Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

svewik

Medlem
 • Antal inlägg

  226
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

svewik vann dagen: 3 juni 2016

svewik hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om svewik

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1945-09-29

Profil

 • Ort
  Örebro
 1. LÖST Irriterande om olika inloggningar

  Jamen nuuuså !! Det räckte inte med att bara konstatera att bocken för ovillkorlig inloggning var avbockad. Jag bockade i den igen och klickade OK. Därefter tog bort den igen och då kunde jag ändra tillbaka till mitt microsoftkonto som det konto som skulle användas för inloggning. Den var satt till svwi, mitt lokala konto som jag glömt lösenordet till. Tack Flyfisherman för att du tjatade.
 2. LÖST Irriterande om olika inloggningar

  Jag har läst den tråden men ej förstått. Jag förstår att microsoftsupporten inte har förstått frågan. Men vad övriga deltagare föreslår: skapande av dummy-konton med efterförljande operationer kräver ju expertkunskap såväl som språkkunskaper med facktermer i datavärlden. Jag förstår att man är irriterad på microsoft lösning att kapa lokala användarkonton däremot. Jag är benägen att hålla med. Exempellöst korkat!
 3. Hej. Jag vill slippa logga in i min privata dator som aldrig någon annan har tillgång till. Så. Jag följde Flyfishermans instruktion om hur man loggas in automatisk. Det fungerade smärtfritt !! Ett tag !! En morgon så påstod datorn att mitt lösenord var felaktigt. Jag kunde logga in med microsoft-kontot med mitt hotmail lösenord, men jag har inte automatisk inloggning längre. En koll med neplwiz ger att bocken för att lösenord måste anges är avmarkerad för min microsoftanvändare svewik I inloggningsskärmen har jag möjlighet att välja inloggning med svwi (som skapades när jag installerade om win10) förutom med svewik@hotmail.com . Jag vill minnas att jag experimenterade med pinkod för svwi, innan jag läste Flyfishermans instruktioner och tyckte att det skulle fungera bättre. Men jag har ingen aning längre vad jag använde för pin.!! Vad gör jag?
 4. Gamla spel på win 10

  systemfilsgranskaren hittade inget. Menar du att avinstallera MoHa från felsäkert läge? Vad skulle det hjälpa med?
 5. Gamla spel på win 10

  Jo. "User account control" släcks när man klickar på Ja. Men inget händer därefter.
 6. Gamla spel på win 10

  Tack ! Ovanstående för Command & Conquer "Zero Hour" funkade. Försökte även med att avinstallarera physx och reparera MoHa. Men inget händer efter "User account control".
 7. Gamla spel på win 10

  Hej. Jag har installerat den gamla Command & Conquer "Zero Hour" på min nyare dator, men har inte kunnat starta den. Jag får meddelande om tekniskt fel, men kan inte tro detta eftersom den har bättre grejer än den gamla. Någon som kan tolka loggen från FRST ? En installation av Medal of Honor Startar inte heller. FRST.txt Addition.txt
 8. Ok. Det fanns en valmöjlighet att 'ungroup' genom att högerklicka på kolumnen i pivottabellen. Då fungerade nummerformatet i field settings.
 9. Jag har en tabell med en kolumn (speldag) som är formaterad som datum. När jag lägger in kolumnen i Pivottabellen som jag skapat, så läggs Year och Quarters till automatiskt. Kolumnen 'speldag' visar månadsnamn enbart. Jag vill ha kvar ursprungliga formateringen av datumet i pivottabellen. Hur gör man för att slippa automatiken? Jag har försökt att ändra på nummerformat i kolumnens field settings, men utan att det ändras.
 10. Kan inte ställa tiden till strömsparläge.

  Ok. Här kommer log fr.o.m hänsdelsen Systemet går in i strömsparläge. Orsak till strömsparläge: Systeminaktivitet Jag försökte bifoga den sparade loggen med ändelsen .evtx men det går inte. Jag försöker med länk till min google-drive Logg2.txt
 11. Kan inte ställa tiden till strömsparläge.

  Det är händelserna som inträffade när jag forcerade stömsparläge med tangentbordet. Logg.txt
 12. Kan inte ställa tiden till strömsparläge.

  Nu på morgonen efter uppstart av datorn gick den inte i strömsparläge ens efter 10 min (inte skärmen heller?). Så använde jag knappen i stället och aktiverade den strax därpå. Därefter gick den i stömsparläge spontant efter ett par minuter. bifogar bild på logg
 13. Kan inte ställa tiden till strömsparläge.

  Jag uppmärksammade inte den. Men körd nu. Felsökaren tyckte jag hade för långa tider inlagd för både skärm och strömsparläge. (inte konstigt eftersom jag hade "aldrig" strömsparläge) Markerade som åtgärdat ! Ingen effekt dock. Tiderna mycket riktigt ändrade till 10 resp 30 min. Men den går i strömsparläge redan efter ett par minuter!!
 14. Kan inte ställa tiden till strömsparläge.

  Jag har även provat att ställa om strömsparläge: aldrig, enligt Flyfishermans svar. Det verkar som att ändringarna aldrig når avbrottsrutinen på nåt sätt.
 15. Hej. Min dator går ner till strömsparläge redan efter 4 min, trots att inställningen i balanserat energiläge har satts till 30 min. (10 min för skärmen). Finns andra inställningsmöjligheter än Kontrollpanelen\Maskinvara och ljud\Energialternativ ?
×