Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Dag Erlandsson

Medlem
 • Antal inlägg

  1 503
 • Gick med

 • Senaste besök

1 följare

Om Dag Erlandsson

 • Medlemstitel
  Flitig

Profil

 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hur och vad ska man köpa/installera för att Tv:n skall gå igång varje kväll och stängas av. Säg mellan 18:00 till 23:00. Eller har smart Tv en son funktion inbyggd? Samma sak när det gäller ett par taklampor om det är möjligt? I så fall hur?
 2. Dilemmat är att jag inte kan ladda ned några apor överhuvudtaget så jag kan inte ladda Chrome.... Eller gör jag fel?
 3. Har en äldre version av iPad MD510KS/A Version 10.3.3 (14G60) När jag försöker uppdatera står det att det okey behövs för jag har den senaste uppdateringen. Har förstått att denna modell kanske inte går att uppdatera. Men jag vill kunna se Netflix på den. Men när jag går in på Netflix via safari loggar in och ska se en film - då vill ”den” att jag hämtar appen. Det som då händer är att det inte går då jag måste uppdatera till version 12 någonting vilket då inte går. Men det går heller inte att se filmen som man kan göra via pc utan ”den” verkar kräva att jag ska ta ned appen. Hur kan jag kring det?
 4. Hej försöker uppdatera 3e gången gillt. Sony Vaio Men det går inte. Vad gör jag gör fel? Obs amatör, så måste få ett pelagiskt svar
 5. Som sagt jag kan absolut ingenting! Så följande är situationen - har nu en Nu uppsatt hemsida - alla sidorna är elementor i WP utom HomePage - min fråga då är, spelar det någon roll och kan det påverka sökresultatet. Han som byggt sidan har byggt själva temat för HomePage . Så man har förklarat för mig att han uppenbarligen inte lagt in en php kod för just den sidan. Är det nått som behövs? Hosten skriver Vid en närmare kontroll av hemsidan så verkar det saknas kod för Elementor i filen home.php som ligger i temats mapp.
 6. Tack för svar, var exakt lägger man in den filen och hur gör man? Är det via WP eller via servern på webbhotellet?
 7. Så här skriver dom Detta felmeddelandet kan dyka upp i vissa webbläsare om man inte har ett SSL-certifikat kopplat till sin sida. I detta fallet så har Xxxxx inget SSL-certifikat aktiverat, vilket är varför Safari ger detta meddelandet.
 8. Om man på hemsida på ett webbhotell alltid kommit in och plötsligt står det på just ”HomePage” att sidan är osäker. Man kontaktar då webbhotell som menar att det beror på att man måste ha ett Måste ha SSL-certifikat? Alla andra sidor funkar perfekt att komma in på och har alltid gjort men just HomePage funkar plötsligt inte. Är man då ”tvingad” till att skaffa ett sånt? Varför och hur kan detta ”plötsligt” inträffa?
 9. Har en fråga och som sagt kan absolut ingenting. Om man i WP med Yoast - vill få till för en färdig hemsida, vid sökresultat liknande rubriker som på fotot - var skriver man in detta för varje sida, typ Home, Concerts, biography osv - dvs att det skall se ut som på bilden. Är det vid SEO titel eller slugs eller var sätter man in det?
 10. Uppdaterad hemsida men när man skickar en länk ligger den tidigare omslagsbilden kvar - trots nya bilder? Är den nån inställning i WP jag missat?
 11. Om man vill skapa en emailadress på en hemsida Och man har en adress på webbhotell. Om man då vill lägga ut den adressen dvs. Så att den blir klickbar - finns det för en superamatör en enkel plug in som gör att man kan länka adressen i mejladressen på sidan? Riskerar man mycket spam på det sättet? Om ”ja” ska man då hellre ha ett kontakt formulär med captcha? Några eleganta gratis förslag? Som ska vara enkla för en amatör att sätta in?
 12. Nu blev det problem ändå... personen som skulle ladda upp lyckades inte trots instruktion på engelska av detta https://support.loopia.com/wiki/move-a-wordpress-page-to-loopia/ i vilket format skulle vi kunna ta emot sidan och låta någon annan ladda upp? Hur skall han skicka det till oss?
 13. Den är gjord i Wordpress och skall importeras in på en befintlig Wordpress. och ersätta den ”gamla”.
×
×
 • Skapa nytt...