Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Diesel55

Medlem
 • Antal inlägg

  60
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Den betedde sig likadant som innan hastighet låst på 2000MHz om jag eneblade och disabllade Speedstep. Jag provade att ändra multipliern till *9 i bios då hamnade min klockhastighet på 3000MHz och opserativsystemet startade. Men är det rätt väg att gå? Kan det slita ut processorn/komponentera i förväg? Jag måste nog köpa ett kraftigare nätagg.
 2. Jag provade att ändra i Bios. Bla att ändra till AI-overclock. AI-overklock: 10% innan den bootar trycker jag på Del, jag kolla på CPU i bios då står det 3,29GHz. Fast då överklockar jag för mycket att datorn inte läser in Operativsystemet. Om jag gör samma sak för 20% så blir det som ovan fast 3,6GHz Operativsystemet startar ej efter re-boot. Vid 5% startar operativsystemet med en hastighet på 2100GHz. Vad kan vara fel??? Jag tycker att det verkar vara fel i Bios? Någon som vet?
 3. Jag provade CPU stability och såg ingen ändring efter 10 minuter i klockhastigheten med Hardware Monitor eller CPU-Z. Kan det vara en BIos inställning?
 4. Stämmer det att en Inte Core Duo 2 E8400 3,0GHz Brukar ha denna intställnigen?? I övrigt enligt programmet (uppgifterna tagna från CPU-Z) Multiplier *6,0 Bus speed 333,3MHz Rate FSB 1333 MHz Jag söker om det beror på någon inställning i Bios Fast jag hittar ingen, någon som vet om det finns någon slamkrypare där som det kan bero på? Kan det vara en anledning att jag bara har ett 580W nätagg att den inte kommer över 2000GHz???
 5. Hej! Jag börjar att svara frågorna från början. *Jag uppdaterade Bios pga detta problem och hoppades i min enfald att det kunde lösa det, så mitt antagande är att det inte beror på Bios. *Jag har inget nytt nätagg eller kan nog inte låna ett heller, du kan dock ha sant där. För att jag hade även köpt ett nytt Grafikkort som kräver en strömkabel, belastningen blir kanske för stor. Fast mitt nätagg ska klara det tror jag det är på 580W. Jag ska prova att koppla bort allt onöding och se vad som händer. Fast vad ska jag förvänta mig? Jag provade att koppla in mitt gamla grafikkort och dra ut en dvd-spelare och vipps så startar den upp som den brukar, alltså snabbt och inte tänker en massa. Så jag antar att det beror på att mitt nätagg inte klarar av det nya grafikkortet med alla de andra komponenterna. Se gärna min andra tråd. /tack gip och alla andra som har hjälpt mig.
 6. Hej! Jag provade att uppdatera Bios just för att kanske undangå detta problem med att den söker mellan dvd-spelarna. Jag har inte någon floppy och jag har inte vågat flasha Bios på något annat sätt än i operativsystemet.
 7. Hej! Jag har det programmet och försöker att förstå mig på resultaten där, den säger några tips som jag inte hittar åt, vad gäller processorn.
 8. Hej! Jag prvade att installera det programmet. Det verkar var liknande CPU-Z och visar likadant att frekvensen är vid 2000MHz sträcket fast det är en 3000MHz processor.
 9. Nog kan det vara så, jag kan inte så mycket om datorer. Går det då belasta processorn i sådant fall så att den visar att den kan komma upp i den hastigheten?
 10. Hej! Jag installerade en ny processor till min dator. Jag installerade Intel Core Duo2 E8400 3.0GhZ. Jag kollade upp processorn med programmet CPU-Z. Där ser jag att Core speed är bara 2000MHz. Ska den inte vara 3000MHz? I övrigt enligt programmet: Multiplier *6,0 Bus speed 333,3MHz Rate FSB 1333 MHz Jag har Asus P5N-E SLI moderbord med en av de senaste bios. (1404) Vad kan detta bero på att jag inte ens får ut den lägsta klockhastigheten 3,0GHz? Den ska jag även gå klocka upp till 3,6GHz utan problem har jag läst om. Tacksam för hjälp
 11. Hej! Någon som kan hjälpa mig med detta. Jag uppdaterade min dator lite med en ny processor av samma märke och sockel som tidigare. Den nya processor är en Intel core 2 duo E8400, sockel 775 (moderbordet stöder detta). Efter uppdateringen beter den sig konstigt vid uppstartandet.Den bootar från dvd-spelarna (jag har två stycken) den söker fram och tillbaka mellan dom i över 45sekunder. Innan den bootar från Hdd:n och då flyter allt fort och utan problem. Jag har även provat att ändra i Biosen att den bara ska boota från HDD:n fast den gör samma procedur iaf med Dvd-spelarna. Vad är felet? Jag provade att dra bort strömmen från Dvd-spelarna då blev det likadant fast att den inte gjorde något i 45sek innan den började boota upp. Jag har nyligt uppdaterat till senaste Biosen som skall stöda den nya processorn, kollat på moderbordets hemsida. Jag har Asus P5N-E SLI moderbord. Jag har aldrig haft det problemet innan jag bytte processor. Någon som vet varför den söker mellan DVDarna eller bara väntar, fast den inte ska det???? Har jag glömt göra något vid bytet av processor? /tacksam för hjälp.
 12. Tack, det gjorde det. SKivan fungerade utmärkt.
 13. Hej! Nu ett problem: Jag fick ett Virus i min Lg-notebook. I ren desperation formaterade jag partitionen där operativsystemet fanns. Efter det installerade jag ett Operativsystem som tillhör min stationära dator, inte så smart (när jag bara äger en nyckel och den är upptagen). Nu har jag hittat en skiva som följde med Lg-notbooken. Den heter LG Smart recovery center DVD. Vet någon om jag kan ominstallera Vista via Recovery center skivan och operativsystemet fungerar som innan jag formaterade datorn? Eller förstörde min formatering operativsystemuppsättningen som följde med datorn för all framtid? /tacksam för snabbt svar.
 14. Hej! Jag blev drabbad av Två trojaner som stängde ned mitt virusprogram. Det fick följden att jag ominstallerade Windows Vista home 32bit Svensk version på min laptop, versionen är äkta. Efter jag hade installerat Vista igen så fungerar inte Live messenger. Om man går till Alla program och väljer Hämta Windows Live Messenger. Jag laddar ned den svenska senaste version och installerar. Då kommer ett fel meddelande: Det gick inte att installera program. Fel: OnCatalogResult: 0x80072ee6. Hur ska man lösa problemet? /tacksam för hjälp [inlägget ändrat 2009-05-26 19:55:01 av Diesel55]
 15. Hej Detta är på min inbyggda webkamera i en bärbar dator. När jag ska göra ett video"samtal" i Msn, fungerar det inte! Webkameran fungerar i Msn när jag går igenom: Konfigurera ljud och video... då verkar det inte vara något problem. Men när jag ska göra ett videosamtal så blir det ingen bild, men ljud hörs. Jag har provat massor med saker. När jag provade att logga in på min bärbara dator som en annan användare (en kompisanvändare). Och (min användare) loggade in på en annan dator då fungerar webkameran. Men när jag loggar in som mig återigen på min bärbara dator så fungerar den inte. Det verkar skumt tycker jag. Slutsatsen av detta är att webkameran fungerar men inte när jag loggar in på min användare i Msn. Finns någon lösning på detta? /tacksam för hjälp.
×
×
 • Skapa nytt...