Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

eXoRz

Medlem
  • Antal inlägg

    16
  • Gick med

  • Senaste besök

Om eXoRz

  • Medlemstitel
    Användare
  • Födelsedag 1988-05-11

Kontaktinformation

  • Hemsida
    http://www.exor.st

Profil

  • Ort
    FALUN
  1. Yahooo... jag löste problemet med msn nu, missade att det stod 2007 och glömde att det var nytt år nu haha... men kan fortfarande inte connecta till rpc-servern =/
  2. testade å radera den filen, verkade dock bara flumm, den dök upp där igen. så jag återställde filen tillbaka som det var eftersom det inte hjälpte. Hjälpte tyvärr inte mig... någon annan idè? vore kanon.
  3. Tiden går rätt både i windows och ute i bios. Brandvägg sitter jag inte med heller så. nå andra förslag?
  4. njae, ganska självklart att det inte är nätagget eftersom det bara är strömförsörjning det gäller där. Bör vara något annat exempelvis Bios. Vet inte vad jag ska leta efter där dock.
  5. Hej! Efter att ha köpt ett nytt Nätagregat till datorn pga att förra gav upp så har jag stött på lite problem. När jag försöker logga in på msn så kommer en felruta upp nästan direkt Så jag försökte felsöka utan att lyckas. Har även ominstallerat utan någon framgång. Efter en stunds sökande på nätet hittade jag en sida där det var flera stycken som hade samma fel. Det berodde då tydligen på klockan/tiden som var inställd, de berättade att ifall man uppdaterade till RPC-Servern så löste det sig utan problem. Problemet är bara att jag inte kan koppla upp mig mot RPC-servern. Det står att RPC-Servern inte är tillgänglig. Någon snäll människa som vill hjälpa mig lite? Lite torrt på idèer här. Börjar misstänka något med biosen kanske? eller är jag ute å cyklar då? Tack så oerhört mycket på förhand! Mvh/Andreas:)
  6. okej tack för tipsen osv. nu har jag laddat hem sp2 men det funkade inte heller, står att det är fel på filerna osv. det är likadant när man ska installera någon större fil än 50mb. Tex om man skulle ha en stor fil på ca 4gb nerpackat i flera olika .rar filer och sen ska man extracta så blir det error. Så jag kan inte installera filer som är stora som tex. Spel. har inte kunnat spela på ett halvår, och jag har hört mig för men ingen verkar hitta problemet. Har även bytt Hårddisk utan några som helst framgångar. Så då måste problemet ligga någon annanstan, frågan är vart? när jag startar datorn så ser det... ursäkta min dåliga svenska Förj*vligt ut på skärmen, bokstäver och siffror är över hela skärmen... ser knappt vad det står ute i biosen, men inne i windows är det inga som helst fel så. Får även bluescreen till och från, men som sagt. olika filer som är fel olika gånger, så det är aldrig samma fil heller! ? =/ Vore oerhört tacksam för alla svar jag kan få! ps. Skickar även med en länk till bilden av error som det blev när jag skulle installera ett spel, är likadant error jämt när man installerar spelet(har även laddat ner det flera gånger, jag vet att spelet funkar (förde över det på en annan dator från min och vips så fungerade det utmärkt på den datorn) http://www.hidebehind.com/AEFE0DE7 Mvh/Andreas [inlägget ändrat 2007-02-26 02:51:18 av eXoRz]
  7. Utan service package... ? spelar det roll? =/
  8. okej glöm det sista jag skrev där. Har lyckats fått igång xp nu och är inne i windows och ser över "Diskhanterningen" på "Hanteraren". men det är något som inte stämmer... det står att båda Håddiskarna bara har kapaciteten 127,99GB? är något som inte stämmer =/ hur kan det vara såhär? när mina hårddiskar ligger på 400GB & 200GB!? =/ Mvh/Andreas
