Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Grim_Filip

Medlem
 • Antal inlägg

  43
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Grim_Filip vann dagen: 30 mars 2011

Grim_Filip hade det mest gillade innehållet!

Om Grim_Filip

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1990-01-23

Profil

 • Ort
  Lund
 1. Blev tidigare idag uppringd utav GH Data. Det är tydligen moderkortet som slängt in handduken. När de provade med annat moderkort så funkade resten av komponenterna i datorn. Så nu blir det att köpa nytt moderkort och även ny hårddisk, då jag inte vill förlora grejerna på min gamla genom en formatering, och att jag helt enkelt känner att det är mer värt att köpa en ny hårddisk än att ta backup på den gamla. Tack för mig, hoppas skiten går igång när jag får hem den bara.
 2. Mejlade dem igår om detta och fick svar idag att om en formatering krävs så kommer de kontakta mig om backup.
 3. Lämnade in burken på GH Data igår, så får se vad domen blir. Men ifall det är nätagg eller grafikkort som strular, behöver datorn då formateras, eller? För de frågade ifall jag hade några viktiga filer på datorn, så antar att de menade att de kan behöva formatera den. Har det viktigaste på extern hdd; musik, film osv, men känns ändå störigt att behöva fixa alla bokmärken och program igen osv.
 4. Satt nyss och gjorde ingenting vid datorn när den helt plötsligt stängdes ner, utan att visa tecken på överhettning. När jag sedan försökte starta upp den igen, det piper till som det brukar men sen kommer den ingen vart. Skärmen släcks och datorn står bara och "pustar" lite då och då. Jag har kollat så att alla fläktar fungerar, det gör de. Minimalt med damm i datorn, men jag tvivlar på att det kan vara orsaken.
 5. Nu hände det igen, alldeles nyss. Kom dock inget felmeddelande från Windows denna gången så jag har ingen aning om ifall det gäller samma kod som förra gången eller inte.
 6. Okej, nu är det ju så att det bara hänt en gång. Ifall det händer igen ska jag kolla upp det programmet!
 7. På senaste tiden har det hänt kanske 3-4 gånger att min dator startar om sig själv. Men den startar om sig helt, den stannar liksom upp i omstartningen och så är jag tvungen att stänga av den manuellt. Detta händer vid totalt slumpmässiga tidpunkter och utan någon som helst provokation från min sida, har kollat temperaturer men det är inget snack om överhettning. Just nu fick jag BlueScreen, första gången det händer, och fick detta meddelandet när datorn startats upp: [log]Problemsignatur: Problemhändelsens namn: BlueScreen OS-version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Språkvariant-ID: 1053 Ytterligare information om problemet: BCCode: a BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000000 BCP4: 8201237A OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 768_1 Filer som hjälper till att beskriva problemet: C:\Windows\Minidump\Mini091810-01.dmp C:\Users\Filip\AppData\Local\Temp\WER-62228-0.sysdata.xml C:\Users\Filip\AppData\Local\Temp\WERADAC.tmp.version.txt Läs vår sekretesspolicy: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x041d[/log] Vad ska jag göra?
 8. Läs mitt inlägg en gång till. Jag skrev att det löste problemet med ljudet. Problem med skärmen fick jag några dagar senare. EDIT: Hittade nyss denna artikeln när jag letade lite, men jag förstår inte hela lösningen. För att få det att fungera så har de alltså ominstallerat directx? Eller? Hur gör man det isåfall? [inlägget ändrat 2009-12-14 11:30:21 av Grim_Filip]
 9. Det gör jag redan. Hade problem med att ljudet försvunnit när jag började spela spelet och fick då tips om att den lösningen skulle ta tillbaka ljudet, vilket den gjorde.
 10. Köpte Bioshock för några dagar sedan och spelet har funkat skitbra tills idag. Kan ju också säga att jag senast spelade det igårkväll och då funkade det hur bra som helst. Skulle testa spela, startade spelet som vanligt från en genväg till Bioshock.exe på skrivbordet. Loggan kommer upp i mitten av skärmen och sen blir hela skärmen svart, ingenting händer överhuvudtaget. Tryckte upp aktivitetshanteraren och då står det att spelet inte svarar. Vad är problemet egentligen?
 11. Jag har tyvärr ingen aning om vad felet är än. Eftersom att jag inte fick några svar på lösningar så har jag inte testat spela spelet efter det att jag skrev denna tråden.
 12. När det försvinner så är det alla datorerna som blir drabbade, ja. Jag tror faktiskt inte jag kan komma åt routerns inställningar på min dator i mitt rum. Eller så vet jag helt enkelt inte hur man gör det. Brukar inte vara inne och fiffla med den så mycket så. Har inte varit några större problem med den hittills. Har inte kollat ifall lysdioderna ändrar sig, men ska kolla det nästa gång det händer. Nu har det dock fungerat stadigt i typ nån timme. Ja, jag använder ett torrent-program på min dator. Men nu de senaste dagarna har jag inte kunnat köra det då det inte fått kontakt med nätet.
 13. Telefonjack > modem > router > dator. Alltså inte trådlöst. Japp, modemet heter Alcatel och routern är en Netgear WGR614 v6. Ja, tre stycken datorer är anslutna till samma router.
 14. Tjenare! Nu på senaste tiden har jag haft väldiga problem med min Internet-anslutning. Problemet är att den sätts på och stängs av lite när som helst utan att jag själv gör någonting och det har pågått i tre dagar nu. Jag skulle uppskatta om någon kunde kolla på nån log-fil över min dator och se ifall något ser galet ut. Dra även med en länk till ett bra log-program också, då jag inte har något för tillfället. Tack.
×
×
 • Skapa nytt...