Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tjingis

Medlem
 • Antal inlägg

  18
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Tjingis

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Man
 1. Tack! Ska testa nu och återkommer strax med ett besked.
 2. Hejsan. Precis som topicen lyder så har jag lyckats knasa till det rejält genom att associera filändelsen .exe med Internet Explorer, vilket i sin tur medföljer att alla programikoner är en internet explorer-ikon samt att inga program kan öppnas. Det kommer bara upp en ruta som frågar om jag vill öppna, spara eller avbryta. Det hände igår när jag laddade ner en fil som jag skulle öppna med.. då var jag dum nog att inte avbocka "använd alltid detta program.." så nu är jag körd. Hur ska jag bära mig åt för att lösa detta?
 3. Det är just det.. mappar, vad ska det associeras med? Filerna kan jag öppna som vanligt
 4. Jag har råkat ut för ett nytt problem som jag aldrig varit med om tidigare. Från absolut ingenstans, bara helt sådär, så kunde jag inte öppna några mappar. Stoppade in en DVD med foton som jag tänkte använda men när jag sen skulle öppna en mapp på skivan så fick jag följande meddelande: Har som sagt aldrig varit med om detta tidigare men vad jag har förstått så har det med associeringen att göra Finns det någon vänlig själ här som vet hur jag kan lösa detta problem? Med vänlig hälsning!
 5. Tack Olle, fungerade finfint med numrerad lista
 6. God morgon gott folk. Jag håller på med en namninsamling som jag tänkte skicka iväg här i helgen så jag skulle behöva lite hjälp av någon kunnig här vad gäller word och dess tabellformatering. Har alla namn i en tabell med 1 kolumn tom där jag vill ha nummer för varje namn så man enkelt kan se hur många påskrifter jag fått ihop.. säkert superenkelt men jag har försökt med allt. Någon som kan hjälpa mig? Tack på förhand!
 7. Japp, det var den jag menade Tack för hjälpen, nu kan jag förhoppningsvis få igång det när jag nu vet vad den heter EDIT: Då gäller det att jag byter ut mitt Radeon-kort mot mitt andra GeForce för det finns inga drivrutiner till mitt Radeon (Windows7) så först byta kort oh sen Aero 3D:a Tack för hjälpen!
 8. Hejsan. Jag undrar hur man fixar så man får den där lite coolare (enligt mig själv ) stilen att bläddra mellan program? Hoppas ni förstår vad jag menar, det handlar om knappen bredvid Start-menyn. Varje gång jag hamnar på en kompis dator så är deras ikon annorlunda.. den har 3 små sidor som indikerar på att man kan få upp dom bredvid varandra på skärmen oh sen klicka på det programmet du vill ha upp. Men på min så är det bara den klassiska Alt+Tab-funktionen som fungerar Någon som kan hjälpa mig med denna säkerligen patetiskt enkla funktionen? Tack på förhand!
 9. Tack Cecilia, du är en ängel! Nu har man lärt sig att lösa sitt första Windows7-problem Tackar så mycket
 10. Hejsan gott folk. Jag har fått ett problem som jag aldrig tidigare varit med om så jag hoppas att någon här kan hjälpa mig, det gäller mitt skrivbord som helt plötsligt sagt upp sig. Jag startar datorn som vanlig, inloggningssidan kommer fram, loggar in, och sen är allt bara svart. Muspekaren syns och skärmsläckaren fungerar så grafikkortet i sig fungerar som det ska. Använder mig av ett Radeon 9200 som olyckligtvis inte har någon drivrutin för Windows 7 men som tidigare fungerat finfint så det är inte orsaken, utan detta hände efter att jag installerade en säkerhetsuppdatering genom Windows Update. Så kan någon tala om för mig vart mitt skrivbord tagit vägen?
 11. OK, ja då får jag skruva loss den oh ta mig en titt, tack för svaret.
 12. Ena handen "tog emot" grafikkortets utsida på baksidan medans den andra, ja den höll i kortet blixten slog i på ljudkontakternas komponent, [line in/line out/microphone], om du förstår vad jag menar. Ja e en amatör :'(
 13. Men om vi ska återgå till mitt problem som ja tidigare skrev så e ja ju inte så hightech på just hårdvara, så vilken sannolikhet e störst när datorn får ström men inte startar upp alls? 1) Moderkortet har fått sig en kyss oh bör bytas ut 2) Minnet har fått sig en kyss oh bör bytas ut Personligen så sätter jag mina pengar på moderkorte har en, vad jag förståt, Asus P4SD, letar manualer men hittar bara till P4SD-LA samt P4SD-LE, vad är skillnaden? Även hittat till P4SDX, e de någon typ av universalmanual eller?? [inlägget ändrat 2009-01-06 17:21:52 av Tjingis]
 14. Tro mig, kommer aldrig röra en dator igen utan att jorda mig själv, fast som man säger; Man lär sig av sina misstag.
 15. Jag får testa allt det när jag har tid, oh tack för svaren, men jag e inte så hightech när det gäller datorer. :/ Det måste ha något med strömförsörjningen som strular eftersom den ger ström men startar inte upp, så kan det handla om moderkort eller minnen då?
×
×
 • Skapa nytt...