  9. Tack Dune för hjälpen. Den hjälpte enormt;) Dock stötte jag på ett problem när jag skulle installera windows xp pro... Fick ett fel meddelande när jag körde installationen(olika filer varje gång) stod att en fil fattades, "tryck retur för att försöka igen". så jag trök retur och det var inga problem, men när den installerat klart där ska man köra den riktiga installationen och laddar windows när man startar så ska man komma in i windows men datorn startar om.. och om och om igen efter varje gång man tar sig dit. Jag vet att detta lät oerhört förvirrande, möjligtvis för att det är det. har testat en anna xp skiva också utan nån större hjälp. Börjar misstänka att det kanske inte var HDD problem från första början? =/ skumt... Nån som har ett bra svar? Mvh/Andreas
  10. Tjenare! tänkte höra om nån hade lust att hjälpa mig med Jumpers till mina 2st HDD:ar. Har haft problem under en längre tid med hårddisken så nu har jag bytt ut den och jag plockade ut båda på samma gång för att byta till slave. Nu har jag en ny seagate barracuda 7200.10 400GB. och vill ha den som en slave. Och min andra Hårddisk (Maxtor diamondmax plus 9 200GB ATA/133 HDD) Som en Master. Till min fråga, går detta? och hur ska då jumperna sitta baktill? har läst å försökt pulat men det slutar med att i BIOS hittar jag bara Seagate hddn och den sitter som slave problems... Vore oerhört tacksam för svar:) Mvh/Andreas
  11. Hej! Har haft ett problem upp till ett halvår nu och jag vet inte om det är hård eller mjukvaru mässigt det handlar om. När jag installerar ett större program eller spel, tex. photoshop eller ett spel som GTA som ex. då står det att filen är skadad osv. Jag börjar fundera om det har något med TEMP mapparna att göra? Det händer liksom samma sak när man ska packa upp en zip elle winrar fil som är lite större än 100mb. hoppas att det inte är hårddisken eller något det är fel på. Nått med TEMPorära filer kanske? själv har jag inte en aning och skulle därför behöva eran hjälp. Alla svar uppskattas:) ett exempel på ett spel jag installerar nu är en error ruta som kommer upp som det står: "The contets of this file cannot be unpacked. The executable you are attempting to run has been corrupted. please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again." (OBs! Samma fil används på en annan dator och funkar hur bra som helst, utesluter att det är något fel på filen.) Mvh/Andreas [inlägget ändrat 2007-02-17 18:10:00 av eXoRz]
  12. jaha okej. förlåt, måste missupfatta det;P jo det måste ha blivit fel nånstan i systemet eftersom datorn upfattar filerna som systemfiler. "Verktyg - (Mapp)alternativ eller liknande - Visning Avbocka Dölj skyddade operativsystemfiler". När jag hade gjort det så såg jag bilderna, inte annars? så alltså upfattar datorn dom som operativsystemfiler. skumt? tycker jag iaf. du kan gärna ta en kik på bifogade filen jag skickade med också, så den ser ut =/ konstigt värre. [bild bifogad 2006-12-21 15:39:04 av eXoRz]
  13. Cecilia. Tack så oerhört mycket för all hjälp, du är bäst;) allt fixade sig efter dom där attibut koderna. SH fanns med där märkte jag i kommandotolken, ibland är det bra med utomstående hjälp;) tack så mycket. Vet dock fortfarande inte varför den där lilla minatyr bilden ligger kvar i vänstra hörnet. kan väl ta en kik på bifogade filen jag skicka med iaf. Mvh/eXoR [bild bifogad 2006-12-21 15:31:39 av eXoRz]
  14. haha cecilia du är helt klart bäst:D tack så oerhört mycket för hjälpen, koden funkade utmärkt;P nu är dom inte dolda längre, attirbuten SH var med på bilden, vet inte hur dom hamnade där... ska visa vad jag menade med en icon i hörnet av minatyr bilden. bifogade en bild med. Mvh/Andreas [bild bifogad 2006-12-21 15:31:26 av eXoRz]
  15. nja du missupfattade det nog lite, inte där problemet ligger, vill kunna Avbocka den på egenskaper och inte ha den som en dold fil. går dock ej. Zip program har jag, även winrar. och bilden den accosierar med vanliga bildvisningsprogrammet som följer med xp, jag kan öppna den osv. men jag vill inte att dom ska ligga som dolda filer. vill ha den som en vanlig bild fil. ligger också i Jpg format, har kollat det redan. jo man tycker att jag borde ha missat något, men kan inte hitta vad bara. Har säkerthets kollat typ 8ggr nu =/ tacksam för svaret iaf. keep it up
×
×
  • Skapa nytt...