Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Leab

Medlem
 • Antal inlägg

  501
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Provade att koppla in en sådan sladd du hade länk till (hade redan en sån) och peppar peppar, det verkar fungera. Hoppas hoppas
 2. Jag har ett Logitech MK330 trådlöst tangentbord med unifying usb-pinne. Ganska ofta reagerar inte datorn när jag använder tangentbordet utan jag måste ofta stänga av tangentbordet med on/off knappen på baksidan. Då vaknar bordet till liv igen. Jag har bytt tangentbord på garantin men det är samma resultat. Batterierna är bytta. Den trådlösa Logitech musen fungerar som den ska! Har provat olika USB-portar i datorn men det hjälper inte. När jag nu nu skriver detta inlägg så strular det en hel del. Jag kör Windows 10. Tacksam för tips. Leif
 3. Hej, kan någon tipsa om något program likt Secunia PSI och Kasperskys program update som fortfarande fungerar. Båda nämda är borta nu. Har testat Outdate fighter och SUMO men de programmen fungerar väldigt dåligt. Tackar på förhand. Leif.
 4. Hej o tack. Jag har använt Outlook i så många år så jag vet inget annat. Webmailen finns ju men där är det ingen kalender utan bara i datorns Outlook. Jag har både Hotmail och Yahookontot i mobilen redan men telefonen använder ju Google-kalender. Så jag vet inget annat. Det har fungerat tidigare.
 5. Hej, har problem med att synka min androidtelefon med Outlook 2013 på min Win 10 dator. Jag använder programmet My Phone Explorer som tidigare har fungerat utmärkt. Men nu fungerar det inte att synka kalendern i Yahookontot på datorn med mobilen. Kontakter fungerar helt ok att synka. I My Phone Explorers forum står det något om ett problem med Windows 10 och att det finns en fix att ladda hem, men den fungerar inte heller! Det som händer är att i MPE-programmets egen kalender visas uppgifterna men de förs inte ut till telefonen vare sig via usb-kabel eller via wifi. Hoppas innerligt på hjälp! Leif
 6. Nä, precis. Det är så långt jag också kommer!
 7. Tyvärr så behöver jag mer hjälp, jag kan inte hitta den plugin'en. Fick tips om att ändra cddb-server men jag hittar inte var man gör det i vlc.
 8. När jag spelar en cd i datorn så visar VLC fel låt/artist info ibland! Om jag kör samma skiva i Windows media player så blir det rätt. Vad kan det bero på och går det att fixa i VLC?
 9. Sedan en tid tillbaka så tar det mycket längre tid att starta Outlook. Förut gick det lika fort att starta Outlook som t.ex Firefox men nu tar det mycket längre tid. Tips någon? Win10 prof. edition, senaste uppdateringen. Outlook 2013.
 10. Hej, vad betyder In-line notifiering?
 11. Har sedan en tid problem med att FF inte svarar ganska ofta. Ibland blir skärmen svart/vit. När jag kör Ctrl+alt+del så ser skärmen normal ut Det gäller bara FF i flera versioner, även senaste. Har provat Edge och Chrome och då fungerar det, så det verkar ju vara något med FF. Finns det något känt problem med Win 10? Jag har ju använt FF i många år så det är den enda webläsaren jag vill använda. Hoppas på all hjälp jag kan få. Ps. Hur får man till en bevakning av tråden till sitt mail? Jag får det inte att fungera. Ds.
 12. Använder inte Office utan Outlook som jag köpt separat. Så det är den Ou som finns i Office. Jag har lagt till kalender precis som sagts ovan men helgdagarna sträcker sig bara till året ut.
 13. Inläggning vet jag inte vad du menar, men jag använder ju Yahoos kalender det verkar som om båda kontona Yahoo och Hotmail har varsin kalender men jag använder bara yahoos. Frågan var ju varför inga helgdagar nästa och följande år finns, och om det går att åtgärda.
 14. Vad jag menar är att kalendern sträcker sig förbi 2017 men helgdagarna som visas är bara tom 20180101. Går det att fylla på helgdagar eller görs det automatiskt? Jag har lagt datafilen på en annan hårdisk så det är lätt att komma åt mailen även om jag ominstallerar datorn. Jag kör Yahoo som standardkonto.
 15. Hej, i min kalender sträcker sig helgdagarna bara året ut. Hur får man de att fylla hela kalendern? Att lägga till dom enligt bild fungerar inte. Någon som har tips?
×
×
 • Skapa nytt...