Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Johan Malm2

Medlem
 • Antal inlägg

  628
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Johan Malm2

 • Medlemstitel
  Flitig

Profil

 • Ort
  Stockholm
 1. Det finns fler spel till Windows eftersom det är det operativet som finns på 90% av världens persondatorer. En av dessa spel finns även till Mac men de är ofta konverterade från Windows-versionen vilket gör att de går långsammare på Mac. De är inte gjorda och optimerade för Mac från grunden så att säga.
 2. Antingen något som hände i och med SP2 eller så har hon fått in något i datorn som inte Panda hittar. Formattera och installera om från scratch. Detta gör du efter att du dragit ur nätverkskabeln i datorn. Och se sedan till att hon inte är lokal administratör! Finns ingen som helst anledning att vara inloggad som det vid vanlig användning typ surf, epost och office. Och aktivera XP's brandvägg förstås. [inlägget ändrat 2004-12-20 09:54:37 av Johan Malm2] [inlägget ändrat 2004-12-20 09:57:13 av Johan Malm2]
 3. Kan någon förklara exakt vad man får in med parabol? Är det många gratiskanaler, är några av dem svenska? Är de digitala? Måste man ha en dekoder eller är det bara för betalkanaler? Min farsa bor ute i skogen och jag har fått i uppdrag att reda ut om han ska ha Boxer eller parabol? Det enda jag vet han inte är intresserad av är betalfilmkanaler.
 4. Köpte du en annan decoder, vilken då?
 5. "Att skylla allt på Göran Persson känns som gammalt gnäll och dessutom oinsatt. Det är ju Annika Billström eller vad hon heter och miljöpartiet som drivit förslaget." Det är inte oinsatt för fem öre! Janspeed låter snarare gnällig och oinsatt i sin okunnighet. Billström har *inte* drivit förslaget, ett av hennes vallöften var att trängselskatter *inte* skulle införas om sossarna vann. Men, sedan kom hennes chef Göran Persson in i bilden. Han behövde Miljöpartiets stöd för att kunna sitta på sitt a-e och regera i 4 år till. Peter Eriksson och hans Miljöparti lovade stödja honom på ett villkor - inför trängselskatter i Stockholm. Och det gjorde G.P. han fick MPs stöd och körde därmed över Billström *och* passade på att sätta det kommunala självstyret ur spel. Det är inte i första hand trängselskatten jag irriterar mig på, utan det sätt G.P. betedde sig på. Han gjorde detta *enbart* för att kunna få sitta kvar i fyra år till. Detta äckliga, motbjudande beteende gör mig spyfärdig! Göran Persson satte sig på huk och lade av en stor stinkande brakfis rakt över Stockholm och förmodligen njöt han av det. Antingen har man kommunalt självstyre eller så har man det inte. Hur demokratiskt är det förresten att ett litet pluttparti på ca 3-4% (i Stockholm) har något inflytande över huvudtaget??? Och folkomröstningen sedan, vilket skämt - den ska hållas *EFTER* att försöket inletts! Hur genomskinligt är detta egentligen, det är så genomskinligt så det är pinsamt! Givetvis vågar de inte ha den innan eftersom de vet att hela spektaklet går i stöpet då. Pinsamt! Folkomröstningens tidpunkt väljs efter vilket resultat de vill ha. Och sedan undrar politikerna varför de har så lågt förtroende. Vilka losers! [inlägget ändrat 2004-04-02 16:14:46 av Johan Malm2]
 6. http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=250642&previousRenderType=1 "Det blir väljarna i Stockholms kommun som får avgöra systemets framtid i samband med den folkomröstning som ska hållas hösten 2006 i samband med det ordinarie valet. Om försöket inte lyckas finns ingen anledning att driva miljöavgifterna vidare, anser Ringholm." Nejmen titta vilken gullig valfrihet Bosse försöker ge sken av att Stockholmarna har. Oavsett resultat i den omröstningen har vår feta G.P. då redan fått maximal utdelning av hela spektaklet: han fick sitta kvar och vara chef i 4 år till. Tacka fan för att politikers förtroende är mindre än noll när G.P. går i bräschen och visar hur äkta, stinkande kohandlande går till. Som en extra bonus satte han dessutom det kommunala självstyret ur spel då han och Peter Eriksson bestämde att det ska vara trängselskatter i Stockholm - endast för att ge G.P. fyra år till. USCH och FY F-N!
 7. Varför ska det vara så fruktansvärt svårt för så kallade "webbutvecklare" att koda sidor som funkar i alla webbläsare? Ska det inte gå att besvara ett inlägg längre utan att behöva klistra in länken i IE? Och när man skapar ett nytt inlägg, varför ska en irriterande animerad gif hålla på och blinka och irritera längst ner i fönstret? Det är Poäng-giffen jag syftar på.
 8. Jag rekommenderar Shareaza. Testade den själv första gången för 1-2 månader sedan och det är en klockren p2p-klient. Jag har lagt ner Kazaa helt och hållet. http://www.shareaza.com/
 9. Varför en ny version överhuvudtaget? Vad var det för fel på den gamla som var enkel, överskådlig och lättanvänd? Varför ska detta försämras? Om en grej funkar bra, kan man inte låta den vara då i stället för att hålla på och "förbättra" hela tiden? Är version 5 endast ett resultat av att Erik ska ha något att sysselsätta sig med på dagarna?
 10. Ordet "gratis" missbrukas hur som helst. Om det inte är gratis så ska man inte säga/skriva att det är det. Det är bättre att använda rätt ord för rätt sak, som i detta fall skatt.
 11. "Gratis" och "rasist" är nog de mest missbrukade orden i Sverige i dag. "Gratis" i Sverige betyder oftast att någon annan betalar i stället.
 12. "Is this the right room for an argument?"
 13. Ja flera olika källor på nätet säger samma sak. Vi får väl veta mer under dagen gissar jag.
 14. Och därmed bestämdes vad tråden ska handla om Nämligen Monty Python! Vad trodde ni? [inlägget ändrat 2004-02-12 16:17:12 av Johan Malm2]
×
×
 • Skapa nytt...