Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

JohnLöv

Medlem
 • Antal inlägg

  176
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Nej, hon har inte google! Tack så mycket, precis vad vi letade efter!!
 2. Min moster behöver hjälp med Metroid Prime till Gamecube. Finns det någon sida med walktrough eller liknande? Hon har fastnat på ett ställe som heter Sunchamber. Hon har kommit till bossen flaahgra. Hur kan man döda denna? Hon har haft spelet i 3 veckor och kommer inte vidare...
 3. Tack för hjälpen, men det funkar fortfarande inte riktigt. Filerna verkar vara tömda ur mappen, men när jag tex börjar skriva www.s, så dyker www.spelbutiken.se upp som jag kan välja, men jag vill alltså ha bort detta. Det hjälpte inte att rensa temporary internet files, så hur ska jag göra? Jag vill alltså ha kvar den funktionen, men jag vill ha bort spelbutiken.
 4. Alltså Temporary internet files. Adresser som slutar på tex .htm .mpeg .05 rensas inte ur minnet. Varför? Hur får man bort dom?
 5. Ska köpa ett gamecube. Vilken är den bästa butiken? Räcker 4 mb minne ett tag, eller är det alldeles för lite? Ska även köpa Metroid Prime.
 6. Har det senaste dygnet fått ett antal mail med bifogad skärmsläckare xx.scr och ky.scr. En text: "Hej! Min son visade mig denna skärmsläckare som jag misstänker kan bryta mot lagen om hets mot folkgrupp. Eftersom du är verksam som jurist, så vore jag tacksam för en fackmans syn på saken. Tack på förhand." Är detta virus? Hur gör man så det slutar komma såna mail?
 7. Tack så mkt, där fanns lösningen!
 8. JohnLöv

  Splinter Cell

  Behöver hjälp. Är på Chinese Embassy, men kommer ingen vart. Tror man ska använda värmeglasögonen för att få reda på dörrkoden. Det ska vara kallt i rummet så ska man kunna utläsa koden, men skjuter sönder alla lampor som avger värme, detta hjälper inte. Finns en annan låst dörr och ett hål i med en mellanvägg, men där går det inte att gå. Hur ska jag göra för att komma vidare? Enda gången jag behövt hjälp, tror det är näst sista banan?
 9. http://www.webdesignskolan.com/photoshop/imageready_animation/imageready_animation.htm i steg 2 dyker aldrig palletten upp. Hur gör jag? Hur kopierar jag sedan så det blir flera bildrutor?
 10. Tackar! Får kolla varför koden finns där...?
 11. Jag kommer till dörr där jag ska skriva in en kod, hur får jag tag i den? Vad är koden? Jag har hittat och använt 2 datorer. Nu ska jag hitta någons kropp. Tack.
 12. Tackar så mkt, Don Tommasi!
 13. Varje gång jag startar Utforskaren, så hamnar jag på Mina Domument. Varje gång får jag klicka på Den här datorn så man kan se acd och g: Hur ställer man in i Utforskaren så att man startar direkt på Den här datorn, eller c: eller d:?
 14. F-skatt har jag redan. Hur funkar det med mailserver och mailprogram? Kan man köpa in nåt mailmailserver? "Om man startar en webmail, och ca 200 pers skulle vara beredda att betala 30kr/mån, eller 300 kr/år, skulle detta då bli lönsamt?" Om man har ett vanligt konto hos något webbhotell som kostar 200 kr/mån och man får med 150 mailadresser, måste väl detta löna sig... Vilka webbhotell anser ni är de bästa/ ger mest för pengarna idag? Jag behöver nog köpa in lite kompetens verkar det som om jag ska starta ett webbhotell :-)
 15. Hur går man tillväga om man vill starta ett webbhotell? Vad kostar en bra server? Kan man en tillräcklig internetanslutning till hemmet för att driva det? Vad kostar det? Vad behöver man för program? Hur driver man ett webbhotell helt enkelt? Skulle det finka att bli ett superbilligt webbhotell med bra kvalitet, eller kostar det för mkt? Om man startar en webmail, och ca 200 pers skulle vara beredda att betala 30kr/mån, eller 300 kr/år, skulle detta då bli lönsamt? Tacksam för bra svar!
×
×
 • Skapa nytt...