Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Argetlam

Medlem
 • Antal inlägg

  66
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Argetlam

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1978-10-10
 1. När vi skaffade vanligt bredband med Telia så kunde man få börja med en låg hastighet och uppgradera senare om man ville utan att det kostade något och med ett bundet abbonnemang. Det går säkert att göra likadant med datamängden. Men videoströmning drar många megabyte, spotify drar ca 70-100MB /timme. 70*8=560MB varje dag bara med Spotify.
 2. Fungerar ljudet med andra högtalare/hörlurar? Om det inte fungerar,har du installerat drivrutinerna för ljudkortet? Om du har det, prova att ladda ner de senaste och installera om dem.
 3. Har Win Vista och Media player 11. Om jag lyssnar på t.ex. musik eller ser en film och stänger ner så stängs rutan ner, men programmet är fortfarande igång och spelar upp musik, det syns bara om man går in på processer i aktivitetshanteraren, och det är också det enda sättet som finns för att stänga ner WMP. Någon som har en aning om vad det kan vara? Börjar bli irriterande att behöva gå in på processer för att stänga den jämt! MVH Robin
 4. Jag tycker väl inte det är någon jättestor skillnad mellan dem egentligen, ska jag ha många stora filer blir det den externa hårddisken som gäller, men om det får plats på USB-minnet använder jag hellre det. Det är mycket lättare att ta med sig. Ska du arbeta med stora/små filer?
 5. Om du vet att det är socket 478,vilket du verkar, så är det bara att köpa en kylare för socket 478, dem flesta CPU-kylarna är kompatibla med andra sockets också. Tänk bara på att inte köpa en kylare som är större än chassit!
 6. Du vet inte vad det är för märke och modell på datorn? Om den är byggd av dem stora företagen står det oftast på datorerna. Vi måste ju få fram vad du har för nätverkskort på något sätt!
 7. Superstort tack! Efter att jag följde instruktionerna från länken fungerar allt prima!
 8. Hallå! Fick efter att jag uppdaterade min brandvägg, Zone Alarm, Problem med att gå ut på nätet. Läste att det var för att Zone alarm och en säkerhetsuppdatering för Windows inte var kompatibla med varandra. Så jag försökte avinstallera brandväggen, men allt försvann inte. Då lyckades jag med ett program jag laddade ner få bort resten. Men fast allt är borta stängs internetåtkomsten för webläsaren av efter ca 5 minuter från att jag har startat datorn. Har även prövat att stänga av allt som hade med brandväggen att göra i MSCONFIG och startat i felsäkert läge. HJÄLP!!! Nu fick jag starta om datorn bara för att kunna posta det här inlägget!
 9. Körde med Telia 1 vecka i somras. Då betalade man 99kr och fick surfa så mycket man ville under en vecka. Men kolla på operatörernas hemsidor, alla har priser. Ska du ha högre hastigheter måste telefonen också stödja turbo 3G(HSDPA) för snabbaste eller 3G lite långsammare. Du måste också vara i ett område där du har mottagning för Turbo3G/ vanlig 3G om du vill ha de hastigheterna. Annars går det väldigt segt.
 10. Nätagget pajar inte om du sätter in ett grafikkort som är för strömkrävande, har iaf jag aldrig hört talas om. Det enda som jag varit med om är att datorn inte startar ordentligt och man får felmeddelanden när man startar. EDIT: Det måste finnas en säkring, dem som jag har bytt har varit vanliga glassäkringar allihopa. [inlägget ändrat 2009-01-02 22:21:34 av Argetlam]
 11. Lättast är väl att bara starta det och kolla om fläkten går. Annars är det ju bara att mäta om det ger någon ström med en multimeter
 12. Ok, då skaffar jag ett konto som inte är admin och använder. Det kan ju inte vara värre än UAC!
 13. Prova koppla in den i datorn och se om det går att uppdatera eller installera om mjukvaran. Det finns ett program på ericssons hemsida.
 14. Om det är en HD-TV så har du ju allra bäst bildkvalitet om du kör via en HDMI kabel från datorn, dock är det ju ganska dyrt om man behöver en lång kabel.
×
×
 • Skapa nytt...