Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

HalwaN

Medlem
 • Antal inlägg

  106
 • Gick med

 • Senaste besök

Om HalwaN

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1989-02-18

Profil

 • Ort
  SALTSJÖ-BOO
 1. tror också ja gjort något konstigt men ja har tappat bort min cd till mitt win7 ultimate kan man reparera från en win7 home om man köper?
 2. Jag var inne i ccleaner och skulle tabort två program som hjälper mig att streama som heter tv.ants och vshare, tog bort dom och nästa gång ja skulle starta datorn kom jag bara till windows 7 bakgrunden där det står vilken version av win7 man har. Hjälper inte att starta i safemode heller, så ja kan möjligtvis ha tagit bort ett program som hette något liknande, hur ska jag göra måste ja installera om hela operativsystemet?
 3. finns det inget test där D-Link DHP-501AV Powerline Kit och Devolo dLAN 500 AVmini Network Kit?
 4. Jag har ju dirr-655 routern och en dl-160 nätverkskort borde inte det duga? Min lägenhet är nybyggd så ja det är ordentliga väggar:)
 5. Okej, jag har uppdaterat fw och ingen granne kör på samma kanal! jag gör så att en elektriker får komma och fixa ett internetuttag, så är allt löst!
 6. Okej, jag bor i ett nybyggt hus avståndet från router till datorn är cirka 10m. när du säger samma "fas" menar du att båda eluttagen man använder sig utav ska vara av samma installation? en sak till min signalstyrka på trådlösa idag är väldigt dålig och ostadig ligger mellan 20-40%, om jag använder mig utav powerline blir det som med trådat då att det blir 100% då?
 7. Okej tänkte bara om det var värt att testa. Mitt internet har varit jätte struligt i 2veckor började med att lägga ner en dag. efter dettta har hastigheterna på bredbandskollen varit usla och internet har varit väldigt ostabilt. Har prövat med en annan router men till ingen hjälp. Vart bör man hamna i hastighet om man köper d-link-dhp-501av-powerline-kit och har 100/100?
 8. Hur fungerar det där? stoppar du bara in i eluttaget vid routern och datorn och drar en slad till dem och fungerar det stabilt med 100/100?
 9. Hej! Jag har använt trådlöst nu i några år och haft väldiga problem med det. Använder idag en dlink dir-655 och ett trådlöst nätverkskort dl-160 men det har inte alls fungerat bra. Så nu tänkte ja fixa ett uttag i mitt rum så ja kan koppla kabel direkt från väggen till min dator så ja slipper köpa en sladd på 25m som jag måste dra över två rum. Min fråga är hur går jag tillväga vem kontaktar jag och om det finns något cirka pris på vad det kan kosta? mvh Daniel
 10. Samsung 46" UE-46C6005 Köpte en ny led tv idag och jag har kopplat in strömkabeln och alla andra sladdar men inget lyser på teven. Första gången ja prövade att koppla in strömkabeln lös det rött i nån sekund sen var den bara tvärdöd. Har provat med olika uttag i lägenheten men inget har funkat. Någon som har något tips eller är det bara att lämna tillbaka den igen?
 11. Jag har köpt den i delar och jag tror jag får bättre info på denna sida än hos komplett.
 12. Jag har en ny dator och har haft den i drygt 2 veckor, har alla nya drivrutiner men ändå har den börjat hänga sig. Första gången den hängde sig var när den slog om till skärmsläckare då gick det inte att slå tillbaka utan då var skärmen bara svart. Andra gången satt jag inte vid datorn på 2-3timmar då hade den också fryst. Tredje gången spelade jag spel och då började spelet lagga och efter ett tag frös hela datorn. Jag vet inte riktigt vad ja ska göra eftersom jag har alla nya drivrutiner, har brandvägg(dock windows egna), och uppdaterat på nod32 och windows update. Vad ska jag göra några tips? Tack på förhand
 13. Jag vet faktist inte ibland startar den om direkt så man inte hinner se felkoden men av dom man ser tror jag det alltid är samma.
 14. Fick bluescreen efter att jag installerat några av drivrutiner men jag tryckte F5 och tog "senaste fungerade..." Här är bluecreen koden: 0x000000FC (0xAD1D58D0, 0x57371963, 0xAD1D580C, 0x00000001)
×
×
 • Skapa nytt...