Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ev0l__

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Om ev0l__

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hej, Jag har jobbat med en ny design på vår sida och tar gärna emot feedback från er här på forumet. Här kan ni se sidan: Fotbollsresan.se Tanken är att besökarna enkelt ska hitta det laget som de söker. Antingen via sökformuläret som laddar resultat med hjälp av AJAX och om de är osäkra och scrollar ner ska de inspireras då vi visar tips på populära resemål. Väl inne på ett lag är det en del som ligger utanför våra händer då själva resegeneratorn som visar matcherna är från en extern leverantör som faktiskt sköter bokningarna åt besökarena (i detta fall är den från Nickes.com). Den kan jag tyvärr inte påverka så den behöver ni inte ge feedback kring. Vad säger ni? Fördelar? Nackdelar? Enkel att navigera och förstår? Krånglig att navigera och förstå? Ser fram emot era åsikter.
 2. Datorn är nog runt tre år gammal eller något liknande. Jag har inte testat utan grafikkortet, men hur ska jag se om det fungerar då när jag inte kan koppla in skärmen? Allt ser ut att starta som det ska som sagt, fläktar, hårddiskar, dvd osv. Vilket kort tror ni har gått? Har som sagt testat med två olika grafikkort men inget fungerade.
 3. Jag har alltid min dator påslagen men när jag kom hem igår var skärmen svart. När man startar den går hårddiskarna, dvdn, chassifläkt, cpu fläkt osv igång och moderkortet lyser men inget händer på skärmen. Följande har jag testat: * Jag har två minnen har testat med dem var för sig och på olika platser. * Testat att det inte är något fel på skärmen eller kabeln med en annan dator. * Testat med ett annat grafikkort * Testat med ett annat nätaggregat (samma effekt som förra) * testat starta utan t.ex. dvd och hårddiskar ikopplade * Kollat så att alla kablar sitter som de ska Jag börjar bli desperat, har ni några förslag vad mer man kan testa? Tack på förhand
 4. Jag har stött på ett ganska irriterande problem som jag inte hittar någon lösning på. Jag har ett trådlöst nätverkskort i min HTPC som är drygt 10 meter från min router och jag har en signalstyrka kring 55-75% ungefär. Däremot så ibland (kanske en av tre gånger) då jag startar datorn krävs det att jag högerklickar på nätverksanslutningen och väljer "reparera anslutningen" för att den ska komma igång. Just att reparera fungerar alltid och har två laptops i lägenheten och ingen av dem har samma problem, vart kan det sitta? Väldigt störande då jag har så den autostartar XBMC så måste tabba ut ur det och börja reparera anslutningen vid uppstart, något sätt att komma runt det här? Tacksam för alla svar.
 5. Hej, Jag är ute efter en internetläsare som kan köras från ett USB minne så jag kan stoppa in den på valfri dator och köra den direkt utan någon instalation. Det är även Väldigt viktigt att den inte lagrar någon som helst data på varken USB minnet eller datorn jag sitter på om sidor jag varit på, cookies, eller några som helst filer. Det ska alltså inte gå att se vart jag surfat om någon sätter sig på datorn efter eller om jag tappar min USB sticka. Finns det några sådana program? Behöver inte vara att jag srufar genom en proxy eller så, inte hemligt på det sättet. Bara då jag använder mycket publika datorer så vill jag att det absolut inte ska lagras någon data om mig på datorn i frågan. Gärna länktips också till de programmen som finns att välja mellan, Tack på förhand.
×
×
 • Skapa nytt...