Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mohairyes

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. mohairyes

  Nokia n900

  Är det någon som har lite erfarenhet av denna telefonen, är själv sugen på en?
 2. Hej! Helt plötsligt känner datorn inte igen någon usb-enhet, har endast min trådlösa mus och synkkabel till min SE p1 mobil. Kommer felmeddelande hela tiden! Vad ska jag göra? Tack på förhand!
 3. Tack! Nu funkar det alldeles utmärkt Supertack!:thumbsup::thumbsup:
 4. Har fått in detta i min dator och virusprogramet tar inte bort det Hur ska jag göra för att bli av med det? Tack på förhand
 5. De är säkert bra men dom funkar inte på com hem webmail
 6. Jag har com hem som bredbands lev. och använder deras webmail som e - post program. Det är praktiskt för jag kan kolla min e - post från andra datorer t ex på jobbet, men har inte hittat något antispam - program som funkar. För mig skulle det funka om man bara kunde spärra mail på andra språk än svenska. Tacksam för svar!
 7. Hej! Har i dag en p990 som börjar bli til åren och krångla lite. Tänkte skaffa mig en ny och undrar är p1:an prisvärd? Tar gärna emot tips om andra modeller som det går att synca med outlook på pc Tack på förhand!
 8. Tack för svaret! Jag har xp, vista får vänta ett tag tills barnsjukdomarna är borta. Har inte så mycket behov av mp3 funktionerna, mera affärs funktioner
 9. Jag har idag en p910i somm börjar bli lite krasslig så jag funderar på att köpa en ny mobil men behöver inte alla funktioner som finns i p990. Vill gärna att det ska gå att synca kalendern med outlook. Vilken sonyericsson modell rkomenderas?
 10. hur få jag tillbaka de gamla ljuden i yahoo messenger?
×
×
 • Skapa nytt...