Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Novisan

Medlem
 • Antal inlägg

  313
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Novisan vann dagen: 4 mars

Novisan hade det mest gillade innehållet!

Om Novisan

 • Medlemstitel
  Aktiv

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Novisan

  Moderskeppet Mattias bok Photoshop

  Har du kontaktat Mattias direkt på Moderskeppet ? Han kanske har några ex gömda i garderoben
 2. Novisan

  Problem med appen från Sveriges Radio

  Jag tror inte du behöver anmäla dig som medlem. Har för mig att jag aldrig gjort det. Skriv bara ett inlägg med ett namn du vill använda och mailadressen.
 3. Novisan

  Problem med appen från Sveriges Radio

  Ta kontakt med SR' s forum. De har väldigt bra support.
 4. Novisan

  LÖST Canon Quick Utility

  Ja det gick att ladda ner från Canon. Tack för hjälpen.
 5. Novisan

  LÖST Canon Quick Utility

  Till min skrivare Canon MG 7159 finns något som heter Quick Utility . Här kan jag se information om skrivare, bläck, manual osv. När jag installerade skrivaren las denna Quick Utility upp på skrivbordets högra sida. Nu är den borta. Den finns inte i startmenyn eller akt.fältet och jag hittar inte någon mapp under C om heter Canon. Hur hittar jag den igen - var ska jag söka ?
 6. Jag använder den som är till höger om Oläst Innehåll. Är det den du menar ?
 7. Som nu säkert vet så kvarstår problemet. Är det bara jag som tycker det är irriterande att det inte fungerar att markera webplats som läst. Vad är läget i dag i denna fråga - går det lösa ?
 8. Novisan

  Födelsedag på Facebook

  Det finns även möjligheten "Bra jag" då blir uppgiften om födelsedag låst och bara du själv kan se den. https://www.facebook.com/help/563229410363824?helpref=faq_content
 9. Jaa det var den som var problemet. Tack Pelle Penna och Datordanne för er fina tips.
 10. Om jag trycker på den F knappen ser jag ingen skillnad på tangentbordet. Borde inte någon lampa lysa ? Ska man trycka F-knapp i kombination med någon annan ?
 11. Jag kör ett antal enheter mot router och har gjort det i flera år. Plötsligt fungerar det inte på laptopen. Längst ner till höger där jag brukar se tillgänliga nätverk står nu: Trådlös nätverksanslutning Aktiver Wi Fi - manuell - om 1 tim osv Det händer ingenting. Jag testade att koppla sladd från dator till router och då fungerar nätet. Jag har kollat att jag har de senaste drivrutinerna för nätverkskort. Vad mer kan jag göra ?
 12. Novisan

  Kreditupplysning

  Det är inget ovanligt att ett företag begär kreditupplysning. Du behöver inte alls känna dig kränkt.
 13. Novisan

  Varning från F Secure

  Jaaa så enkelt var det. Jag får samma svar som den totala scanningen gav att 2 skadliga objekt hittades. Jag tar nu bort de filerna och gör ny scanning.
 14. Novisan

  Varning från F Secure

  F-secure uppdaterar flera gånger per dag så den är aktuell. Tyvärr hittar jag inte hur/om man manuellt kan välja en specifik mapp. Jag har tittat igenom alla inställningar och googlat. Jag tar bort filerna - det är enklast så.
 15. Novisan

  Varning från F Secure

  Har testat nu. Den ena file - zip-fil - fick svar 11/55 detected this file. Konstigt att på F-secure står det clean. https://www.virustotal.com/#/file/87e2a1d6073fb2571e6b7807d2676adc824e3bc01517c809d6fa4ea4cd51b507/detection På den andra: https://www.virustotal.com/#/file/380e7f960370aecec0cbca86ef261fb0c5b72a90ff425e4027ba304fc76a6db7/detection Jag ska nog ta bort filerna för att vara säker.
×