Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sture Amatör

Medlem
 • Antal inlägg

  13
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Sture Amatör

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  Uddevalla
 1. Nyligen skulle jag returnera en felaktig skrivare. Canon lovade sända retursedel, men det kom ingen. Canon påstod att den måste kommit bort på posten, och sände en ny. Min dator gick sönder under garantididen. Webhallen lovade sända retursedel, men det kom ingen. Webhallen påstod att den hade kommit bort på posten, och sände en ny. När jag fick tillbaka min dator, var den transportskadad. Webhallen lovade sända retursedel, men det kom ingen. Webhallen trodde att den kommit bort på posten. Har företagen satt i system, att aldrig sända en retursedel förrän man kontaktat dem två gånger? Finns det fler som har samma erfarenhet. [inlägget ändrat 2009-03-11 20:01:00 av Sture Amatör]
 2. Du har nog hittat något som handlar om mitt problem. Jag skall se om jag klarar av att gå in i registret och ändra. Förstår bara inte varför det plötsligt blir så här utan att jag ändrat något. Återkommer!
 3. Ja, det stämmer. "En av diskarna behöver inkosekvenskontrolleras". Efter kontrollen startas datorn om.
 4. Varje gång jag startar datorn får jag upp "Kontrollerar filsystemet på C:" Jag har en ganska ny dator med Windows Vista. Vad kan ha hänt?
 5. Tack, men jag har redan köpt en Pixma iP4600
 6. Har under många år använt Visma Spcs "Skatt Privat", men nu har de dubblat priset, och önskar tydligen inte ha privatkunder längre. Känner någon till något billigt program, där man kan hantera aktier och deklarationer?
 7. Skrivarstatus säger att samtliga patroner är halvfulla, och visar inte att något är fel. Jag har nog gjort 15-20 automatiska djuprengörningar. Har försökt få kontakt med svenska Canon, men det tycks vara omöjligt.
 8. Den svarta och gula patronen fungerar inte, trots att de är nya original Canon. Inte en droppe. De övriga 4 patronerna fungerar.
 9. Nej, ingenting fungerar. Vet någon om man kan plocka loss skrivarhuvudet på en Pixma i965 och rengöra munstyckena?
 10. Sture Amatör

  Canon i965

  Min skrivare Canon i965 har ända tills nyligen fungerat perfekt. Men nu skriver den inte ut alla färger längre. Svart och gult är helt borta. Har bytt ut den halvfyllda svarta patronen mot en ny. Skrivarstatus visar fortfarande att den är halvfylld. Har kört ett antal rengöringar och djuprengöringar, men det hjälper inte. Använder bara Canon original patroner. Finns det något mer att göra, eller är det en ny skrivare som gäller?
 11. Tack för tipset. Jag ansluter till en pop-server, och jag börjar med att kontakta Telia för att se om deras "säker surf" kan ha ett finger med i spelet.
 12. Har bockat i "spara lösenord" men varje gång jag lämnar outlook så försvinner lösenorden i alla fall. Varje gång som jag fyller i lösenorden, så fungerar e-posten. Men varför fungerar det inte att spara dem?
 13. Har bockat i "spara lösenord" men varje gång jag lämnar outlook så försvinner lösenorden i alla fall. Varje gång som jag fyller i lösenorden, så fungerar e-posten. Men varför fungerar det inte att spara dem?
×
×
 • Skapa nytt...