Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Novisan

Medlem
 • Antal inlägg

  195
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Novisan

 • Medlemstitel
  Aktiv

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Novisan

  Allt jag önskar dig är lycka. (Till latin)

  När jag söker en översättning brukar jag googla meningen jag får fram. Då får jag ofta träffar med citatet i olika bilder, tavlor osv. Då kan jag se hur gångbart uttrycket är och om det då är rätt.
 2. Novisan

  Facebook inlägg visas ej

  Vissa dagar ser jag bara 2 nya inlägg och sen en ruta om jag vill söka mer vänner....eller något i den stilen.
 3. Novisan

  Hjälp med en bild

  Flyfishermans inlägg ovan är riktigt bra läsning ang Upphovsrätt för bilder. Enkelt skriven och lätt att förstå. Den som är minsta tveksam.....läs den.
 4. Novisan

  Midsommar

  Jag önskar er alla en riktigt Glad Midsommar.
 5. Novisan

  Hjälp med en bild

  Jag förstår inte, vad är det du vill göra med bilden ? Den är väl bra som den är. Sen undrar jag - får man ändra en bild utan tillstånd av den som äger bilden ?
 6. Novisan

  Hjälp med en bild

  Det finns ju bildredigeringsprogram för PC också.
 7. Novisan

  Clipart bilder?

  Betr. iFokus håller jag inte alls med dig. Jag har varit medlem där i många år utan problem. Sen kan ju jag tycka att de problem man har ska man ta på det forum där problemet uppstår. Det är ingen skillnad. Du kan inte ha "fel" bild på detta forum heller. Man måste rätta sig efter de bestämmelser som finns oavsett vad man tycker eller vad andra gör. Man kan inte använda vilka bilder som helst bara för att andra gör det eller för att risken är liten att det upptäcks.
 8. Novisan

  Clipart bilder?

  På sidan med clip art står det: None of the Bird Clipart 2018 should be used for Commercial Purpose. You can use these clip arts for your website, blog, or share them on social networks. Kan man tolka det annat än att de är fria att använda.......eller ? Gör din egen silhuettbild om du är tveksam. Det går ju bra att rita tex i Paint om du inte har annat redigeringsprogram.
 9. Det blir ingen skillnad. Samma inlägg visas som ej lästa.
 10. Nej det har jag inte. Jag går in på första sidan och tittar över. Om det inte är något jag vill läsa så markerar jag sidan som läst....eller försöker i alla fall.
 11. Jag ska testa det.
 12. När jag kom tillbaka nu efter en stund så är alla markerade som lästa. Problemet jag beskrev har jag haft ung. 1 vecka men nu verkar det fungera......hoppas jag
 13. Ibland vill jag markera allt i forumet som läst. Jag klickar nere till höger Markera webplatsen som läst. Nästa gång jag öppnar Eforum är fortfarande avd. markerade som nya trots att inga nya inlägg tillkommit.
 14. Novisan

  Update KB4284835 13 juni

  Jag har samma problem med laptopen. Uppdateringen på min stationära gick utan problem.
×