Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mbgtmari

Medlem
 • Antal inlägg

  3 955
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  249

mbgtmari vann dagen: 19 juli

mbgtmari hade det mest gillade innehållet!

7 följare

Om mbgtmari

 • Medlemstitel
  mbgtmari
 • Födelsedag 7 Maj

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Malmberget

Senaste profilbesöken

44 279 profilvisningar
 1. mbgtmari

  LÖST Uppgradering av forummjukvaran

  Hej Flyfisherman! Jag förstår din irritation och föreslår att du bryter ut de flesta inläggen från och med ditt inlägg som inleds med orden «En sak: "Mina bevakningar" tar väldigt mycket längre tid» och är postat den 15 maj och döper den nya tråden till förslagsvis Problem efter uppgraderingen av forummjukvaran. Denna nya tråd ska förstås placeras i Buggrapporter... Vissa inlägg som kommer efter rör placeringen av Emojis. Våra Emoticons och de nya Emojisarna är egentligen inget problem och felix har redan skrivit att det är svårt med omplacering och översättning. Låt dessa inlägg vara kvar i den här lösta tråden!
 2. mbgtmari

  Hittar ej min gamla IDE/ATA hårddisk

  Det blir lättare om du laddar upp en skärmbild, som Cecilia skrev. Jag laddade ju upp en skärmbild från min dator så varför kan du inte ladda upp en från din? Dessutom får du gärna svara på jannejannes fråga: Hade du din gamla ata disk i när du installerade w 7 på din nya disk?
 3. mbgtmari

  LÖST Hur ta bort Hangouts?

  Hej igen grer! Eftersom problemet är löst, klicka på bocken till vänster om Cecilias inlägg så tråden markeras som löst. (Det underlättar för andra som har samma problem.) Det är bara trådstartaren och Admin (och kanske också moderatorerna) som ser en bock framför alla inlägg och därmed kan klicka på den rätta bocken. Jag tycker alla kan få lära sig hur man markerar sin tråd som löst, så därför påpekar jag det ibland.
 4. mbgtmari

  Flygradar24.com

  För att Frs24 har onda avsikter. Hen har bara varit medlem i 8 timmar. Hen har gett dig en tysk flygradar24-adress. I ditt ställe skulle jag inte klicka på den länken, om det nu går att göra det via bevakningsmejlet. Att inlägget inte finns kvar beror på att någon moderator eller admin tagit bort det. Inlägget kan ha innehållit inbäddad reklam eller något annat som bryter mot Eforums regler.
 5. mbgtmari

  LÖST Hur ta bort Hangouts?

  Fast den videon publicerades 2013 och då var det inget problem med att bli av med Hangouts. Se en av kommentarerna till videon: Elsa Flare 9 för 1 år sedan "that option isn't available anymore. I can't find revert to old chat."
 6. mbgtmari

  LÖST Hur ta bort Hangouts?

  Ja, artikeln skrevs ju 2015 så det kan nog vara så att möjligheten att återgå till den gamla chat-funktionen har försvunnit. När jag googlar på franska får jag som resultat att man tidigare år kunde återgå till den gamla chat-funktionen, https://www.commentcamarche.net/forum/affich-28137673-desinstaller-hangout-de-gmail men ett svar från i år meddelar: "Je suis désolé mais il m'est moi aussi impossible de le supprimer et c'est [le] cas pour tout le monde". (Jag beklagar men det är omöjligt för mig också att ta bort den, dvs hangouts-appen, och så är det för alla andra med.) https://www.commentcamarche.net/forum/affich-35225069-impossible-de-desinstaller-hangout Det finns emellertid många här som använder Gmail så det är bara att vänta på att de ska berätta om det går. Jag kan inte tänka mig annat än att fler blivit irriterade på nymodigheten 😬 (Grimacing Face) Själv skulle jag också vilja bli av med den om jag hade Gmail.
 7. mbgtmari

  LÖST Hur ta bort Hangouts?

  Jag har ett Googlekonto men inte Gmail så jag googlade på problemet och hittade det här https://www.fastcompany.com/3047772/how-to-turn-off-google-hangouts-in-gmail
 8. mbgtmari

  LÖST Hur ta bort Hangouts?

