Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Novisan

Medlem
 • Antal inlägg

  219
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Novisan

 • Medlemstitel
  Aktiv

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Och det är inte så att du lutar dig mot tangentbordet utan att tänka på det. Det har hänt mig och jag har fått en massa punkter.
 2. Du tror inte att det är det men för att utesluta det bör du be om hjälp och visa vad som händer. Det är lättare om någon sitter vid dig än att gissa i ett forum när man inte ser hur du arbetar.
 3. Kan du inte be din bror sitta vid dig när du skriver och så kan han kolla om du gör någon rörelse med handen som gör detta problem.
 4. Novisan

  Musikbidraget

  Inga fler musiktrådar. Det blir så splittrat.
 5. Novisan

  Facebook inlägg visas ej

  Jag tycker det är bra det du skriver. Lämna en feedback på FB.
 6. Novisan

  Facebook inlägg visas ej

  Jag vet inte om det går. Jag har inte hittat någon inställning där man kan ändra. Jag önskar att FB hade en sida med information där de lägger ut när saker ändras.
 7. Novisan

  Facebook inlägg visas ej

  Jag har läst på ett inlägg på FB att detta är det nya på FB. De väljer på något sätt det de anser att vi ska läsa i flödet. På något sätt rankar de vad som ska vara läsbart för mig - vad de baserar det på vet jag inte. Jag har märkt att om jag tex läst ett inlägg en dag och vill kolla igen nästa dag så ser jag det inte annat än att gå till vännens tidslinje. Det går ju bra om jag minns vem som skrev men om man inte gör det går det inte hitta.
 8. Novisan

  Massor med jobbiga popups i Chrome!

  Har du provat att blockera Pop Up i Chrome ?.
 9. Novisan

  LÖST Strömma musik, böcker osv

  Då kan jag ju passa på att fråga hur man beräknar då man har mobilt i telefonen. Om jag tex lyssnar på en bok uppkopplad mot Biblioteket. Går det att beräkna hur mycket olika aktiviteter tar ?
 10. Novisan

  LÖST Strömma musik, böcker osv

  Det verkar stämma det ni säger. Jag hittar inget i avtalet om någon begränsning. Tack till er alla för hjälpen.
 11. Novisan

  LÖST Strömma musik, böcker osv

  OK då ska jag titta närmare på mitt avtal. Jag trodde alla abonnemang innehöll en begränsning i surfmängd
 12. Jag har precis konstaterat att min surfplatta är för gammal för att ladda ner Bibliotekets App Biblio där jag kan ladda ner böcker och lyssna offline. Jag funderar nu på vad det innebär för mitt bredband (fiber) om jag börjar lyssna på ljudböcker uppkopplad mot Biblioteket. Hur beräknar man - jag vill ju inte komma i läget att plötsligt förbrukat mycket så att mitt bredband börjar gå långsamt.
 13. Novisan

  Stoppa reklam i mobilen

  Jag brukar kunna citera - men inte idag inte min dag. mbgtmair Jag ska titta närmare på ditt tips.
 14. Novisan

  Stoppa reklam i mobilen

  Jag trycker bort den direkt så jag vet inte vad den gäller. Det är ingen svensk produktreklam. Jag ska titta närmare nästa gång den dyker upp.
×