Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Dag Erlandsson

Medlem
 • Antal inlägg

  1 409
 • Gick med

 • Senaste besök

1 följare

Om Dag Erlandsson

 • Medlemstitel
  Flitig

Profil

 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Dag Erlandsson

  Hölje till lampa

  Tackar! Nu beställt 👍
 2. Dag Erlandsson

  Hölje till lampa

  Jag undrar var man kan få tag i 9 St sådan höljen som på bilden. Var på Claes Olsson men där måste man köpa med själva sockel. Jag vet inte ens vad detta heter. Någon som vet var man kan köpa?
 3. Dag Erlandsson

  No bootable device

 4. Dag Erlandsson

  No bootable device

  Det är min bärbara laptop. Nått har hänt och det du ser är skärmen när jag startar den...
 5. Dag Erlandsson

  No bootable device

  Vad är detta och hur får jag igång datorn?
 6. Dag Erlandsson

  Hjälp med en Logotype

  Hej! Jag behöver hjälp med en logotype. Den skall vara en kopia av en befintlig - så det handlar bara om att göra den på samma sätt men i annat namn. Någon som är duktig? Jag inboxar natuligtvis den befintliga
 7. Dag Erlandsson

  Hjälp med CAD och 3D bild

  Jag har ett foto - med ett smycke (hänge). Jag behöver ändra smyckets mått. Smycket är en religiös symbol. Som skall ha små diamanter i sig. Det nuv. smycket på bild har 30 Diamanter. Dom nya måtten skall vara Ramen 5,8 Cm (hög) 3,4 Cm (bred) Smycket skall med andra ord bli - större än det på bilden med måttbandet / följaktligen då få fler stenar. För att räkna ut detta behövs då en CAD - bild i 3D. Kan nån snäll person hjälpa mig med det? Jätte tack på förhand.
 8. Om man har en kejsarlänk som man vill förkorta, måste man gå till guldsmed eller kan man förkorta själv? Hur gör man och vad krävs för utrustning?
 9. Dag Erlandsson

  BYGGA PLATTFORM

  Tack så mycket för svar! Så här är tanken och det skall vara enkelt. En arbets sökande plattform. Där sökande skall kunna lägga upp sina kunskaper, språk, osv - ett CV och bild. Efter några dagar om sökande tex är elektriker så skall denna sorteras in i rätt kategori under elektriker, andra kanske sorteras in under kategori, golvläggare, rörmokare, osv. Appar hade jag inte tänkt på. Men kan bli aktuellt längre fram. Kanske kan det vara möjligt att via ett verktyg som Word press vara möjligt? Men då kanske det inte blir samma seriositet?
 10. Dag Erlandsson

  BYGGA PLATTFORM

  Om man snabbt och enkelt vill skapa en plattform likt Linkdin men enklare och med betalfunktion. Hur gör man det på bästa billigaste sättet?
 11. Dag Erlandsson

  Bärbar Wi-fi

  Det är jag som är okunnig. Så här är det, har av olika anledningar sagt upp mitt bredband hemma. Det gör att jag inte kan koppla upp mig på wi-fi längre. Då jag reser mycket och har behov av internet hemma och internationellt och vill slippa tel operatörens kostnader så tänkte jag att ett bärbart wi-fi vore en idé?
 12. Dag Erlandsson

  Bärbar Wi-fi

  Frågan har varit uppe förrut - men här kommer det mer. Vill köpa ett litet bärbart wi-fi. Men hur väljer man? Tänkte köpa från Ali Express. Köper man då surf, Dvs ett sim kort med surf? Räcker det då både för dator och telefon? När man åker utomlands är det samma sak då, Dvs att man köper ett sim i det specifika landet med surf? Vilken skulle ni valt spontant på exempelvis Ali Express? Vad innebär till exempel 300Mbps? Vad bör man tänka på? Sökte på ”portable wifi hotspot” på Ali Express
 13. Dag Erlandsson

  Bilen plingar och stannar

  Bilens symbol är en gul bil med en skiftnyckel som ligger vågrätt
 14. Dag Erlandsson

  Bila till Israel / alt skicka Bil till Israel

  Absolut! Men då undrar jag varifrån Italien åker man lämpligast över till Grekland - Dvs. Närmast körväg till rätt hamn i Italien?
 15. Dag Erlandsson

  Bila till Israel / alt skicka Bil till Israel

  Tack. Men tänker att man borde väl kunna undvika Syrien? Fick för mig, att man som oftast, var man än ska åka, åker via Tyskland? Kanske att man därifrån eller någon annanstans i Europa via båt kan komma till Grekland och därifrån till Haifa i Israel?
×