Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mbgtmari

Medlem
 • Antal inlägg

  4 066
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  259

mbgtmari vann dagen: 10 september

mbgtmari hade det mest gillade innehållet!

7 följare

Om mbgtmari

 • Medlemstitel
  mbgtmari
 • Födelsedag 7 Maj

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Malmberget

Senaste profilbesöken

45 447 profilvisningar
 1. Jamen Grattis 🏆 Du har ju fått programmet att fungera igen. Så även om du måste göra en ren windowsinstallation löste du i alla fall problemet.
 2. mbgtmari

  Musikbidraget

  Det tycker jag är onödigt. Du har ju redan skapat flera musiktrådar som det finns plats att posta länkar i. Det vore också trevligt om du följde upp svaren i dina problemtrådar, som t ex Varför flyttar sig markören så mycket? Kan inte lyssna på radio och samtidigt göra andra saker och Massor med jobbiga popups i Chrome! Annars tappar man ju lusten att försöka hjälpa dig att lösa de problemen.
 3. Är du säker på det? Jag ser då alltid klockan och datum. I Inställningar > Anpassning > Aktivitetsfältet har jag följande inställningar: Lås aktivitetsfältet Av Dölj aktivitetsfältet automatiskt i surfplatteläge Av Använd små knappar i aktivitetsfältet Av Kika på skrivbordet genom att flytta pekaren till knappen Visa skrivbordet i slutet av aktivitetsfältet På Ersätt kommandotolken med Windows PowerShell på menyn när jag högerklickar på startknappen eller trycker på Windows-tangenten+X Av Visa aktivitetsikoner i knappar på aktivitetsfältet På Aktivitetsfältets placering på bildskärmen |Nederst|
 4. mbgtmari

  Trött på irriterande meddelande

  Ja, det verkar vara svårt att avinstallera Privacy Guardian. Här finns tips på hur man ska göra http://www.uninstallhelps.com/how-to-uninstall-privacy-guardian-5-0-0-161.html http://www.uninstallhelps.com/how-to-uninstall-privacy-guardian-4-1.html Du bör dock inte installera någon universal uninstaller executable från den sidan. Sidan har bara fått en recension i mywot.com https://www.mywot.com/scorecard/ww.uninstallhelps.com "Our enterprise web protection system detected a trojan while downloading an universal uninstaller executable. Be cautious!" Det står om programmet här också https://www.shouldiremoveit.com/PC-Tools-Privacy-Guardian-91583-program.aspx
 5. mbgtmari

  Popups - Installera Chrome

  Ja, det har jag gjort. Jag har raderat Google Sök som startsida och istället skrivit in en annan ren sida, nämligen https://se.search.yahoo.com/?fr=altavista I IE Meny (kugghjulet) > Hantera tillägg > Klicka på rubriken Sökleverantörer där. Därefter kan du "Markera sökleverantören du vill visa eller ändra" Så i Internetalternativ såg det förr ut så här hos mig Men när jag nu efter ändringen skriver Internetalternativ i förstoringsglaset bredvid Start ser det ut så här Du kan ju skriva flera sökleverantörer där, om du vill. Hos mig står Bing som första alternativ. Det är inget jag själv skrivit in utan det har Microsoft gjort.
 6. mbgtmari

  Trött på irriterande meddelande

  Har du provat avinstallera System Mechanic då för att se om problemet försvinner som det gjorde för trådstartaren och en till i den tråden?
 7. mbgtmari

  Trött på irriterande meddelande

  Här är en som lyckades fixa problemet https://www.tenforums.com/general-support/116688-finding-unknown-crashing-process-program.html "I've found out what was causing my problem. I'd only just installed System Mechanic when it all started. I've now removed the program and everything seems to be OK again."
 8. Citatet kommer nog härifrån https://neosmart.net/wiki/easybcd/system-requirements/
 9. mbgtmari

  Chorme

  Både du och Cecilia har rätt i era analyser. Jag måste nämligen också skrolla ner på Expressensidan i Internet Explorer där jag inte har någon annonsblockerare. Att det är tomt högst upp och ingen annons eller banner tror jag beror på att jag har installerat en hostsfil. I Goggle Chrome har jag Adblock Plus och där behövs inget skrollande för samma sida.
 10. mbgtmari

  Massor med jobbiga popups i Chrome!

  Se nr 5 här https://liveatlund.lu.se/sites/help/sv-se/SitePages/Google Chrome.aspx "Tillåt ingen sajt att visa pop-ups" brukar vara standardinställningen. Klicka i det om du råkar ha "Tillåt alla sidor att visa pop-ups" markerat. Det står nog någonstans i Google Chrome- hjälpen också. Jag ska titta efter hur det ser ut i mina inställningar i Chrome. Jag befinner mig just nu i Firefox, min älsklingswebbläsare <3. Ja här står det https://support.google.com/chrome/answer/95472?co=GENIE.Platform%3DDesktop&amp;hl=sv
 11. mbgtmari

  w10 1803 "sök"

  Jag tror ingen kommer att svara dig per email. Här kan du i alla fall läsa om hur man utesluter saker i sin sökning https://www.groovypost.com/howto/hide-files-folders-from-search-windows-10/
 12. mbgtmari

  I get business

  Efter att ha läst det här https://en.wikipedia.org/wiki/Closer_to_Heaven så gissar jag nu att de som står för mellansnacket är karaktärerna Dave och Lee (drug dealer).
 13. mbgtmari

  I get business

  Nej, det är inte lätt att höra vad som sägs i mellansnacket. Jag hör ungefär - Look it's day. I'd gotta go. - It's three in the morning. I've got business. - I'm sorry, buddy(?) SLUT Så här betyder nog I've got business ungefär "Jag har saker att göra", som du själv trodde.
 14. mbgtmari

  TEXTEDITOR

  Tack för ett välformulerat svar! (Jag är svag för sådana.) Jag tycker inte det är så konstigt att Fookes Software inte lägger ner krut på att införa vissa finesser i gratisversionen. Om den innehöll det skulle ju ingen vilja köpa NoteTab Pro och det är naturligt för ett företag att vilja tjäna pengar på sin verksamhet. Däremot tycker jag, liksom en av kommenterarna här https://www.g2crowd.com/products/notetab/reviews, att mellannivån NoteTab standard, som man måste köpa tillsammans med Pro, känns onödig. Du har säkert rätt i att "buggen" har med storleken på textdokumentet att göra. Mitt största textdokument är 999 kB och jag förmodar att ditt krånglande dokument är större än så.
 15. mbgtmari

  TEXTEDITOR

  Var har du sett att det f.n. inte pågår någon utveckling av NoteTab Light? Trots att jag är en flitig användare av programmet så har jag aldrigt upplevt den bugg du beskriver. När det sedan gäller UNDO-funktionen så vet jag inte vad "Multi-level undo/redo"-funktionen, som finns i NoteTab Pro innebär. https://www.notetab.com/comparison-chart
×