  Hur man gör på en dator vet jag inte men här står det hur man gör på en Android https://support.google.com/hangouts/answer/6085452?hl=sv&co=GENIE.Platform%3DAndroid Kanske så här https://support.google.com/accounts/answer/81987?hl=sv&ref_topic=7188671
 9. mbgtmari

  Hittar ej min gamla IDE/ATA hårddisk

  Det verkar som IDE/ATA hårddisken är en intern sådan och inte en extern. Se om du har någon nytta av det som står här http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2055162/find-internal-hard-drive.html http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1651221/windows-detect-hdd.html disk management = diskhantering Kontrollpanelen -> System & Säkerhet -> Administrationsverktyg -> Datorhantering Klicka på Diskhantering i menyträdet till vänster så ser du om ATA-disken finns.
 10. mbgtmari

  LÖST Problem med tangentbord

  En annan metod Genom en tidigare uppdatering i mitt Windows 10 har mitt skrivbord förändrats till det sämre. Alla mina ikoner (utom klockslag och datum) har försvunnit från Meddelandefältet, dvs högra delen av Aktivitetsfältet. Bland de försvunna ikonerna finns språkikonen, SWE för svenska. Ikonerna för språk, ljud och nätverk visar sig enbart på inloggningsskärmen. När jag skulle logga in nyss hovrade jag över SWE-ikonen på inloggningsskärmen och vad fick jag se? 😲Byt inmatningsmetod genom att trycka på Windows-tangenten + blanksteg, stod det. Att min gamla metod, som jag beskrev för dig, fungerar, vet jag. Men den här metoden är ju ännu enklare så den beslutade jag mig genast för att prova, när jag hade loggat in och inte längre såg SWE i meddelandefältet. Och ja denna metod fungerar också! Så hädanefter när jag ska byta till amerikansk-engelsk, rysk, hebreisk osv tangentbordslayout så kommer jag att köra med med Windows-tangenten (den vänstra windowsflaggetangenten på mitt tangentbord) och blanksteg.
 11. mbgtmari

  LÖST Problem med tangentbord

  Kul att det fungerade Jag borde inte ha skrivit "samtidigt" utan preciserat: håll ner Alt-tangenten med vänstra handens pekfinger och tryck en gång på Skift-tangenten med högra handens pekfinger (om du är högerhänt). Då först kan du släppa nedhållningen av Alt-tangenten. Är man vänsterhänt ska det förstås vara höger pekfinger på Alt-tangenten och vänster som trycker på Skift.
 12. mbgtmari

  LÖST Problem med tangentbord

  Hej essin ! Du har råkat få amerikansk-engelsk tangentbordslayout. För att få svenskt tgbord igen tryck samtidigt på Alt-tangenten (längst ner på vänstra sidan av tgbordet) + Skift (den breda tangenten med en tjock uppåtpekande pil på) som finns näst längst ner på högra sidan av tgbordet. Klart såvida du inte har fler tangentbordslayouter installerade! I så fall trycker du Alt+Skift en gång till varefter du testskriver exempelvis "hjälp för få" i något av dina dokument. När det blir rätt, dvs å ä ö, behöver du inte Alt-Skifta mer. Jag har flera tangentbordslayouter installerade och det är så jag växlar mellan dem. Här finns förresten en länk på svenska om du vill fördjupa dig i ämnet http://www.nyfikengra.se/it-lektion-a-a-o-ar-borta/
 13. mbgtmari

  LÖST NVIDIA nåt gick fel..

  Du kan också få fram den informationen genom programmet Speccy. https://filehippo.com/download_speccy Klicka på skärmbilderna på Filehippos nedladdningssida så förstoras de och du ser vilken information man kan få fram. Speccy lär finnas på svenska också men jag vill inte rekommendera någon nedladdningssida för det eftersom jag bara rekommenderar sidor jag själv brukar använda och vet är bra.
 14. Att testa hur markören/pekaren fungerar i Anteckningar är väl inte så jobbigt? Alla våra förslag är ju till för att hjälpa dig genom att be dig göra en felsökning på olika sätt. Vi, som inte äger problemet, kan ju inte göra den åt dig. Jag tror inte dina problem har att göra med det ordbehandlingsprogram du använder. Däremot skulle det kunna ha att göra med inställningarna i din mus. Om du skriver mus i Starts sökruta får du upp Musinställningar. Klicka på det och gå sen vidare för att undersöka vad du har för inställningar. Jag råkar inte ut för samma sak som du gör så jämför dina inställningar för Knappar, Pekare och Pekalternativ med mina: Det kan ju hända att det blir bättre om du, liksom jag, har ibockat både Förbättra pekarens precision och Dölj muspekaren när jag skriver.
 15. Det hoppas jag att den inte gjorde för "ç'est" är nämligen en felstavning, vilket jag försökte förklara i mitt inlägg, när jag påpekade för vertpre att han hade skrivit "ç" i stället för det korrekta "c". Den mening du en gång läste var förmodligen "C'est la chambre de Paul ?" Du har alltså inte citerat mig, som det verkar, utan en bit av vad vertpre skrev, som jag citerade och anmärkte på i mitt inlägg.
×