Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Johannes3

Medlem
 • Antal inlägg

  43
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. för er som läser denna tråd så kan jag meddela att lösningen på problemet blev nästan så som KFIB tipsade om.. Lösningen blev att skapa ett alias som heter nobody och som sedan kopplas till valfri emailadress. detta standardalias fångar in alla mail där mottagaren är okänd
 2. ja jag tror det. Jag får kontakta min ISP och fråga om denna lösning fungerar på mailservern där. Tack !
 3. Hej Är det någon som vet om det går att ta hand om mail som har skickats till rätt domän men med fel mottagare. Exempelvis om rätt adress är niclas@mittforetag.se och mailet istället skickas till niklas@mittforetag.se Går det då att fånga upp detta mail och exempelvis lägga det på en gemensam mailadress som mittforetag@mittforetag.se ? Visst...det går att försöka täcka upp vanliga felstavningar som exempelvis niklas istället för niclas... men går det att fånga ALLA mail som skickats till rätt domän med med fel mottagare ? Stort tack på förhand !
 4. Jag löste det genom att göra om excel-mallen till ett pdf-dokument istället där jag arbeta med "e-formulär" som det så käckt heter. Nu kan jag styra helt och hållet hur texten ska placeras. Tack för ditt egagemang iaf ! / johannes
 5. nja.....eftersom dokumentet är en mall som skall fyllas i så finns det redan en hel del text i dokumentet. exempelvis står det "Namn" i en cell och i cellen under skall alltså ett personnamn fyllas i. Om jag skriver i "fler kolumner istället för rader" så hamnar ju ändå själva bokstäverna åt fel håll. Jag vill alltså kunna vrida den text jag skriver i 90 grader.
 6. Hej Är det någon som har en lösning på följande problem: Jag skall i min ASP-sida ta emot information som användaren matat in i ett formulär och sedan fylla i ett fördefinierat exceldokument med denna information. Jag vet hur det skall gå till när exceldokumentet är "stående" men hur i hela fridens namn ska jag göra nu när dokumentet är liggande? Hur ska jag kunna skriva på höjden ? STORT tack på förhand !!
 7. Snäll hjälp mig med detta lilla delikata problem. För att få lite snyggare kod vill jag dela upp min variabeltilldelning på fler än en rad. vad skall det stå i slutet på varje rad för att tilldelningen skall fungera ?? ex: content = "Namn: " &request.form("namn") &vbCrLf &"Email: " &request.form("email") &vbCrLf &"Telefon: " &request.form("phone") &vbCrLf osv..... Jag vet att det ska finnas något tecken för att kunna placera koden på detta vis....men vilket ? TACK !
 8. Tack för ditt snabba svar. Du tolkade frågan rätt från början...det finns en tredje person som är nätverksansvarig och vi tänker självklart prata med honom först. Ville bara undersöka vilken möjlighet som vi kan föreslå. Men du vet/tror alltså att PCAnywhere uppfyller våra önskemål ? och att det går att sätta upp en säker lösning ?
 9. Hej Har någon ett bra lösningsförslag till följande problem: Jag och min kollega vill kunna arbeta direkt mot samma SQL-server och HTML-kod. Jag sitter på mitt hemma-kontor och min kollega sitter bakom en brandvägg i en företagspark. I min kollegas dator finns SQL-server och den HTML-kod vi utvecklar. Nu skulle jag vilja koppla mig direkt mot SQL-servern och dessutom kunna ansluta direkt till mappen där HTML-koden finns. Hur kan vi lösa detta ? ... med tanke på brandväggen som är i vägen. Är PCAnywhere en bra lösning ? STORT tack på förhand.
 10. Symbolen består av något så enkelt som en textrad som jag har gjort om till symbol.
 11. Halloj Är det någon som kan berätta för mig varför min animering inte fungerar likadant när jag använder mig av "förhandsgranska publicering" som när jag spelar upp den "i" utvecklingsprogrammet. Det är en symbol som skall fadas fram med hjälp av en rörelseinterpolering. Detta lyckas alltså inuti programmet men inte i min browser. Där dyker symbolen upp direkt utan fade. Tacksam för hjälp !
 12. Halloj Om du sätter upp en räknare från nedstat.se så visare de i sin statistik hur många av dina besökare som har en flash-plugin installerad.
 13. amatör som jag är så vet jag inte hur jag gör det ? jag har inte använt mig av några actionscript när jag har skapat filmen. tack ändå...
 14. Halloj Jag är total nybörjare vad det gäller flash och skulle därför behöva hjälp med ett säkert trivialt problem. När jag har lyckats skapa en film i flashMX och sedan publicerar denna så körs den om och om igen. Jag vill bara att den ska köras en gång. Exempelvis....i min film ska en suddig film bli skarp och sedan förbli skarp. Var ställer jag in hur många gånger min film ska köras ? TACK !
×
×
 • Skapa nytt...