Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Novisan

Medlem
 • Antal inlägg

  317
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Novisan vann dagen: 4 mars

Novisan hade det mest gillade innehållet!

Om Novisan

 • Medlemstitel
  Aktiv

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack för länkarna. Ska kolla mer där.
 2. Min fråga då gällde inte samma problem som nu. Så här står de ti länken: When using the desktop or web app with a free account, you can listen to any song, album, or playlist at any time in any order Jag kan inte välja min spellista och spela upp den utan får en annan lista uppspelad. Vi lämnar det så och konstaterar bara att så är det. Jag lyssnar max 1 ggr/vecka och har därför inte lust att ta betaltjänsten - även om den är bättre.
 3. Jag blir inte klok på de ändringar som gjorts i Spotify' s gratisversionen. Jag har spellistor uppdelade på sångare/grupper och där jag valt ut låtar jag gillar. När jag nu försöker spela upp en av mina listor så spelas det hela tiden andra låtar med sångare/grupper jag inte valt. Jag försöker hitta info hur detta hänger samman men lyckas inte. Någon som kan Spotify's gratisversion och kan förklara för mig.
 4. Jättesegt även för mig. Var så även hela dagen igår.
 5. Har du kontaktat Mattias direkt på Moderskeppet ? Han kanske har några ex gömda i garderoben
 6. Jag tror inte du behöver anmäla dig som medlem. Har för mig att jag aldrig gjort det. Skriv bara ett inlägg med ett namn du vill använda och mailadressen.
 7. Ta kontakt med SR' s forum. De har väldigt bra support.
 8. Ja det gick att ladda ner från Canon. Tack för hjälpen.
 9. Till min skrivare Canon MG 7159 finns något som heter Quick Utility . Här kan jag se information om skrivare, bläck, manual osv. När jag installerade skrivaren las denna Quick Utility upp på skrivbordets högra sida. Nu är den borta. Den finns inte i startmenyn eller akt.fältet och jag hittar inte någon mapp under C om heter Canon. Hur hittar jag den igen - var ska jag söka ?
 10. Jag använder den som är till höger om Oläst Innehåll. Är det den du menar ?
 11. Som nu säkert vet så kvarstår problemet. Är det bara jag som tycker det är irriterande att det inte fungerar att markera webplats som läst. Vad är läget i dag i denna fråga - går det lösa ?
 12. Det finns även möjligheten "Bra jag" då blir uppgiften om födelsedag låst och bara du själv kan se den. https://www.facebook.com/help/563229410363824?helpref=faq_content
 13. Jaa det var den som var problemet. Tack Pelle Penna och Datordanne för er fina tips.
 14. Om jag trycker på den F knappen ser jag ingen skillnad på tangentbordet. Borde inte någon lampa lysa ? Ska man trycka F-knapp i kombination med någon annan ?
 15. Jag kör ett antal enheter mot router och har gjort det i flera år. Plötsligt fungerar det inte på laptopen. Längst ner till höger där jag brukar se tillgänliga nätverk står nu: Trådlös nätverksanslutning Aktiver Wi Fi - manuell - om 1 tim osv Det händer ingenting. Jag testade att koppla sladd från dator till router och då fungerar nätet. Jag har kollat att jag har de senaste drivrutinerna för nätverkskort. Vad mer kan jag göra ?
×
×
 • Skapa nytt...