Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Elolinona

Medlem
 • Antal inlägg

  36
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Elolinona

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1978-10-10

Profil

 • Ort
  Kalix
 1. Hej! Efter vad jag hört så ska man tydligen inte kunna använda creative zen vision:m på en mac....?! Jag har däremot bestämt mig för att min kommande laptop jag köper ska vara en mac, men då kommer jag till det här dilemmat. Jag har en Creative Zen Vision:m som fungerar helt utan problem. Kommer jag vara tvungen att köpa en iPod bara för detta, nu, eller går det att installera något slags program på mac för att kunna föra över musik, bilder och film til min creative-spelare? Tacksam för svar..!!
 2. Okej, tack för ditt svar. Nu är jag ju inte en sådan som spelar på datorn. Utan det är väl mest bildbehandlingsprogram och dylika som jag använder ex. photoshop, indesign etc.
 3. Jag skulle gärna vilja höra era åsikter, råd och tips! Jag börjar fundera på vad för slags bärbar dator jag ska skaffa mig när det blir dags nu så småningom. Jag har en Dell just nu, XP. Jag har använt MAC en hel del på skolan och så, och gillar verkligen det. MAC-datorer verkar ju heller ha några problem med virus och dylika vilket är bra... Vista verkar ju häftigt det också, och XP...det är ju liksom det jag "alltid" annars haft att göra med och vet hur det fungerar. Men jag skulle gärna höra de fördelar, samt nackdelar ni ser med de olika systemen. Tacksam för svar!
 4. Instruktionsboken har jag redan kollat i, men den är på danska, och då vet jag inte vad det heter på svenska.
 5. Ja, precis, på vredet! Hemma har vi en Ford Mondeo, men jag antar väl att det är samma symboler i de flesta bilar?
 6. Hej! Finns det någon hemsida, eller någon kunnig person, som kan visa symbolerna för bilens belysning? Varselljus, parkeringsljus etc. etc. Jag kan nämligen inte symbolerna, och vore tacksam för hjälp! mvh Elina
 7. Jag får väl prova att installera om windows movie maker. Men, hur avinstallerar man det? Det går inte via "lägg till/ta bort program", och var hittar jag det "gamla" movie maker?
 8. Okej, då vet jag det.. Fast nu har det hänt något me movie maker. Nu öppnas inte ens programmet när jag klickar på det.
 9. Ja, det är en DV-kamera. Men var får jag tag i en fire wire? Och hur ska jag veta vad för sort det ska vara, om det finns flera att välja på?
 10. Jag gör såhär när jag försöker få över filmen: Jag sätter i USB-kabeln från kameran i datorn, i en av USB-portarna. Men jag har ingen aning om vad den har för nummer. Sen går jag till "fånga video" och väljer DVC i den där lilla drop-down-menyn. Men sen, när jag ska välja format, så kan jag bara välja mellan "best quality for playback on computer", eller "other settings". Alternativet "digital device format DV-AVI" finns där, men är markera me grått, så jag kan helt enkelt inte välja det alternativet.
 11. Hej! Tack för att du vill hjälpa! Ja, jag har tidigare provat att fixa in filmen i movie maker, men ljudet blir jättedåligt. Det sprakar, och hackar och är jättejobbigt att lyssna på. Jag antar att det är någon inställning jag borde ändra på, men jag har ju ingen aning om vad det är....
 12. Hej! Jag behöver hjälp. Jag har precis hittat ett program, som jag kan föra över filmer från DV-kamerna till datorn med, Virtualdub. Jag är dock endast ute efter att fånga ljudet från filmen, eftersom det är en konsert, och skulle gärna bara vilja ha ljudet. Jag har ingen aning om hur jag skulle kunna gå tillväga, förutom att först föra över allt och sedan försöka få fram bara ljudet. Så, jag har försöker med virtualdub. Ljudet blir ju verkligen inte det bästa, men jag vet inte om något annat sätt. (movie maker är jättedåligt också). Men, i virtualdub, går liksom gränsen för hur lång videon får vara vid 4,30 min. Är det något som går att ändra? All musik kommer nämligen inte med, när gränsen ligger där. Någon som kan hjälpa mig? Jag vore evigt tacksam!
 13. Jag behöver hjälp! Jag kan inte längre spela in ljus på min bärbara dator! Nyligen, då jag tog fram "ljudinspelaren" och tänkte spela in, så spelades inget ljud in. Jag kontrollerade micken och mickuttaget men inget verkar konstigt. Ändå fungerar det inte. Jag provade med en annan mick, men det hjälpte inte. Jag testade ladda ner ett annat ljudinspelningsprogram också, men det fungerade inte i det heller. Någn som kan tänas hjälpa mig, och rådge mig? Tack på förhand!
 14. Vars någonstans hittar jag smitfraudfix.exe ?
 15. Jag startade om datorn som det sades, men ingen logg kom upp. Den här rutan kom upp efter att datorn startats om: http://i24.tinypic.com/1687tq0.jpg Det finns ingen logg i mappen där programmet finns.
×
×
 • Skapa nytt...