Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sumberj

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Löste sig ditt problem med fjärkontrollen? Jag har nämligen ett liknande problem med min Scaleo C. Jag formaterade om den och installerade om. Allt funkar förutom att datorn inte reagerar på fjärkontrollen. IR indikatorn blinkar som den skall men ingenting händer. Har heller ingen "ehome infrad......" i enhetshanteraren. Har letat som en fyllsmurf efter drivrutiner till Irda men jag vet inte vad det är för märke på transcivern. Tacksam för svar.
  2. Jag följde länken och installerade det och nu funkar det som det skall. Tack så hemskt mycket för hjälpen Peter!! :thumbsup::thumbsup:
  3. Jag köpte ett htpc chassi. Det var en strippad Scaleo C med bara moderkort. Jag har byggt klart den men nu fungerar inte frontpaneldisplayen eller ljudet. Jag har letat som en tok på nätet efter drivrutiner både på Fujitsu Siemens hemsida och på MSI hemsida men jag hittar inte några drivrutiner alls till dessa. Vet någon hur man kan få tag i dessa, har både pratat med förre ägaren av burken, men han har ej dom kvar och ringt till Fujitsu Siemens men det är bara telefonkö. Tacksam för hjälp.
×
×
  • Skapa nytt...