Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Andrea

Medlem
 • Antal inlägg

  17
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. :-) Nu har jag försökt starta med valet Microsoft Recovery Console, då får jag upp den här texten: INF file txtsetup.sif is corrupt or missing, status 14 Setup cannot continue. Press any key to exit. Alltså kan jag bara gå tillbaka och välja Vista... det är bara retfullt att det är där :-)
 2. jag har provat att ställa det till 0 sekunder men när jag startade datorn dök den upp i alla fall och sen startade Vista. Jag skulle ju kunn ha det så men jag vet inte om det är en bra lösning... känns som om man bara försäker gömma problemet :-) ... jag vet inte.. jag ska starta med recovery och se vad som händer..
 3. jag har laddat ner och provat EasyBCD 1.52 och Tweak VI... de visar bara ett entry, Vista... Kan det ha att göra med att jag inte har fått den medföljande dvdn från packard bell att fungera? Jag installerade Vista utan att köra den först, vilket man tydligen skulle göra. Nu får jag inte ens den att starta..
 4. ja jaghar bara ett entry... Vista. Under start och återställningar: Under standardoperativsystem har jag bara vista. Under Systemfel är allt ikryssat. Jag ska ladda ner det andra som du rekommenderar Tack för din hjälp än en gång :-)
 5. Hur kan man tvinga en DVD för expressuppgradering av Windows Vista att spela upp? Det har fungerat innan men nu gör det inte det, händer inget när man klickar..
 6. jag kommer tyvärr inte längre än till att jag kan trycka på ok knappen i kör eftersom jag har vista... det ser lite annorlunda ut... jag hittar inte Boot.ini Var ska jag leta?
 7. Vet någon hur man får bort val av operativsysem när man sätter på datorn? Jag får alltid välja mellan Windows Vista och Microsoft Recovery Consoler, jag önskar att datorn startar med Vista utan att jag behöver välja det. Hur får jag bort det och varför är det så? Tack
 8. nu har jag installerat programmet. När jag går in på Manage OS Entries så ser jag en liten ruta där det står Microsoft Windows Vista, inget är ikryssat. Vad är det somkan vara avvikande?
 9. Andrea

  UPW? APPS?

  Hej! Jag har installerat Vista och fått till ite mappar som jag inte riktigt vet vad det är. Vad betyder APPS och UPW? Är det spår av Windows XP, från när jag uppgraderade till Vista? Dessa mappar inehåller program som jag inte kan använda... typ Packard Bells användarhanbok.. kan jag ta bort dessa två mappar? Jag har en Bisoncam som inte fungerar trots att drivrutiner är installerade... vad kan vara fel? Tacksam för svar
 10. hmmm jag kan inte bifoga bilderna eftrsom de är för stora... jag mailar [bild raderad 2007-05-04 10:39:18 av Andrea]
 11. jaghar inget i dvd spelaren... jag får upp två val, den ena är omjag vill starta vista normalt och den andra recovery. Jag får också valet att se avancerade val, då får jag upp merval. Jag bifogar bilder. Kan det ha att göra med att jag inte lyckades köra en medföljande dvd för expressuppgradering från Packard Bell? Jag vet inte varör jag inte får igång den skivan, den startar inte och den ska tydligen innehålla alla drivrutiner jag behöver (så typ min webbcamera och grafikkort fungerar inte).. det är det enda jag kan tänka på somkan påverka datorn nu... annars har jag ingen aning... [bild raderad 2007-05-04 10:35:14 av Andrea]
 12. japp jag har gjort en uppgradering! Tack!
 13. Hej! Jag har precis installerat Vista och.. ja.. det har uppstått lite småproblem.. Varje gång jag startar datorn måste jag välja om jag vill starta Vista normalt eller med recovery console. Jagväljer normalt och då går det bra men ska jagvekrligen behöva göra det varje gång? En anna sak är att Vista har sparat mina gamla windows xp filer under windows.old Kan jag ta bort dessa filer utan att det påverkar Vista? Hoppas att någon kan hjälpa mig :-)
×
×
 • Skapa nytt...