Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bofa

Medlem
 • Antal inlägg

  41
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Bofa

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1984-06-25

Profil

 • Ort
  Uppsala
 1. För mig och mina kollegors säkerhet ifall vi tex bestämmer oss att stänga sidan fast det är någon som tjänar pengar via oss eller något liknande. Vet någon ifall det är olagligt att kopiera från en sida eller finns det färdigt skrivna mallar? Jag vet att BBS-lagen är en bra grej att ta med (Lag om ansvar över elektroniska anslagstavlor (1998:112).
 2. Hej, Jag tänkte starta en hemsida inom kort, det kommer att vara en gratistjänst för privatpersoner och en betaltjänst för företag. Nu är det så att jag behöver ha med användarvillkor och undrar ifall det finns någon form av mall man kan få tag i eller om det är okej att använda någon annans användarvillkor. Användarvillkoren brukar vara ca 6 sidor text och innehåller mycket juridisk text som jag inte kan någonting om! Sedan ifall man använder villkor och text från någon annan sida, är det olagligt eller kan man göra om någon annans sidas användarvillkor?
 3. hej, när jag installerar min VB program på en annan dator och ska köra programmet så dyker det upp ett felmedelande: mscorees.dll could not be loaded Kan jag fixa det på något vis? Tack!
 4. hej, Jag har precis exporterat min access databas (databas1) till Visual Basic. Finns det någon smidig kod man kan skriva in för att få en liten smidig program som gör att man kan smidigt söka genom databasen när man skriver tex namn så dyker resultatet upp? Tack! [bild bifogad 2010-01-02 16:06:01 av Bofa]
 5. jag har en webbhotell hos one.com som ör tom. jag har sätt att de har mysql stöd bla. men det jag inte vet är hur jag ska koda en html sök motor och sedan länka ihop det med min excel/access lista. finns det någon klar html för en sök motor som är länkad till en annan access lista som jag bara kan ändra på kanske?
 6. vet inte hur jag ska göra en databas, ska jag kopiera allting till en access fil?
 7. hej, jag har en massa data uppgifter som jag har sparat i en excel lista. Uppgifterna är sorterade i bokstavsordning. Finns det någon bra program eller någon typ av sökmotor som jag kan ladda upp på en webbhotell och länka ihop den med min excel lista? Så att när man söker i sökmotorn efter en viss uppgift så ska den dyka upp. MVH Bofa
 8. Jag använder one.com! Kan inget om php. Finns det en färdig kod eller något liknande som man kan kika på någonstans? Tack!
 9. Hej Jag håller på och testar hur man kan prenumerera på nyhetsbrev! Jag har en text ruta/table där man skriver sin e-mail och sedan en text knapp som är länkad med mailto: När man trycker på textknappen så startar outlook Hur ska jag göra så att e-mail adressen man skriver in i text rutan/table ska mailas direkt till mig? Här är koden jag använder nu: <table width="173" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr align="left" valign="middle"> <td><input name="textfield" type="text" style="width:125px; height:16px; font-family:tahoma; font-size:9px; color:#303030 " value="Din e-mail"></td> <td><a href="mailto:bofa_83@hotmail.com" class="style6" style="text-decoration:none " >Prenumerera</a></td> </tr> </table> Snälla hjälp!
 10. Hej, Kan någon hjälpa mig att komma igång med mysql. Jag har installerat den men funkar ej, Finns det någon som kan förklar till mig hur jag ska starta programmet?
 11. Hej, Är det någon som vet hur man länkar med flash till frame? Tack!
 12. Bofa

  MYSQL Stängs av

  Hej, När jag startar mysqladmin.exe så blinkar det bara till och stängs av! Vet någon vad det kan bero på? Jag har installerat mysql 5.0. Jag har en bok som jag pluggar ifrån och där står det att jag ska starta filen winimysqladmin.exe i bin katalogen men den ända jag hittar är mysqladmin.exe. Finns det kanske andra knep att skapa en data bas på eller? Tack!
 13. Hej, Är det någon som vet varför inte min flash sida inte dyker upp på servern när jag laddar upp den? Allt kommer upp utaom flashen. Jag har laddat upp det tidigare på servern på min gammla sida och då funkade det.
 14. Bofa

  Flash knapp

  Hej jag har en liten problem med min flash knapp! När man klickar på knappen så kommer det en mail adress upp i outlook men jag vill ändra på den och hitta inte någon stans att ändra. Så ser det ut i actions under skicka knappen: n (press) { getURL (mailto add name add "?subject=" add subject add "&body=" add "Comments:" add remarque); } on (release) { _root.slideAC:ypos = 6; _root.slideAC:control = 1; } Är det någon som vet hur man ska ta till vägas med detta? Tack!
×
×
 • Skapa nytt...