Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Dag Erlandsson

Medlem
 • Antal inlägg

  1 427
 • Gick med

 • Senaste besök

1 följare

Om Dag Erlandsson

 • Medlemstitel
  Flitig

Profil

 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Dag Erlandsson

  Hållbarhet bilbatteri

  Då förstår jag! Tack för alla svar.
 2. Dag Erlandsson

  Hållbarhet bilbatteri

  Tomt 🙂
 3. En diesel bil 2013 har jag några frågor kring ang batteriets hållbarhet på en ny bil Vs en äldre bil. Min vän menar att den nya bilen har exakt samma livslängd på batteriet som en äldre modell. Han hävdar även att diesel Vs bensin inte utgör någon skillnad på batteriet. Nu säger verkstaden att det inte stämmer. Dom menar istället tvärtom att en nyare bil 2013 - diesel har mycket större hållbarhet vad det anbelangar batteriet. Nu hör det till saken att denna vinter har varit kall - bilen har bara parkerats om varannan dag. Bilens batteri är helt slut. Verkstaden menar att det är omöjligt - min vän hävdar att batteriet är slut för att den körts för lite. Verkstaden menar att det inte har betydelse då bilen är ”som ny”. Någon som vet?
 4. Dag Erlandsson

  Tung PDF till Iphone

  Hej igen, funkar inte. Ska uttrycka mig bättre. Har en fil på 40MB (PDF). Vill ha filen över på min iPad. Skickar filen via mejl Sprend.se försöker ladda ned den på min iPad inget händer? Via Google drive och då finns den på min iPad via mejlen MEN jag vill ha den PÅ min iPad - hur får jag över den. Kan alltså läsa den på mejlen på paddan
 5. Dag Erlandsson

  Tung PDF till Iphone

  Har en fråga, om jag har en ”tung” pdf på min mail och vill skicka över den på IPhone t.ex med sprend hur öppnar man en sån? Till datorn var den zippad från början. Kan man komprimera den ytterligare kanske? Kommer alltså att öppna den via min mejl på iPhone men gåt en zippad fil att öppna i iPhone? Kan man utan att zippa den skicka den till mejlet och öppna i telefonen?
 6. Dag Erlandsson

  LÖST Dammsugar problem

  Tack alla för hjälpen! Nu beställt och ”tryck luftat” under tiden. Tack!
 7. Dag Erlandsson

  LÖST Dammsugar problem

  Du hade rätt! 😀 Tack! Sista frågan, var kan man köpa filtret? Vad heter det? Tack igen!
 8. Dag Erlandsson

  LÖST Dammsugar problem

  Aha, tack! Men sista bilden är filtret i hjulet. Menar du det? Ja det är ett filter upptill med - lägger in den bilden med. Ja den är påslös.
 9. Har ett stort problem med en VAX Power 5 dammsugare C87 Den blir överhettad - den slutar suga som den ska och vänster hjul har ett lock innanför det, sker upphettningen i det filtret - och locket flyger av. Nu tänker jag att någon vänlig skäl via bilderna råda mig? Kan det vara frågan om filter byte? Dessutom så blir det massor med skit i det riktiga filtret alltså inte det som sitter i hjulet.
 10. Dag Erlandsson

  Bygga hemsida

  Såg nu! Toppen. Men jag börjar utifrån Godaddy ovh deras tjänst där. Återkommer imorgon om jag får problem. 🙂
 11. Dag Erlandsson

  Bygga hemsida

  Då gör jag det 🙂 men när du skriver att namnet inte går att byta - hur menar du då? Namnet är ett .com namn och det skall vara namnet. Eller måste namnet anpassas på något sätt? Ursäkta dumma frågor.
 12. Dag Erlandsson

  Bygga hemsida

  Kul! Några hundra artiklar ca. / Men om man nu har Theme och namn som slutar på com. Kan du ge ett förslag på webbhotell eller kan det vara smidigast att gå via godaddy?
 13. Dag Erlandsson

  Bygga hemsida

  Om jag vill ha denna https://themes.laborator.co/aurum/jewelry/ Så skall jag då ta den exempelvis - mitt reggade namnet - och se vilka webbhotell lösningar som är prisvärda. Förslag?
 14. Dag Erlandsson

  Bygga hemsida

  Vad tror du om detta? https://www.google.se/amp/s/colorlib.com/wp/jewelry-wordpress-themes/amp/
 15. Dag Erlandsson

  Bygga hemsida

  Domännamn har jag skaffat på Godaddy. Ser ut som om det går att implementera därifrån? Se bilder. Men jag skall kolla om det finns ett lämpligt Theme någonstans
×