Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

1mike20

Medlem
 • Antal inlägg

  80
 • Gick med

 • Senaste besök

Om 1mike20

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1993-07-14

Profil

 • Ort
  HOTING
 1. okej. ska kolla det återkommer i morgon
 2. hur menar du med att den finns om du tittar i egenskaper på c: ? -------- Låter dig ta det här. Glöm det jag skrev. [inlägget ändrat 2007-12-30 16:53:28 av 1mike20]
 3. Hej! Jag har installerat linuxOS 0.92 på min dator som jag kör tillsammans med windows xp. Jag tycker att linux verkar vara ett bättre operativsystem, men jag måste fråga : Funkar linux 0.92 (antar att det är ganska gammalt) till det nyaste cedega? Jag vill ju kunna köra lite spel ia alla fall. På deras hemsida står det att minimum är linux kernel 2.4 or higher.. Jag kan ingenting om linux och det hjälpte inte att googla så kan någon hjälpa mig lite? Mvh mike20
 4. Problemet fixat. Tack för hjälpen:thumbsup: Det var helt enkelt att båda systemdiskarna jag prövade inte funkade så bra ändå.
 5. jag har lyckats installera windows på den gamla 20gb hdd:n Ska kolla om jag kan köra gamla systemdisken som slave och kolla upp vad felet är. Ja, jag har återställt kabeldragningen sånär som på en fläktkabel som fortfarande går bakom moderkortsplåten, och självklart är den inte skalad utan den är isoleran Tack för hjälpen hittills, återkommer när jag har prövat båda hårddiskarna som slave med 20:n som systemdisk. [inlägget ändrat 2007-12-29 15:26:39 av 1mike20] [inlägget ändrat 2007-12-29 15:49:01 av 1mike20]
 6. Ska du inte ha bra spelupplevelse om du vill spela och vill spara in lite på pengarna så räcker det med ett inbyggt om du har vanliga datorhögtalare.. mitt moderkort är var budget år 2004 och det ljudet klarar jag mig med och jag spelar spel som Warcraft3 och counter-strike dagligen, vet inte så mkt om nya spel. men om du inte spelar så mycket så är det inte noga. Allt borde såklart följa med. Eftersom det inte står är det svårt för mig att veta också. Det du kan inhandla är ett "antistatarmband" så att du inte råkar ge ut statisk elektrisitet under monteringen. Det du kan kolla är om nätaggregatet har de nödvändiga strömmkontakterna tilll bl.a grafikkortet. googla på namnet och se efter. Mvh 1mike20 [inlägget ändrat 2007-12-29 15:19:01 av 1mike20] [inlägget ändrat 2007-12-29 15:19:23 av 1mike20] [inlägget ändrat 2007-12-29 15:26:00 av 1mike20]
 7. Här står det lite mer om dom, det är samma minnen men lite dryare :http://www.dustinhome.se/pd_5010113717.aspx?csref=Prisjamforelse_Pricerunner_5339# Det står ju högpresterande ialla fall.
 8. ser fungerande ut:thumbsup: Jag har inte dubbelcheckat men det ser ut att funka, chassit ser ut att ha bra kylningsförmåga med 2 fläktar installerade. Om det ska vara et tyst system finns alltid risken att man måste byta vissa fläktar och jag vet inte hur högt dom där låter.
 9. Nu har jag gjort allt vad du tipsade om.. här är resultaten : Bytte IDE-kabel och som du sa så var nog den gamla trasig för nu hitta han alla 3 hårddiskar han tidigare inte hittade. Det var inga böjda stift på moderkortet så allt startade som vanligt, men windows startar fortfarande inte. Jag håller på att installera windows på en gammal 20gb fujistu nu och se om datorn kan starta överhuvudtaget.. Har du några mer tips vad som kan ha hänt? Något kompatibilitets fel i bios tack vare den nya hårddisken? Vill även tillägga att mitt PSU är 350w och alla värden ligger lagomt bra och är stabila.
 10. Jag hade systemdisken 30gb som master och den nya 80gb som slave så det är det inge fel på. Jag har prövat det på både master och cable select.. Jag tror också att jag drog lite för hårt i kabe´ln och att den gick sönder.. letar efter en ny just nu.. och jag har också erfarenhet av böjda stift i moderkortet Men det sitter lite pyrt till att komma åt, jag måste skruva ur diskarna, men det ska gå att fixa.
 11. Hej! Nu på morgonen fick jag ett problem. Jag startade min dator och jag hann skymta i bios att han inte hittade mina Primary och secondary masters. Jag kom in i windows xp som vanligt och tänkte att det nog bara var att starta om den. Men samma sak igen... Då gick jag in i bios och tryckte på "auto detect" men hittade inget. Kvällen innan tryckte jag in en ny hårddisk som jag fick av pappa i julklapp, en seagate 80gb. Men jag körde datorn 4 timmar igår kväll och då gick den bra. Jag gjorde även om kabeldragningen i datorn och drog om ide-kablarna. Men i så fall skulle väl hårddiskarna vara primary? I alla fall så bytte jag plats på moderkortet och startade och han hittade allt. Men då windows xp började boota så fick jag en "blackscreen" som sa att det fattades en dll fil. Jag han aldrig se vad det var för datorn startade om. Jag tog ur min nya hårddisk och startade datorn igen, men då fick jag bluescreen. Jag tänkte att jag måste försöka reparera windows med skivan. Men jag fattar inte hur windows kan skadas? Någon som har ett gott råd eller två? för jag har inte råd med en ny dator, så jag måste på nått sätt få igång denna.. Jag antar att det inte bara är mjukvarufel. Edit: Datorn hittar inte någon hårddisk vilken jag än stoppar in och även om jag prövar både master och cable select. Behöver verkligen hjälp. Har gjort allt jag kan. system: cpu: amd athlon 1800+ grafikkort: asus a9600xt 128mb hårddiskar: samsung 30gb + seagate 80gb Mvh 1mike20
 12. Folk kanske inte ser::::sök kunskap i eforum::: utan dom skriver ett helt nytt inlägg istället...... Det borde snart finnas allt som är värt att finna där.... eftersom dom gör nya inlägg.. Gör som jag.. sök kunskap i eforum:)
 13. hur ska du klippa???? går det inte att klippa mp3 filer i windows mvie maker?? prova! kan spara massa tid:)
 14. Jag håller med! Jag är själv 13 år och skulle inte vilja se barn som jag som utnytjas för vuxna det är helt sjukt!!!:thumbsdown::thumbsdown:
 15. ja.. men har du redan 1024 så borde det räcka till windows xp.. trodde du kanske hade typ 128 eller nått sånt.. (ingen förolämpning dock)
×
×
 • Skapa nytt...