Just nu i M3-nätverket
Jump to content

eagles

Medlem
 • Content count

  88
 • Joined

 • Last visited

About eagles

 • Rank
  Användare
 • Birthday 12/17/1947

Profil

 • Ort
  Luleå
 1. BankID

  Jadå jag har sett detta inlägg på internet....men det hjälper inte mig...har försökt få tag på ngn ansvarig på banken men inget svar
 2. BankID

  Från Nordea..min bank...plattformen är win 10 fall creator!!
 3. BankID

  Hej! Kanske inte rätt forum men undrar om ngn vet hur jag skall få mitt BankID att funka. När man installerar programmet kommer felmeddelande 10023...ngt om proxyinställningarna. Är inte så haj på detta så kanske ngn kan hjälpa till att lösa problemet. Tacksam för svar!!
 4. Asus RT-N56U

  Hej! Fick bekymmer med min Asus Router...den har fungerat oklanderligt i 4 år men efter uppdateringen av sista firmware började den bete sig konstigt...den blir ganska varm och plötsligt är det ingen internetåtkomst! Routern har ju alltid stått på dag och natt men när jag började slå av den under natten och då vi inte använder den började den funka bättre. Ngn som har erfarenhet av detta! Kan värmen/överhettning orsaka detta problem? Har 2 stationära datorer + 2 mobiler anslutna!
 5. Ändrad beteckning på partion

  Nu blir jag vansinnig!! Förmodligen återstår att installera Win 7 på nytt! Körde en diskrensning på en partition...plötsligt utan att jag ens fattade det ändrades beteckningen för partitionen till DVD:spelaren!! Kommer inte åt min partition med viktiga saker på....åtkomst medges ej.....vad är detta för djävla microsofrtjafs.......hur kan man nekas åtkomst till en parttiion? Man bara undrar över hur detta Microsoft har snickrat ihop sitt windows....hoppas ngn begriper hur detta hänger i hop!! Det enda jag har gjort är att köra en diskrensning på en partition.....sen plötsligt ändras beteckningen till DVD.spelaren..går ej att komma åt mina filer..åtkomst nekas!! Fy fan!!
 6. Tjänster

  Hej..ngn som vet hur man tar bort ett program som är avinstallerat i tjänster...jag menar inte bara att avaktivera det utan ta bort det!! Har testat Network Magic o programmet ligger kvar i tjänster. Hur gör man?
 7. XP LLDT Moment 22

  Tack för svaret men det framgick av mitt inlägg att LLDT protokollet inte finns med i listan i nätverksanslutningar! Trots att det finns i windows! Det är det jag kallar moment 22!!
 8. XP LLDT Moment 22

  Hej! Försöker koppla i hop en XP dator till en Win 7 dator. Har försökt att hitta LLDT i nätverksanslutninger i protokoll men den finns inte där. Testade att ladda ned LLDT protokollet från Microsoft men XP säger att LLDT redan är installerat. Ngn som vet var man hittar LLDT i windows? Kan det finnas i system så att man kan köra exe? Har letat men inte hittat det!!
 9. Hej igen! Testade att slå av routern och sen slå på den!! Då plötsligt fungerade allting!! Teknikens under...jajaja
 10. Hej! Har en ASUS RT-N56U som fungerat oklanderligt i 2 år..men plötsligt nu upphörde skrivarfunktionen..vi har en Canon IP4850 ansluten via USB till routern från min dator o frugans dator. Allt har fungerat i 2 år tills nu då det inte går att skriva ut! Det enda varje dator säger att skrivaren är offline. Kopplar man skrivaren via usb-kabel till datorerna funkar det utmärkt...men när man man kopplar in sig på routern via usb-kabel då händer inget!! Undrar vad som är fel?? Hur kan ngt som funkat i 2 år bara upphöra att funka?? Ngn som vet?
 11. Utforskaren slutar funka

  OK..bra skall kolla upp detta...har 8 gb RAM så det skall nog inte ta slut...däremot har jag ASUS moderkort så skall kolla detta
 12. Utforskaren slutar funka

  Hej! Har blivit less på att få se denna text: utforskaren har slutat att fungera" 1: har uppdaterat videodrivrutinen...ingen effekt 2: kört sfc/scannow inga fel hittades Ngn som vet vad felet är? Kör Win 7 home.....Asus moderkort P8H67-M..intel processor intel R core tm i3-2120 3,30n GHz Vad är felet?
 13. USB som utökat minne

  Hej ngn som har testat att utöka minnet i win 7 med ett USB-minne dymedelst ReadyBoost? Ex: tryck in ett 32 gb USB minne i datorn...kommer då datorn att jobba mct fortare? Ngn som har en synpunkt?
 14. Hittar inte ett specifikt WiFi

  Finns en liten chans att det kan vara liknande ett problem jag hade: testa MIXED mode på 802.11n..b..g i routern. Dvs jag kunde bara koppla upp 2 enheter iom att jag hade den ställd på 802.11n only....
 15. Mobil + trådlöst nätverk

  Tack....jo när routern var inställd på 802.11n only då gick det bara att ansluta en mobil + frugans dator via trådlöst. Av ngn anledning. Men i mixed mode gick det bra att ansluta flera enheter. Konstigt i och med att det är samma modell på Samsungmobilen låt vara att frugans är 1 år äldre. Och firmware är uppdaterat på båda mobilerna!
×