Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Dag Erlandsson

Medlem
 • Antal inlägg

  1 499
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Dag Erlandsson

 1. Som sagt jag kan absolut ingenting! Så följande är situationen - har nu en Nu uppsatt hemsida - alla sidorna är elementor i WP utom HomePage - min fråga då är, spelar det någon roll och kan det påverka sökresultatet. Han som byggt sidan har byggt själva temat för HomePage . Så man har förklarat för mig att han uppenbarligen inte lagt in en php kod för just den sidan. Är det nått som behövs? Hosten skriver Vid en närmare kontroll av hemsidan så verkar det saknas kod för Elementor i filen home.php som ligger i temats mapp.
 2. Tack för svar, var exakt lägger man in den filen och hur gör man? Är det via WP eller via servern på webbhotellet?
 3. Så här skriver dom Detta felmeddelandet kan dyka upp i vissa webbläsare om man inte har ett SSL-certifikat kopplat till sin sida. I detta fallet så har Xxxxx inget SSL-certifikat aktiverat, vilket är varför Safari ger detta meddelandet.
 4. Om man på hemsida på ett webbhotell alltid kommit in och plötsligt står det på just ”HomePage” att sidan är osäker. Man kontaktar då webbhotell som menar att det beror på att man måste ha ett Måste ha SSL-certifikat? Alla andra sidor funkar perfekt att komma in på och har alltid gjort men just HomePage funkar plötsligt inte. Är man då ”tvingad” till att skaffa ett sånt? Varför och hur kan detta ”plötsligt” inträffa?
 5. Har en fråga och som sagt kan absolut ingenting. Om man i WP med Yoast - vill få till för en färdig hemsida, vid sökresultat liknande rubriker som på fotot - var skriver man in detta för varje sida, typ Home, Concerts, biography osv - dvs att det skall se ut som på bilden. Är det vid SEO titel eller slugs eller var sätter man in det?
 6. Uppdaterad hemsida men när man skickar en länk ligger den tidigare omslagsbilden kvar - trots nya bilder? Är den nån inställning i WP jag missat?
 7. Om man vill skapa en emailadress på en hemsida Och man har en adress på webbhotell. Om man då vill lägga ut den adressen dvs. Så att den blir klickbar - finns det för en superamatör en enkel plug in som gör att man kan länka adressen i mejladressen på sidan? Riskerar man mycket spam på det sättet? Om ”ja” ska man då hellre ha ett kontakt formulär med captcha? Några eleganta gratis förslag? Som ska vara enkla för en amatör att sätta in?
 8. Nu blev det problem ändå... personen som skulle ladda upp lyckades inte trots instruktion på engelska av detta https://support.loopia.com/wiki/move-a-wordpress-page-to-loopia/ i vilket format skulle vi kunna ta emot sidan och låta någon annan ladda upp? Hur skall han skicka det till oss?
 9. Den är gjord i Wordpress och skall importeras in på en befintlig Wordpress. och ersätta den ”gamla”.
 10. Allt är klart med innehåll och rubbet allt är klart. Dom har laddat sidan på någon webb host i Wordpress. Jag vill efter godkännande kunna ladda upp den på min Wordpress och få ersätta den nuvarande. Hur gör man?
 11. Om man låtit tillverka en hemsida i Wordpress och nu vill överföra den till den befintliga hemsidans plattform (Wordpress). Allt är gjort i utlandet. Så jag måste isåfall få den skickad till mig. Hur sätter jag upp den uppdaterade versionen på den nuvarande? Vill då heller inte förlora all information / bibliotek frånseendes gamla sidan. Är amatör så tacksam för en förklaring för en amatör 🙂 Vilken typ av fil skall dom skicka mig och vad gör jag exakt sedan. Tack på förhand.
 12. Tack superintressant! Nu läst på. Men då undrar jag, just det temat ovan - vad kan det heta?
 13. Hej, Undrar vilket Theme denna sida har på Wordpress alt. Om det finns något snarlikt. https://www.celinedion.com/ Använder man plugins när man vill göra en hemsida på en PC telefon anpassad - dvs så att det finns 2 versioner. En för PC och en för smartphone? Är det då man använder elementor?
 14. Jag har snustorra däck! Besiktningen godkänd men dom sa att dom är så torra att det är kris. Var kan man köpa däck oerhört billigt? Chevrolet Cruze 2013
 15. Allt blev större utom Google... Men då måste man ställa in det varje gång?
 16. Allt blev större utom Google...
 17. Inatt uppdaterades telefonen. Det som nu hänt är att när jag går ut på Google är texten plötsligt liten. Hade den tidigare inställd så att allt var förstorat. Ser förvisso att man kan förstora uppe till vänster, men jag vill återfå det som jag hade innan uppdateringen. Bif bild på hur det ny ser ut. Hur gör jag?
 18. Tack för alla svar! Gör som ni säger. Lägger ned idén. Tack igen.
 19. Jag har både satt stort klistermärke och liten remsa helt utan resultat.
 20. I huset har vi postboxar. Kan man med något verktyg, metallplatta, list, något göra springan mindre. Detta för att förhindra dessa tidningar? Alla förslag mottages tacksamt.
 21. Den är nog ca 30 år. Har kommer bild
 22. Vi ha denna lampa i badrummet. Den är dock inte anpassad för våtrum. Kan man genom att detta den säg innanför mässingsramen sätta nån tejp isolering vattenavstötande. Vad kan ni rekommendera?
×
×
 • Skapa nytt...