Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mbgtmari

Medlem
 • Antal inlägg

  4 205
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  270

mbgtmari vann dagen: 20 november 2018

mbgtmari hade det mest gillade innehållet!

7 följare

Om mbgtmari

 • Medlemstitel
  mbgtmari
 • Födelsedag 7 Maj

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Malmberget

Senaste profilbesöken

47 302 profilvisningar
 1. Barnens identitet. Kvinnan i den videon berättar att en annan kvinna kopierat bilder på hennes barn från hennes Facebookssida och skapat en egen sida där hon låtsats att barnen var hennes och hittat på en massa saker om dem.
 2. Det stjäls bilder, svar i forum (där svaret bara kopieras utan angivande av källa), matrecept, stickmönster och andra hela texter. Här är ett exempel på en digital stöld *** Inlägget redigerat av moderator. **** Ingen video med otrevligt innehåll och propaganda för vilken organisation som helst. Eforum är inte en plattform för sådant. Respektera.
 3. Det skulle vara intressant att få veta hur @marita1 löste problemet 2014, om hon nu löste det. Hon har inte varit inloggad här sedan november 2017 men hon kanske återkommer. Det är onekligen ett problem att det stjäls så mycket på Internet .
 4. mbgtmari

  w10 pro aviseringsljud

  Har du läst allt som står på sidan jag länkade till? I så fall, har du provat följa några av instruktionerna där? God Jul ! förresten
 5. mbgtmari

  w10 pro aviseringsljud

  Du använder G-mail, eller hur? https://www.lifewire.com/how-to-change-the-new-mail-sound-for-gmail-1171986
 6. Jag vet inte om Gällivare kommun har gjort det men vad jag tycker om det uttrycks redan av dem som hittills kommenterat under GP-artikeln: "Eftersom det inte finns vare sig tjänstemannaansvar, fristående kommunal revision eller författningsdomstol kan detta klåparfrälse hålla på tills de blir äldst i kommunen." "Äh, det är bara skattebetalarnas pengar. Mer lön till upphandlarna!"
 7. mbgtmari

  Windows defender Allert

  Jo det har Rolle förstås listat ut. Men Rolle kör du Windows 10 eller Windows Vista, som det står på det falska meddelandet? Har du sett över dina inställningar i Firefox, t ex Meny > Options > Privacy & Security > Permissions? Är Block pop-up windows ibockat? Se även Cookies and Site Data samt History på samma sida. Har du rensat där?
 8. Jag har bara 8 program som startar i Startup. Se Enabled Yes på bilden! Som du ser har de att göra med Windows brandvägg: SecurityHealth (Windows Defender), mitt antivirusprogram (AVG Free), min HP-dator HP Keyboard, HP Sysdrv och IgfxTray. Java update finns också med. Inget av dessa program slöar ner min dator. Några tjänster har jag inte inaktiverat. Annars är det bara att följa artikelförfattarens råd: Prova att avaktivera en sak i taget. Blir det problem aktiverar du den bara igen.
 9. mbgtmari

  windows update

  Det var konstigt. Jag har själv laddat ner från uppdateringskatalogen utan problem. Att ladda ner en uppdatering sådär från nätet, som du har gjort, skulle jag aldrig våga mig på. Hursomhelst så föreslår jag att du nu avinstallerar KB 4471318 i Program och Funktioner. Då kan Windows Update, som nu är på hugget, installera den själv.
 10. mbgtmari

  windows update

  KB 4471318 är ju december-uppdateringen: 2018-12 Samlad månatlig kvalitetsuppdatering för Windows 7 for x64-baserade system (KB4471318), så jag förstår inte fokuseringen på maj-uppdateringen.
 11. mbgtmari

  windows update

  http://windowstips.nu/kolla-om-service-pack-1-for-windows-7-ar-installerat/ Det var länge sen jag uppgraderade mitt 64-bitars Windows 7 Pro till Windows 10 så jag kommer inte ihåg om man kunde hitta Service Pack 1, som jag förvisso hade, i Program och Funktioner utan att "Visa dolda filer". Men har du laddat ner rätt uppdatering från uppdateringskatalogen? Har du ett 32-bitars eller 64-bitars Windows 7 Pro?
 12. mbgtmari

  windows update

  Har du provat att ladda ner den härifrån? https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4471318 Klicka på Hämta eftersom den saknas så laddas den in i katalogen. Därefter laddar du ner den för att sparas i din dator på en lättåtkomlig plats. Sedan är det bara att klicka på filen för att den ska köras.
 13. mbgtmari

  Hur slippa aviseringar från er?

  Japp det stämmer. Vid klickning på pilen fick jag upp "Never Allow" och efter att jag klickat på detta får jag inga förfrågningar längre. Så nu vet du hur du ska göra, @Hockke.
 14. mbgtmari

  Hur slippa aviseringar från er?

  Det är ju möjligt att man måste ställa in det i webbläsaren. Jag får inga aviseringar i Chrome men jag kommer inte ihåg att jag har ställt in detta där. För att titta efter hur det såg ut i mitt svenska Chrome gick jag den här vägen Meny > Inställningar > Avancerat > Innehållsinställningar > Aviseringar Under rubriken Blockera hittade jag då https :// eforum.idg.se:443 och https :// pcforalla.idg.se:443
 15. mbgtmari

  Hur slippa aviseringar från er?

  Ser det möjligtvis ut så här, Hockke ? Så blir det i alla fall hos mig när jag loggat in på Eforum, trots att jag ställt in i Eforuminställningarna att jag inte vill ha några notifikationer. Det gör mig dock inte så mycket. Jag klickar bara på "Not Now" varje gång.
×