Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Dag Erlandsson

Medlem
 • Antal inlägg

  1 486
 • Gick med

 • Senaste besök

1 följare

Om Dag Erlandsson

 • Medlemstitel
  Flitig

Profil

 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack superintressant! Nu läst på. Men då undrar jag, just det temat ovan - vad kan det heta?
 2. Hej, Undrar vilket Theme denna sida har på Wordpress alt. Om det finns något snarlikt. https://www.celinedion.com/ Använder man plugins när man vill göra en hemsida på en PC telefon anpassad - dvs så att det finns 2 versioner. En för PC och en för smartphone? Är det då man använder elementor?
 3. Jag har snustorra däck! Besiktningen godkänd men dom sa att dom är så torra att det är kris. Var kan man köpa däck oerhört billigt? Chevrolet Cruze 2013
 4. Allt blev större utom Google... Men då måste man ställa in det varje gång?
 5. Allt blev större utom Google...
 6. Inatt uppdaterades telefonen. Det som nu hänt är att när jag går ut på Google är texten plötsligt liten. Hade den tidigare inställd så att allt var förstorat. Ser förvisso att man kan förstora uppe till vänster, men jag vill återfå det som jag hade innan uppdateringen. Bif bild på hur det ny ser ut. Hur gör jag?
 7. Tack för alla svar! Gör som ni säger. Lägger ned idén. Tack igen.
 8. Jag har både satt stort klistermärke och liten remsa helt utan resultat.
 9. I huset har vi postboxar. Kan man med något verktyg, metallplatta, list, något göra springan mindre. Detta för att förhindra dessa tidningar? Alla förslag mottages tacksamt.
 10. Den är nog ca 30 år. Har kommer bild
 11. Vi ha denna lampa i badrummet. Den är dock inte anpassad för våtrum. Kan man genom att detta den säg innanför mässingsramen sätta nån tejp isolering vattenavstötande. Vad kan ni rekommendera?
 12. Finns det något alternativ? Har dessvärre inte Windows 10
 13. Finns det nått super enkelt program / app som man kan ändra tonen (mörkare) i solglasögon på en bild.
 14. Tack så mycket! I stora drag skall sajten fungera som sajten ovan. Medlemskap på samma sätt, enda skillnaden är att det skall handla om en annan form av boende. Där bägge parter skall ha möjlighet att betygsätta varandra. Så i princip talar vi om ett plagiat för en annan typ av boende. Alla instruktioner kommer att vara kristallklara. Med risk för aningens finjustering. Men mellan tummen och pekfingret - vad skulle du uppskatta kostnaden till hos exempelvis er utifrån en plattform som den ovan?
×
×
 • Skapa nytt...