Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Novisan

Medlem
 • Antal inlägg

  310
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Allt postat av Novisan

 1. Novisan

  LÖST Canon Quick Utility

  Till min skrivare Canon MG 7159 finns något som heter Quick Utility . Här kan jag se information om skrivare, bläck, manual osv. När jag installerade skrivaren las denna Quick Utility upp på skrivbordets högra sida. Nu är den borta. Den finns inte i startmenyn eller akt.fältet och jag hittar inte någon mapp under C om heter Canon. Hur hittar jag den igen - var ska jag söka ?
 2. Novisan

  LÖST Canon Quick Utility

  Ja det gick att ladda ner från Canon. Tack för hjälpen.
 3. Novisan

  Lyssna på ljudböcker

  Jag har kollat lite på nätet betr. lån av ljudböcker. Jag har alltid köpt fysisk bok men insett hur bra det är med en ljudbok. Det finns ju en hel del som ger ut ljudböcker - Bookbeat, Storytel, Nextory, Bokus mfl. Priset varierar - men inte så mycket. Vill ju ha mesta möjliga utbud. Har du testat någon av dessa ochkanske sett något som är mindre bra eller vad som är jättebra med just den. Jag är intresserad att få lite tips så jag inte köper grisen i säcken
 4. Ibland vill jag markera allt i forumet som läst. Jag klickar nere till höger Markera webplatsen som läst. Nästa gång jag öppnar Eforum är fortfarande avd. markerade som nya trots att inga nya inlägg tillkommit.
 5. Jag använder den som är till höger om Oläst Innehåll. Är det den du menar ?
 6. Som nu säkert vet så kvarstår problemet. Är det bara jag som tycker det är irriterande att det inte fungerar att markera webplats som läst. Vad är läget i dag i denna fråga - går det lösa ?
 7. Novisan

  Födelsedag på Facebook

  Det finns även möjligheten "Bra jag" då blir uppgiften om födelsedag låst och bara du själv kan se den. https://www.facebook.com/help/563229410363824?helpref=faq_content
 8. Jag kör ett antal enheter mot router och har gjort det i flera år. Plötsligt fungerar det inte på laptopen. Längst ner till höger där jag brukar se tillgänliga nätverk står nu: Trådlös nätverksanslutning Aktiver Wi Fi - manuell - om 1 tim osv Det händer ingenting. Jag testade att koppla sladd från dator till router och då fungerar nätet. Jag har kollat att jag har de senaste drivrutinerna för nätverkskort. Vad mer kan jag göra ?
 9. Jaa det var den som var problemet. Tack Pelle Penna och Datordanne för er fina tips.
 10. Om jag trycker på den F knappen ser jag ingen skillnad på tangentbordet. Borde inte någon lampa lysa ? Ska man trycka F-knapp i kombination med någon annan ?
 11. Novisan

  Kreditupplysning

  Det är inget ovanligt att ett företag begär kreditupplysning. Du behöver inte alls känna dig kränkt.
 12. Jag har fått ett meddelande efter scanning från F-secure ang scadliga objekt gällande TR/Agent.cada.6579. Det finns i en mapp med ett program som jag hämtat hem för flera år sedan - Alien Skin Splat. Jag har använt programmet lite då och då genom åren. Just nu är det inte installerat men zipfilen ligger i en mapp. Jag har tidigare inte haft problem med datorn eller fått varningar. Bör jag ta bort mappen ?
 13. Novisan

  Varning från F Secure

  Jaaa så enkelt var det. Jag får samma svar som den totala scanningen gav att 2 skadliga objekt hittades. Jag tar nu bort de filerna och gör ny scanning.
 14. Novisan

  Varning från F Secure

  F-secure uppdaterar flera gånger per dag så den är aktuell. Tyvärr hittar jag inte hur/om man manuellt kan välja en specifik mapp. Jag har tittat igenom alla inställningar och googlat. Jag tar bort filerna - det är enklast så.
 15. Novisan

  Varning från F Secure

  Har testat nu. Den ena file - zip-fil - fick svar 11/55 detected this file. Konstigt att på F-secure står det clean. https://www.virustotal.com/#/file/87e2a1d6073fb2571e6b7807d2676adc824e3bc01517c809d6fa4ea4cd51b507/detection På den andra: https://www.virustotal.com/#/file/380e7f960370aecec0cbca86ef261fb0c5b72a90ff425e4027ba304fc76a6db7/detection Jag ska nog ta bort filerna för att vara säker.
 16. Novisan

  Varning från F Secure

  Det var så jag tänkte.
 17. Novisan

  A3mail

  Har du fortfarande mail via A3. Jag var i kontakt med A3 ang mail och fick till svar att de inte längre tillhandahöll den tjänsten.
 18. OK då tar jag bort mina inlägg
 19. Om du inte hittar lösningen här kan du testa att fråga på Microsoft.com
 20. Novisan

  Canon bläckskrivare

  När jag köper nytt brukar jag googla på tester av tex skrivare. Man får då en liten ide om hur man kan jämföra.
 21. Novisan

  Chromecast via mobil

  När jag använder mobilen för att Casta så blir det bara en smal bild på TV'n. När jag gör samma via datorn så blir det fullstor bild. Jag antar att det blir så för att man ju speglar den bild man har i mobilen via inställningar. Går det att få fullstor bild när man Castar via mobilen. Mobil-Android.
 22. Novisan

  Chromecast via mobil

  Ja det får nog bli nästa steg då.
 23. Novisan

  Chromecast via mobil

  Hur kollar man Ghz på Chromecast ?
×