Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Novisan

Medlem
 • Antal inlägg

  336
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Novisan vann dagen: 4 mars 2019

Novisan hade det mest gillade innehållet!

Om Novisan

 • Medlemstitel
  Aktiv

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ja det har du rätt i. Jag brukar lita på kunskapen i Eforum- Det är väl båst att jag testar och jämför filerna.
 2. Det var det jag tänkte komma ifrån.
 3. Så den känner inte av bara de som jag lagt in som admin. utan tar även det jag lagt in med det andra kontot om jag kör backupen som admin.
 4. Min fråga gäller backup av tex E: där jag har dokument och bilder. Om jag är inloggad som administratör kommer då även dokument och bilder med som jag gjort när jag är inloggad som "vanlig" användare ?
 5. Vad menar du med att du inte använder adminkonto "av säkerhetsskäl" ? Vad menar du kan hända ?
 6. Tyvärr vet jag inte. Jag gjorde det inte själv.
 7. Tack för hjälpen. Nu verkar det fungera som det ska.
 8. När jag ska stänga av datorn får jag upp ett felmeddelande: Task host window. Värddatorn stoppar bakgrundsaktiviteter. Jag kan då välja: Stäng av ändå eller Avrbyt Vad menas med detta ?
 9. Jag ska titta på ditt tips. Tack för det.
 10. Ja du har nog rätt. Jag ska våga mig på ett nytt försök.
 11. Jag menar - om detta inte fungerar och jag gjort en massa ändringar så kanske jag inte fixar att ta mig ur trasslet novis som jag är.
 12. Under enhetsnamn står det exakt samma som under datornamn.
 13. Hm nu börjar det bli lite för avancerat för mig. Visst kan jag göra enl. den fina instruktionen men om det inte fungerar för mig så är jag fast. Sen måste då datorn med skrivare alltid ha den adressen - ja då vet jag inte var detta kan dyka upp igen. Jag känner att jag måste ta till hjälp från min datorkunnige vän så jag inte trasslar till det och sen inte hittar ut. Tack för era fina tips och försök att hjälpa mig.
 14. Det går inte bra. Skrivaren är igång. För enkelheten kallar jag skrivaren bara CanonMG7100. När jag ska ansluta datorn nr 2 till skrivaren anger jag datornnamn som jag hittar under System > Fullständigt datornamn. Jag testar både att skriva namnet exakt som det står där med mellanslag men även utan mellanslag. Jag får upp felmeddelande: Det går inte att ansluta till skrivaren. Det angivna nätverksnamnet är inte längre tillgängligt. Om jag går in via Utforskaren > Nätverk ser jag ingen skrivare. Jag ser endast routern.
×
×
 • Skapa nytt...