Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Phenomen

Medlem
 • Content count

  1,440
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Phenomen last won the day on October 10 2017

Phenomen had the most liked content!

About Phenomen

 • Rank
  Flitig
 • Birthday 02/07/1977

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  Planet X
 1. Mobilt bredband

  Du svarar själv på din fråga. Ett USB-modem och ett comviqkort.
 2. sudo apt install gksudo installerar gksudo som är den grafiska motsvarigheten till sudo https://sv.wikipedia.org/wiki/Sudo. gksudo grsync Kör grsync som super user/root
 3. Unnade mig en begagnad VW Touran EcoFuel. Det enda jag klagar på är att bilen inte har AUX/Bluetooth. Går å montera annars.
 4. OLE-handling

  Det blir en lång text om jag ska beskriva OLE (Jag är teknisk). Sedan har jag tappat grepp om sånt sedan jag gick över till the dark side. Men Wikipedia finns https://en.wikipedia.org/wiki/Object_Linking_and_Embedding Du har tredjeparts grejer i antigen dina excelfiler eller i självaste msexcel.exe (vet ej säkert dock om man bygga ut den i de senaste versionerna, för jag använder inte programmet längre). För att felsöka ditt problem, Prova att öppna filen i en annan dator. Får du samma fel så är felet i själva filen. Om annat, är felet i själva MS Excel i den datorn där felmeddelandet dyker upp. Jobbar du mycket i Officepaketet, ska du tänka på att filerna kan ha "beroende(n)" av den datorn där de har skapats/redigerats.
 5. OLE-handling

  Kan det vara något som är infogat eller länkat i Workbooken inte längre existerar på disken? Är filen skapat på en annan dator? Tredjeparts OCX-controls/components?
 6. Förlikningserbjudande Från Njord Law Firm

  Det enda som saknas i vardagen! å få en sån faktura! Gör ett förarbete och räkna timmarna, när du är klar, så fakturerar du dem för den tiden. Edit Glöm inte tiden som du har tillbringat här..
 7. /home på egen stor partition för att där ligger användaren/användarnas filer. Docc, Music, Downloads, etc...Alltså sånt som äter upp disken..
 8. https://www.ifixit.com/Answers/View/217689/New+Seagate+SSHD+not+recognized+internally%2C+but+OK+with+external+USB
 9. För att kolla om Firecuda är trasig eller inte, kan man koppla den som en andra fysisk disk via SATA eller eSATA. Koppla in den och logga in i windows. Funkar INTE den så är det nåt som inte stämmer i BIOS/UEFI.
 10. ": Permission denied (13)" Du försöker läsa filer som du inte har access till. Kolla vem som äger .cache/dconf & .dbus och/eller vilka accessbehörigheter du har på mapparna. Edit; en workaround är att du kör rsync eller grsync med sudo eller gksudo.. $ sudo apt install gksudo $ gksudo grsync
 11. PHP editor för Mac OS

  https://stackoverflow.com/questions/1053424/how-do-i-get-php-errors-to-display
 12. rsync är inte så svårt...
 13. Det är en hybrid disk som du länkar till och ja, de är billiga... 2TB för 990 dessutom
 14. Det är skillnad mellan en vanlig sata och en hybrid sådan. Prisskillnaden är inte så stor, ett par hundralappar....
 15. PHP editor för Mac OS

  mysql workbench kan du ju använda för att jobba med mysql. Börja med VS Code och samtidigt lär du dig vim (kräver en hel tid) Med tiden kommer du att gilla den... Lycka till
×