Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

EnGubbe

Medlem
 • Antal inlägg

  132
 • Gick med

 • Senaste besök

Om EnGubbe

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Ort
  Bollnäs
 1. Tack Mikael63! Då kanske man vågar sätta igång.
 2. Ursäkta mig att jag fortsätter tråden, tänkte att allt var bra nu. Kom dock att tänka på en sak som jag skrev i början. Kan en Mac läsa den mappstruktur som jag skapar i Windows? Vill ju ha mappar med årtal på. Funkar det?
 3. Tack så jättemycket Mikael63! Nej, filmerna kommer troligtvis att spelas upp på en laptop. Kanske på TV med hjälp av Chromecast eller Apples motsvarande. Det är ju gamla VHS-filmer så kvallen är i alla fall kass redan från början. Det blir nog bra så här. Tack till alla som engagerat sig i min fråga!
 4. Tack mbgtmari! Har konverterat en mp4:a till .mov. Om någon med Mac kan hämta den på min Onedrive och försöka spela upp den vore jag mycket tacksam Länk till filmsnutten: (samma som tidigare) https://1drv.ms/v/s!AslMeObnUe_Hg3qDco3V9jbFntq1 Tack på förhand.
 5. Tack för era funderingar o svar. Ska se om jag kan fixa Quicktime. Formatet .mov är väl Quicktime, eller?
 6. OK, har lagt upp en länk till min OneDrive, se tidigare inlägg. Ha det så bra så länge.
 7. Tack för svar! Får se om jag lyckas ladda upp en liten film... Äh, kan inte. Får återkomma... Funkar det med Youtube eller blir den konverterad där? [borttagen länk behövs inte längre, Mikael63, moderator] här finns den: [borttagen länk behövs inte längre, Mikael63, moderator] (Min OneDrive)
 8. Hej alla glada, jag har en massa hemvideofilmer på barnbarnen på min dator i mpeg-format. De är från tidigt 90-tal och framåt. Tänkte redigera dessa och föra över till externa hårddiskar och ge bort. Men nu är det så att jag har Win 10 och dom har Mac. Om jag lägger filmerna i mp4-format i olika mappar med t ex årtal på hårddiskarna, kan dom spela upp filmerna på sina Macar då? Tacksam för svar.
 9. Hej igen, har varit in i registret nu och allt gick bra, precis som jag ville. Tack till Flyfisherman och mbgtmari!
 10. Tack för snabbt svar Flyfisherman! Ska testa lite i morgon.
 11. Hej alla, När man högerklickar på en fil finns alternativet Öppna med. Hur gör man för att lägga till eller ta bort de programalternativ som kommer upp? Jag är inte rädd för att gå in i registret om det skulle behövas. Tacksam för svar.
 12. Och vad menar du med det, Soonlov6? Utveckla gärna.
 13. Tack för alla svar. Till Åge N: Ska läsa sidan noga så fort tillfälle ges. Till Thomas Tydal: Tack för ett utförligt svar och beskrivning. Jag vet att internet vimlar av samplingar, men hur får jag "in dom" i Sibelius? Använder Magix Music Maker också och där är det ju bara att klistra in dom. Men i Sibelius...? Tack.
 14. Förlåt så jättemycket att jag bryter mig in. Undrar en sak bara. Använder Sibelius 6, tycker den är bra. När man startar programmet kommer det upp en liten ruta som säger "ASIO4ALL v.2 1024 samples" mm. Min fråga: Kan man på något vis i sitt befintliga ljudkort mata in fler samplingar? Utöka alltså. Vet ej vad mitt ljudkort heter. Har stationärt hembygge. Tacksam för svar. ------------------------------ Inlägget utbrutet från nedanstående tråd. //eforum.idg.se/topic/352594-ang-val-av-ljudkort/ Laso -Moderator
 15. Tack för den upplysningen, Cecilia. Skönt att veta. Men hur är det med Google? Dom gillar väl att snoka och spåra?
×
×
 • Skapa nytt...