Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

JonasBohdén

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Tack ska du ha. Det funkade perfekt att installera nu. Men när allt var installerat och datorn skulle starta upp på riktigt första gången så är bara allt svart. Muspekaren syns och kan röras. Trycker jag på CTRL+ALT+DEL så syns bara MDM i fönstret. Alltså inget EXPLORER eller något annat. Samma sak händer i felsäkert läge. Vet någon vad detta kan bero på och hur man löser det? Vill så gärna ha ME i min bärbara dator.
 2. Jag vet inte vad det beror på. Det kan inte ha med ME att göra i alla fall eftersom det funkar på alla datorer jag har installerat ME på.
 3. Jag har både ICQ, GetRight, Explorer V5.5, Outlook Express & Windows ME. Det funkar perfekt för mig. Så alla har inte det problemet. Det måste bero på något annat program som stör ut något.
 4. Du måste ha uppgraderingsversionen av Windows ME. Har du det ???
 5. Tjenixen !!! Jag har en bärbar dator på 120 MHz. Som alla cet så kan inte Windows ME installeras på en dator med under 150 MHz. Är det någon som vet om man kan lura installationsprogrammet så att det går att installera ändå? Och i så fall hur gör man?
×
×
 • Skapa nytt...