Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jaspen

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Jaspen

 • Medlemstitel
  Nykomling

Profil

 • Ort
  Stockholm
 1. Kan man köra VGA och audio i en och samma cat5?
 2. Vet inte vad DVDn heter men den är integrerad i Bose Lifestyle 18 III series. Frågar mig också varför man inte satt ditt komponentanslutningar. Men tydligen ska det funka ändå. Utan kvalitetsförlust är frågan isf?
 3. Ok, förstår inte riktigt nu. (ny på området..) Enligt manualen till DVDn kan jag ansluta till progressiv skanningsanslutning. För att kunna nyttja detta behövs åtminstone komponentkablar, I guess!? Ok, om jag kopplar en av de två medföljande komponentadaptorerna från komposite ut+S-Video ut till en komponentkabel (har ingen än) och vidare till TVn, som det står i manualen, blir det väl progressivt? TVn stöder 720p. Förutsatt att det funkar, är det värt att lägga pengar på en bättre komponentkabel? Får jag bättre bild, trots adaptergrejen?
 4. Eftersom DVD:n säger sig kunna köra progressiv bild och det medföljde adaptorer så är det väl så som du säger.. Men konstigt att man inte har några komponentutgångar istället. Har inga komponentkablar ännu men ska skaffa det och pröva. Tack för hjälpen iaf.
 5. Jaspen

  DVD till TV?

  Har inte komponent-uttag på dvd'n men har det på tv'n. Är det någon vits med att koppla komponent mellan DVD och TV med hjälp av en adapter (Komponent-S-video)? En sådan medföljde nämligen. Progressive scan finns på både TV och DVD. Mvh
 6. Hej, är ingen hejare på sånt här. -Har en Scaleo X-dator med dvi-ut och s-video på grafikkortet. Vga finns på det integrerade(?) kortet tror jag.(kan man använda det?) -Ett Bose-lifestyle 18 (dvd etc) -Samsung m71 med hdmi, komponent.. ej vga-ut. Hur gör jag bäst för att synka dessa tre, dvs vilka kablar och portar använder jag med fördel? Vore väldigt tacksam om någon kunde hjälpa mig. Mvh, Johan
×
×
 • Skapa nytt...