Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

eagles

Medlem
 • Antal inlägg

  91
 • Gick med

 • Senaste besök

Om eagles

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1947-12-17

Profil

 • Ort
  Luleå

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Det stämmer..enda skillnaden är att jag har en ny skrivare! Så det var intressant....kanske dags att uppgradera routern till en nyare?
 2. Är inte så datakunnig beträffande en router...förstår nog vad du menar.....men varför funkar det när jag startar om routern? Funkar minst 2 dagar! Förstår att routern tappar kontakten med skrivaren men vet inte varför. Egendomligt!
 3. Hej! Har en Canon TS5055 och en Asus RT-N56U! Kör Windows 10 Home på 2 datorer..en stationär och en bärbar Asus laptop. Skrivaren är ansluten till datorn via USB. Men skrivaren tappar kontakten med routern varannan dag. I princip måste jag starta om routern flera gånger i veckan för att skrivaren skall fungera. När jag startat om routern funkar det bra 2-3 dagar. Vad är felet när routern tappar kontakten med skrivaren? Förutom 2 datorer är 2 Samsung mobiler anslutna via wifi till routern. Tacksam för svar!!
 4. eagles

  BankID

  Jadå jag har sett detta inlägg på internet....men det hjälper inte mig...har försökt få tag på ngn ansvarig på banken men inget svar
 5. eagles

  BankID

  Från Nordea..min bank...plattformen är win 10 fall creator!!
 6. eagles

  BankID

  Hej! Kanske inte rätt forum men undrar om ngn vet hur jag skall få mitt BankID att funka. När man installerar programmet kommer felmeddelande 10023...ngt om proxyinställningarna. Är inte så haj på detta så kanske ngn kan hjälpa till att lösa problemet. Tacksam för svar!!
 7. Hej! Fick bekymmer med min Asus Router...den har fungerat oklanderligt i 4 år men efter uppdateringen av sista firmware började den bete sig konstigt...den blir ganska varm och plötsligt är det ingen internetåtkomst! Routern har ju alltid stått på dag och natt men när jag började slå av den under natten och då vi inte använder den började den funka bättre. Ngn som har erfarenhet av detta! Kan värmen/överhettning orsaka detta problem? Har 2 stationära datorer + 2 mobiler anslutna!
 8. Nu blir jag vansinnig!! Förmodligen återstår att installera Win 7 på nytt! Körde en diskrensning på en partition...plötsligt utan att jag ens fattade det ändrades beteckningen för partitionen till DVD:spelaren!! Kommer inte åt min partition med viktiga saker på....åtkomst medges ej.....vad är detta för djävla microsofrtjafs.......hur kan man nekas åtkomst till en parttiion? Man bara undrar över hur detta Microsoft har snickrat ihop sitt windows....hoppas ngn begriper hur detta hänger i hop!! Det enda jag har gjort är att köra en diskrensning på en partition.....sen plötsligt ändras beteckningen till DVD.spelaren..går ej att komma åt mina filer..åtkomst nekas!! Fy fan!!
 9. eagles

  Tjänster

  Hej..ngn som vet hur man tar bort ett program som är avinstallerat i tjänster...jag menar inte bara att avaktivera det utan ta bort det!! Har testat Network Magic o programmet ligger kvar i tjänster. Hur gör man?
 10. Tack för svaret men det framgick av mitt inlägg att LLDT protokollet inte finns med i listan i nätverksanslutningar! Trots att det finns i windows! Det är det jag kallar moment 22!!
 11. eagles

  XP LLDT Moment 22

  Hej! Försöker koppla i hop en XP dator till en Win 7 dator. Har försökt att hitta LLDT i nätverksanslutninger i protokoll men den finns inte där. Testade att ladda ned LLDT protokollet från Microsoft men XP säger att LLDT redan är installerat. Ngn som vet var man hittar LLDT i windows? Kan det finnas i system så att man kan köra exe? Har letat men inte hittat det!!
 12. Hej igen! Testade att slå av routern och sen slå på den!! Då plötsligt fungerade allting!! Teknikens under...jajaja
 13. Hej! Har en ASUS RT-N56U som fungerat oklanderligt i 2 år..men plötsligt nu upphörde skrivarfunktionen..vi har en Canon IP4850 ansluten via USB till routern från min dator o frugans dator. Allt har fungerat i 2 år tills nu då det inte går att skriva ut! Det enda varje dator säger att skrivaren är offline. Kopplar man skrivaren via usb-kabel till datorerna funkar det utmärkt...men när man man kopplar in sig på routern via usb-kabel då händer inget!! Undrar vad som är fel?? Hur kan ngt som funkat i 2 år bara upphöra att funka?? Ngn som vet?
 14. OK..bra skall kolla upp detta...har 8 gb RAM så det skall nog inte ta slut...däremot har jag ASUS moderkort så skall kolla detta
 15. Hej! Har blivit less på att få se denna text: utforskaren har slutat att fungera" 1: har uppdaterat videodrivrutinen...ingen effekt 2: kört sfc/scannow inga fel hittades Ngn som vet vad felet är? Kör Win 7 home.....Asus moderkort P8H67-M..intel processor intel R core tm i3-2120 3,30n GHz Vad är felet?
×
×
 • Skapa nytt...