Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jepz

Medlem
 • Antal inlägg

  127
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Torrt på alla hyllor utom botten av kylskåpet vad det verkar. Det kommer inte ifrån någon förpackning utan är förmodligen kondensvatten.
 2. Det läcker vatten inifrån kylskåpet som samlas på botten och rinner ut på golvet. Vad kan detta bero på och vad göra? Dräneringshål och dräneringsränna är inte igentäppt, dräneringskärlet bak på kompressorn är tomt och torrt och ingen mat eller annat ligger emot kylelementen inne i kylskåpet. Tack på förhand!
 3. Jepz

  SMS-funderingar

  Hur skicka ett och samma SMS på en och samma gång till nästan alla i min (Samsung-) mobils kontaktlista utan att de ska kunna se eller svara varandra? Skapa SMS-grupp anar jag inte är rätt väg. Vill bara skriva meddelandet, bocka i till vilka det ska skickas och trycka send. Tack på förhand!
 4. Har en Acer-laptop med win 10. När jag använde den nyss så kom det någon halv sekund upp meddelandet "Låser". Sedan stängdes datorn av och går nu inte att starta upp igen. Enda som händer är att när jag håller inne powerknappen ett tag så blinkar dioden på powerknappen samt dioden för "på-indikatorn" (glödlampssymbolen) samtidigt 5 ggr för att sedan slockna. Har testat att ta bort batteriet och bara ha strömkabel och då blinkar det inte alls. Vad göra? Tack på förhand!
 5. Nu har jag tagit bort Outlook-appen och laddat ner/installerat den senaste versionen och då funkade allt igen. Jag hade nog en äldre version verkar det som.
 6. Det började egentligen för ett bra tag sedan så ja, jag har startat om mobilen många gånger sedan dess utan att problemet lösts.
 7. Plötsligt har det slutat gå att ladda ner pdf:er i Hotmail-appen på min Android-telefon. Nedladdningsfönster dyker upp men sedan händer inget mer. Vad kan detta bero på och framför allt. Vad göra åt det? Tack på förhand!
 8. Jepz

  LÖST Hänger sig

  Nu har jag gjort en systemåterställning och hittills så har det funkat bra utan att datorn hängt sig. Får hoppas att det fortsätter så. Tack så mycket Cecilia och Pelle Penna!
 9. Jepz

  LÖST Hänger sig

  Tack, är det ingenting alls på datorn som går förlorat om jag gör på det viset?
 10. Jepz

  LÖST Hänger sig

  Hur gör jag en systemåterställning och påverkar det på något vis dokument som är skapade under dessa två veckor? Nej, mäter inte temp men menar mest att datorn inte alls blir så varm nu som innan fläkten byttes, även om den står på länge.
 11. Jepz

  LÖST Hänger sig

  Installera om gör jag ogärna om det finns andra alternativ. Började för kanske 2 veckor sedan. Datorn har haft värmeproblem tidigare pga av att en fläkt lagt av men nu är den fläkten utbytt mot en ny och värmen är under kontroll.
 12. Jepz

  LÖST Hänger sig

  Har en Acer-laptop med win 10. Allt fungerar bra utom att datorn ett antal ggr per dag hänger sig helt. Varken tangentbord eller mus funkar, inte ctrl+alt+del heller. Kan bara hålla inne power tills datorn stänger ner och sedan starta om igen. Sen funkar den ett tag o sedan samma melodi igen. Vad göra?
 13. Tack för svar. Ja, det fick bli lokal serviceverkstad till slut. Det var fläkten som var sönder så de satte in en ny och nu funkar det som det ska utan att bli för varmt!
 14. Min Acer Aspire 5755g blir glödhet nästan direkt efter uppstart. Främst vid fläktutblåset på vänster sida. Nu måste jag använda kylplatta med fläktar annars stänger laptopen ner helt. Har kollat youtubeklipp på att plocka isär datorn för att kolla efter dammansamling men verkar avancerat att få allt på plats igen. Vad tror ni det är för fel och vad göra? Rensa damm? Byta kylpasta? Volta ner? Klarar en dummie av dessa saker utan att riskera förvärra skadan? Tack på förhand!
 15. Helt fantastiskt! Jag kollade minnesplatserna, det fanns 2 stycken. Det ena minneskortet hade lossnat lite och satt inte riktigt som det skulle. Jag plockade först bort det och då funkade datorn igen! Sedan satte jag dit kortet rätt och det gick också bra. Så både korten och minnesplatserna verkar funka. Tack så mycket allihop för era tips och speciellt tack vertpre för din klarsynthet. Du sparade mig mycket tid och pengar. Även Flyfisherman var inne på detta, tack.
×
×
 • Skapa nytt...