Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

randomint

Medlem
 • Antal inlägg

  328
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Allt postat av randomint

 1. Partition Table Doctor har jag använt mer än en gång för att reparera skadade partitioner. Kan vara värt att prova.
 2. Hoppades det skulle lösa ditt problem. Nästa sak du kan testa är att stänga av alla program och tjänster som startas automatiskt. Start, kör, skriv: msconfig Gå till fliken Startup och klicka på knappen "Disable all" Fungerar det att starta upp datorn utan problem nu? Isf är det någon av de tjänsterna som orsakar problemet.
 3. Att det står atikmdag tyder på att du har problem med drivrutinerna / programvaran för ditt ATI-grafikkort. Prova att avinstallera t.ex. Catalyst och installera den senaste versionen.
 4. Prova att starta datorn i felsäkert läge. Sedan går du till Control Panel\Administrative Tools\Event Viewer Under System och Application bör det finnas meddelanden med antingen gula eller röda markeringar. Posta dem här så ska det nog gå att lista ut vad problemet är.
 5. Prova detta: http://www.dougknox.com/xp/fileassoc/xp_exe_fix.zip
 6. Enklaste är nog att göra såhär: <center><table border="0"><tr><td>Din text här</td/<tr></table></center> Då blir tabellen centrerad (eftersom headern är det), men texten hamnar till höger i tabellen. Border="0" gör att inga kanter syns på tabellen. Mer avancerade lösningar kan du titta på när du kommit igång lite mer.
 7. Såvitt jag förstått finns det inget enkelt sätt att göra detta på. Har du bara tillgång till en dator skulle jag försöka mig på dualboot. D.v.s. antingen partionera upp hårddisken eller sätta in en ny. Sedan installerar Windows 2000 på den nya partitionen. När du installerat programmen du behöver kan du helt enkelt kopiera över dina databaser och root-mappen till din webbsida. Fungerar det bra kan du ta bort din Windows XP partition sen.
 8. Det där låter helt klart lite märkligt. Om du kör torrent på en ADSL anslutning brukar allt annat gå segt. Även en stund efter att torrent-programmet stängts av fortsätter andra klienter försöka ansluta till din dator. Men om du upplever att det är segt närdu inte haft torrent igång på ett tag beror det nog på något annat. Nu har jag bara vilda gissningar, men du kanske har långsamma DNS-servrar? Prova t.ex. med OpenDNS (IP 208.67.222.222/208.67.220.220. Ändra DNS i Windows) Är det lika segt om du provar en annan webbläsare? (Internet Explorer/Firefox/Chrome/Safari)
 9. Om det bara är en dator som har problem kan du prova detta: http://tinyurl.com/6hy4zp5
 10. http://help.adobe.com/sv_SE/Acrobat/8.0/Standard/help.html?content=WS571A8F2F-B971-435c-9FD3-E6789CCAFFFC.html Ovanstående kanske kan hjälpa. Har själv aldrig använt Windows Live Mail, så vet inte om det går att välja.
 11. http://www.winhelponline.com/blog/file-asso-fixes-for-windows-7/ Klicka på LNK Har sett det länkas i flera forum och verkar lösa ditt detta problem. Zip filen innehåller en .reg fil som uppdaterar registret. (Vill du se vad den innehåller är det bara att öppna i t.ex. Notepad)
 12. randomint

  Windows 7

  Prova om följande löser problemet: Start, kör: regsvr32 /i shell32 (alternativt shell32.dll)
 13. Jag skulle börja med att besöka http://java.com/sv/ och se om det fanns någon senare version av Java. Annars avinstallera och ominstallera Java.
 14. Jag får det tyvärr inte att fungera med SUPER, lite irriterande eftersom det fungerade så bra tidigare. Testa istället 3GP Converter 0.34 http://www.free-codecs.com/download/3GP_Converter.htm Jag använde 3GPP+AAC General Setting with XviD encoder I 3GP_Converter.exe körde kag QCIF Normal quality 15fps Stereo XviD om du inte redan har det: http://www.digital-digest.com/software/download.php?sid=1052&ssid=0&did=1
 15. För att sända live måste du så klart ha en internetuppkoppling hela tiden. Köp ett 3Gmodem till din laptop. Så länge du har teckning kan du sända. Dessvärre vet jag inte hur bra det blir när du ska sända mycket data samtidigt som du rör dig.
 16. Jag får det dessvärre inte heller att fungera nu :s Tidigare har det fungerat utmärkt, men nu får även jag bara ljud. Det måste fixas, ska se om jag hittar vad felet är.
 17. Jag ska ladda ner senaste versionen och testa själv, det var ett tag sen jag behövde använda programmet. Återkommer imorgon.
 18. Länken på deras sida verkar dessvärre dyka upp och försvinna som den vill Du kan självfallet experimentera med inställningarna, men högre upplösning går tyvärr inte trots att telefonens native upplösning är högre.
 19. Konvertera med programmet super, välj ericsson 3gp och följande inställningar: Format: MPEG4 V. Codec: MP4 A. Codec: AAC Res.: 176x144 Max V. kbps: 96 Max v. Fps: 15 Stereo/Mono : Mono A. Sample Rate: 12 000 Max A. Kbps:64 H(Horizontal) V(vertical): V edit: De verkar ha problem med sin server nu, men länken är http://www.erightsoft.com/S6Kg1.html Följande länk ska fungera http://www.majorgeeks.com/Super_d5117.html [inlägget ändrat 2008-02-09 22:35:04 av randomint]
 20. Låter som om din brandvägg har stängt de portarna utorrent vill använda, eller att du inte har portforward i din router.
 21. Sätt i båda diskarna, men boota från den som fungerar. Kopiera över det du vill spara till den hårddisk du kan boota. Eller starta med xp-skivan, välj reparera och testa att köra fixboot/fixmbr.
 22. Har du testat att köra dx9 istället?
 23. Du kan ju titta i bios så att det är rätt tid och datum inställt där. Din brandvägg kanske blockerar anslutningen, prova att tillfälligt avaktivera den när du ska uppdatera tiden. Vilken brandvägg använder du? Annars kanske du kan prova med andra tidsservrar, t.ex. time.sunet.se [inlägget ändrat 2008-02-03 20:20:57 av randomint]
 24. Om du köper en mobiltelefon med ett vettigt operativsystem går det att köra remote-desktop program på telefonen. Google på WM6 RDP t.ex. så får du lite träffar.
×
×
 • Skapa nytt...