Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Danne6

Medlem
 • Antal inlägg

  61
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Danne6

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1981-10-10

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Ort
  göteborg
 1. Jag har ställt in Skype på att svara automatiskt och allt fungerar bra. Men när datorn efter en stund visar låsskärm med lösenkod login så slutar funktionen svara automatisk fungera. Jag har kollat i inställningar både på datorn och i Skype men hittar inget som gör att man kan ändra detta. Troligen fungerar detta om jag tar bort lösenkod login, men vill helst ha kvar det. Minns jag rätt så har jag kunnat använda funktionen förut även med låst skärm men efter lite uppdateringar så har det inte fungerat. Jag använder Windows10. Finns det nån inställning som man kan ändra för att få Skype att svara automatiskt även vid låst skärm?
 2. Misstänkte också detta. Ska se om jag kan skicka tillbaka den och skaffa en Vonet MINI300 istället då den är lätt och gömma och tar ingen plats. Tack!.
 3. Hade glömt av den här tråden. Det visade sig att när batteriet blir kasst på de modellerna så gör det så att tangentbordet och musen inte fungerar längre. Tar man ut batteriet eller byter till en ny så fungerar det bra sen.
 4. Hej. Har skaffat en Vonets VAR11N Plus router i hopp om att kunna koppla den till XBOX 360 eller förstärkare för att slippa dra kablar hela vägen, dvs fånga den trådlösa signalen och skicka ut den via Vonets wan port till XBOX eller receiver. Det följde inte med några instruktioner med modemet och det som finns på vonets.com är otillräckligt för att jag ska kunna ställa in den som brygga. Jag har försökt och koppla den ändå men har inte lyckats eftersom jag har dåligt med kunskap inom området. Jag kan inte heller använda mig av Vonets VAR11N instruktionerna då menyn skiljer sig åt från PLUS versionen. Någon som vet hur man kan gå tillväga?
 5. Hej. Jag behöver ett program där jag kan ha alla mina epost så jag slipper hålla på med att logga in på de hela tiden. Ungefär som den som finns i Iphone där man har alla inkorg på samma ställe. Jag vet inte om outlook klarar av detta. Men tipsa gärna om ett gratisprogram oxå.
 6. Hej. Jag har tagit ut kortet från en sån här hsdpa 3g modem http://madeleiiiines.blogg.se/images/2008/telenor_14037650.jpg och installerat den i min bärbara dator. Men den verkar vara låst till Telenor och den installerar Telenors programvara. Men jag vill kunna köra comviq i den. Så jag tänkte om man raderar filerna i hsdpa modemet och kanske får tag på Comviqs programvara och klistra in där så kanske det fungerar. Men det går inte att radera filerna som finns på modemet. Och jag vet inte alls hur jag ska få den att fungera med Comviq. Någon som kan veta hur?
 7. Inget stämmer in. Men tack ändå. Datorn blir bara seg när jag kopplar in det externa ljudkortet, tex om jag höjer volymen så fortsätter datorn att höja den till max efter att jag har slutat att trycka på fjärrkontrollen. Har testat ljudkortet i annan dator och den fungerar som det ska. Känns som om att datorn är bara skit och inte klarar av mer än så.
 8. Har en HP mini som hackar lite när man kollar på youtube filmer. Sen så installerade jag externt ljukort creative fi-x och ljudkortet får störningar och bryter ljudet när man använder annan program tex när man surfar eller öppnar ny program. Så jag undrar då ska de här datorerna va så eller är det ngt fel på min dator. Har nyligen kört återställning på den och datorn är knappt använd. HP mini 210-1000 260gb hd 2gb ram Intel atom N450 1.66ghz Grafik minne 64mb / delat 192mb / tillgängligt 256mb
 9. Finns bara ett på baksidan. Det är en touchscreen pc utan t-bord och ljudkortet är nog inbyggt i moderkortet.
 10. Får inte ut ljud från hörlursuttaget på nått ut av datorerna på jobbet. Någon som vet varför?. Behöver bara få ljud i min egentligen. Ljudet fungerar bra via inbyggda högtalarna. Kör XP.
 11. Fungerar bra med sladd, men ljust nu fungerar den bra även med trådlösa musen. Detta händer ju inte alltid, men ofta och väl när det händer så håller dit i sig ett tag. Mest händer det när man använder explorer.
 12. Ska testa det, återkommer.
 13. Kör med trådlöst mus och tangentbord på stationär dator HP. Men efter en stund så börjar musen göra som den vill när man rör på den och även tangentbordet är konstig. Har kollat upp det mesta allt från att byta port till att installera om allt.
 14. Nu har jag formaterat den igen och den har fastnat på 32 minuter, kanske har hårddisken oxå tagit farväl nu?? Ang drivrutiner så har jag testat det oxå utan resultat. Dessutom så ska ju den fungera enbart med xp i.
×
×
 • Skapa nytt...