindningstid på 24 månader. Kan tillägga att min bindningstid gick ut för flera månader sen. Hade du bindningstid kvar eller så? Jag sa att jag kommer skaffa en monitor som inte har scart utan endast hdmi. Hur länge sedan var det du fick ny box? kanske ändrade regler nu? Ska försöka med kundtjänst imorrn... pratade med supporten idag. Får väl dra till med att dom får va konsekventa i sitt kundbemötande och inte dela ut boxar till vissa kunder och kräva att vissa ska betala.
 3. Nu sitter jag i kö på telias support... pratade precis med "annat" avdelningen för digitaltv som sa att dom inte skickar ut boxar och att hon inte hade hört talas om det. Hon skulle koppla mig till supporten nu iaf. Undra om ni som fått nya fått det för att dom gamla inte fixade pillarbox? eller var det en mjukvaru uppdatering som fixade det? Jag har iaf en sån där grå scart box... men fick ni nya gratis alltså? ------------------------------------------------------------------------------------------- En update här. För att få en box gratis måste man binda sig 24 månader, alternativt binda sig 12 månader och betala halva boxen. Boxen kostade annars 1700 eller nåt i den stilen. [inlägget ändrat 2009-05-27 17:16:39 av Chris_Kadaver]
 4. Intressant tråd. Tänkte precis höra med telia ang box med hdmi då jag hade tänkt skaffa en ny datormonitor och använda som tv tills jag hittar en platt-tv som är bra nog. Är extremt kräsen med bildförhållanden. Och som jag alltid har sagt : Användande av fel proportioner är ett tecken på bristande intellekt Här har vi den stora nackdelen med digitaliseringen. Ofta sänds programen ut fel, eller så svarar inte utrustningen rätt på utsändningen. Trodde nyare hårdvara hade övervunnit de största problemen. Har du testat att uppdatera mjukvaran i boxen om det går? Alternativt kontakta tillverkaren av boxen och hört med dom?
 5. för mig hände samma sak och såhär löste jag problemet. (det hjälper inte att avinstallera och installera om firefox.) Du måste manuellt radera nedladdningshistoriken. Den ligger i följande mapp "C:\documents and settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\7p2ed2kg.default" radera "downloads.rdf". ser det annorlunda ut på din dator så gå in på documents and settings och navigera dig därifrån (mappen application data är dold)
×
×
 • Skapa nytt...