Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

nomennescio_nn

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senaste besök

Om nomennescio_nn

  • Medlemstitel
    Nykomling
  • Födelsedag 1978-10-10

Profil

  • Ort
    Sveg
  1. Om det är "min" länk till netgear DG834G, du menar så gäller inte den din RP114-router, tyvärr. Men nu kan du iaf komma åt att pula ned inställningarna i din router och det är alltid ett steg i rätt riktning [inlägget ändrat 2008-03-18 23:07:17 av nomennescio_nn]
  2. Hmmm, mycket där... Well, börja med att "reset'a" din netgear RP114 genom att: 1 - Bryta strömmen till den. 2 - Tryck in och håll inne "reset"-knappen. 3 - Anslut strömmen medans "reset"-knappen fortfarande är intryckt. 4 - Fortsätt att hålla inne "reset"-knappen i minst 20 sekunder efter att strömmen varit påslagen. 5 - Vänta på att routern startar om. 6 - Nu är den återställd till fabriksinställningar. 7 - Logga in med "Username" = admin och "Password" = password eller 1234 Nu bör du komma åt alla inställningar... [inlägget ändrat 2008-03-18 22:17:13 av nomennescio_nn]
  3. Såja, nu var det löst I mitt fall var det en felaktig frimware i routern. Jag har en Netgear DG834Gv3 som hade firmware v.4.01.30. Denna version fungerar EJ och skall enligt vissa forum ersättas med v.4.01.35, men det verkar dröja. Dock kan man nergradera, då tidigare versioner fungerat. Så ladda ner v.4.01.20 som man kan hämta på: ftp://downloads.netgear.com/files/dg834v3_dg834gv3_4_01_20_uk.zip (OBS! länken blir "avklippt" här, så kopiera länken och klistra in densamma i adressfältet på din webläsare). Anyhow, detta fungerade utmärkt för mig och min PS3'a är numera uppkopplad med WPA2!!! [inlägget ändrat 2008-03-18 09:34:32 av nomennescio_nn]
  4. Tja, det borde väl inte vara några problem att spela online (har ju i och för sig inte provat, men jag kommer ut på nätet med PS3'an iallafall på detta vis). Till att börja med så får man ta bort krypteringen på den trådlösa routen och sedan låta PS3'an söka efter trådlösa nätverk. Då kommer den ju att hitta det "öppna" WLAN'et, för att sedan tuta o köra. Detta är dock inget alt. för mig utan jag vill få dett att fungera MED WPA2-kryptering och den nya firmware'n hjälpte föga Får felmeddelandet: 8013013E
  5. Har samma problem. Skall dock hem och lägga in firmware 2.17 (då jag nu kör på 1.93) för att se om detta hjälper (vilket jag inte tror, men det är iallafall värt ett försök). Nätverket fungerar klockrent med alla datorer, men inte mot PS3'an. Dock fungerar det när jag plockar bort krypteringen, så att det är något fel med signalstyrkan betvivlar jag, men man kan ju kanske inte vara helt säker...
×
×
  • Skapa nytt...