Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Novisan

Medlem
 • Antal inlägg

  314
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Allt postat av Novisan

 1. Jättesegt även för mig. Var så även hela dagen igår.
 2. Har du kontaktat Mattias direkt på Moderskeppet ? Han kanske har några ex gömda i garderoben
 3. Jag tror inte du behöver anmäla dig som medlem. Har för mig att jag aldrig gjort det. Skriv bara ett inlägg med ett namn du vill använda och mailadressen.
 4. Ta kontakt med SR' s forum. De har väldigt bra support.
 5. Ja det gick att ladda ner från Canon. Tack för hjälpen.
 6. Till min skrivare Canon MG 7159 finns något som heter Quick Utility . Här kan jag se information om skrivare, bläck, manual osv. När jag installerade skrivaren las denna Quick Utility upp på skrivbordets högra sida. Nu är den borta. Den finns inte i startmenyn eller akt.fältet och jag hittar inte någon mapp under C om heter Canon. Hur hittar jag den igen - var ska jag söka ?
 7. Jag använder den som är till höger om Oläst Innehåll. Är det den du menar ?
 8. Som nu säkert vet så kvarstår problemet. Är det bara jag som tycker det är irriterande att det inte fungerar att markera webplats som läst. Vad är läget i dag i denna fråga - går det lösa ?
 9. Det finns även möjligheten "Bra jag" då blir uppgiften om födelsedag låst och bara du själv kan se den. https://www.facebook.com/help/563229410363824?helpref=faq_content
 10. Jaa det var den som var problemet. Tack Pelle Penna och Datordanne för er fina tips.
 11. Om jag trycker på den F knappen ser jag ingen skillnad på tangentbordet. Borde inte någon lampa lysa ? Ska man trycka F-knapp i kombination med någon annan ?
 12. Jag kör ett antal enheter mot router och har gjort det i flera år. Plötsligt fungerar det inte på laptopen. Längst ner till höger där jag brukar se tillgänliga nätverk står nu: Trådlös nätverksanslutning Aktiver Wi Fi - manuell - om 1 tim osv Det händer ingenting. Jag testade att koppla sladd från dator till router och då fungerar nätet. Jag har kollat att jag har de senaste drivrutinerna för nätverkskort. Vad mer kan jag göra ?
 13. Det är inget ovanligt att ett företag begär kreditupplysning. Du behöver inte alls känna dig kränkt.
 14. Jaaa så enkelt var det. Jag får samma svar som den totala scanningen gav att 2 skadliga objekt hittades. Jag tar nu bort de filerna och gör ny scanning.
 15. F-secure uppdaterar flera gånger per dag så den är aktuell. Tyvärr hittar jag inte hur/om man manuellt kan välja en specifik mapp. Jag har tittat igenom alla inställningar och googlat. Jag tar bort filerna - det är enklast så.
 16. Har testat nu. Den ena file - zip-fil - fick svar 11/55 detected this file. Konstigt att på F-secure står det clean. https://www.virustotal.com/#/file/87e2a1d6073fb2571e6b7807d2676adc824e3bc01517c809d6fa4ea4cd51b507/detection På den andra: https://www.virustotal.com/#/file/380e7f960370aecec0cbca86ef261fb0c5b72a90ff425e4027ba304fc76a6db7/detection Jag ska nog ta bort filerna för att vara säker.
 17. Jag har fått ett meddelande efter scanning från F-secure ang scadliga objekt gällande TR/Agent.cada.6579. Det finns i en mapp med ett program som jag hämtat hem för flera år sedan - Alien Skin Splat. Jag har använt programmet lite då och då genom åren. Just nu är det inte installerat men zipfilen ligger i en mapp. Jag har tidigare inte haft problem med datorn eller fått varningar. Bör jag ta bort mappen ?
 18. Novisan

  A3mail

  Har du fortfarande mail via A3. Jag var i kontakt med A3 ang mail och fick till svar att de inte längre tillhandahöll den tjänsten.
 19. Om du inte hittar lösningen här kan du testa att fråga på Microsoft.com
 20. När jag köper nytt brukar jag googla på tester av tex skrivare. Man får då en liten ide om hur man kan jämföra.
 21. Ja det får nog bli nästa steg då.
×
×
 • Skapa nytt...