Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Johan20

Medlem
 • Antal inlägg

  41
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Johan20

  Msn Messenger

  Hej. Jag och en kompis har båda Win xp på våra datorer. Vi kan skicka filer och båda har webbkamera installerat och det fungerar.Vi ser varandra. Men när vi ska koppla på så att vi kan höra varandra så funkar det inte. Vad kan det vara för fel. Jag har sökt på hjälp avsnitten i Msn men blir inte klokare av det.
 2. Hej. När jag har kopplat in kameran via USB så hittar Winxp den. Men förut så har jag alltid fått upp en ruta där jag får välja vad jag vill göra. T ex bildspel, kopiera korten till datorn. Den rutan har försvunnit. Hur får jag tillbaka den möjligheten. Som det är nu så får jag upp mappen där korten ligger i. mvh Johan
 3. Johan20

  Nikon Coolpix 775

  Hej. När jag har kopplat in kameran via USB så hittar Winxp den. Men förut så har jag alltid fått upp en ruta där jag får välja vad jag vill göra. T ex bildspel, kopiera korten till datorn. Den rutan har försvunnit. Hur får jag tillbaka den möjligheten. Som det är nu så får jag upp mappen där korten ligger i. mvh Johan
 4. Vad kan man få för den när man säljer den? 6GB hårddisk 128 MB Ram 366 Mhz processor + diverse tillbehör som cd-romv,nätverkskort
 5. Hej. Jag har en 804 och jag tycker det går så slött att surfa med den. När jag bara körde med modem så var svars tiderna mycket bättre. Är det någon inställning som jag har missat. Jag har Telia Adsl.
 6. Har precis installerat och fått det att fungera med min nya D-link. Internet uppkopplingen fungerar jättebra med bägge datorerna. Men kan man skicka filer mellan datorerna med en d-link 804. På den stationära datorn har jag två hårddiskar och den vill jag komma åt med den bärbara. Någon som har ett bra svar på detta och kanske en beskrivning på hur man gör.
 7. Hej. Jag har två partitioner på min hårdisk. C: har 2G och E: har 11G. Kan man med Partition Magic göra så att den som har 2GB får 3GB och den som har 11GB får 10GB. Alltså minska den med 11GB och öka den på 2Gb. Tacksam för svar.
 8. Hejsan. Jag söker ett användarvänligt Ftp server program. Har ni några tips på något sådant. Det kanske finns på svenska. Tacksam för svar.
 9. Hej. Jag kan inte så mycket men hur får man tag på en FTP?? // Johan
 10. Hej. Jag och min kompis har bredband av Telia. Bägge har två hårddiskar på datorerna. Han ska komma åt min E: och jag ska komma åt hans E:. Hur ska man bära sig åt då. Någon som har en utförlig instruktion på detta. Båda har delat ut E diskarna men vi får det inte att fungera. Jag har fått hans ip adress och han har fått min. Mvh Johan
 11. Hejsan. Jag har precis fått Adsl och jag undrar vad alla ni andra kommer upp i för hastighet. När jag mäter emot www.kommunicera.umea.se så får jag ca 455 i hastighet. Är det en normal hastighet eller är den för låg mot vad telia lovar. Mvh Jens
 12. Hejsan. När jag ska spela upp dvd på datorn så får jag upp en varning att jag inte har configurerat dvd att använda DMA. Var ställer jag in det i WIN2000. Jag har gått in i enhetshanteraren och kollat men där finns det ingen ruta under dvd-spelaren som man kan kryssa i som i Win98.
 13. Hejsan. Finns det något program som man kan komprimera en låt i mp3 formtat ännu mer. T ex från 128kbps till 192kbps. Tack på förhand.
 14. Jag kommer tyvärr inte in i Win2000. Men jag har en till dator med samma system. Win98se på d disken och Win2000 på C disken. Kan man kopiera något därifrån?? Det är en bärbar dator jag har problemet på. Jag är inte så kunnig på datorer. Så jag är tacksam för utförliga beskrivningar. // Tack på förhand.
 15. Hej och tack för din hjälp. Jag måste ha missat att göra en sådan diskett. Kan man göra en sådan i efterhand och isåfall hur???
×
×
 • Skapa nytt...