Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

PeterFällman

Medlem
 • Antal inlägg

  51
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Om PeterFällman

 • Medlemstitel
  Användare
 1. Simsalabim - prova det här: Lägg in följande inom HEAD-taggarna: <style type="text/css"> BODY { background-attachment : fixed; } </style>
 2. Zone Alarm - misstänkte det. Tack för svaret!
 3. Hoppas det blev rätt forum, dvs. Det har gjorts om här sedan sist, ser jag :-) Kollar loggen och ser att följande står 3 gånger i följd vid varje "krasch". .................................................................... TrueVector engine: File "C.\WINDOWS/Internet Logs\HENRIK.ldb" was corrupt and has been copied to "C:\WINDOWS\Internet Logs\xDBDA.tmp". File "C:\WINDOWS\Internet Logs\HENRIK.ldb" was corrupt and has been deleted. .................................................................... Finns det någon "ängel" därute som vet vad det är för fel. Glad för alla svar :-) [inlägget ändrat 2004-04-07 10:28:17 av PeterFällman]
 4. Finns det någon statisktik över hur många som använder IE Explorer eller Netscape och hur många som använder PC eller Mac? Jätteglad för svar. :-)
 5. Kanon! Äntligen ett ställe att hitta inspiration från inom Cimena 4D :-)
 6. En jättebra nybörjar bok, så du kan komma igång snabbt med animeringar (att de blir något som du kan visa) osv är faktiskt en gammal bok som heter: Flash 4 skriven av Helen Hermundstad/Anna Östlund på Bonniers förlag. Under förutsättning att du kan acceptera en bok som baserar sig på Flash 4.0. Börja med den, sedan börjar du förstår hur allt hänger ihop med actionscipts, javascripts mm. Lycka till! :-)
 7. Jag har ett bra svar till att styra upp layouten i HTML. HTML är ett "lowtech" språk (rena Flintaspråket). Använd Flash, så sitter grejerna där dom ska med finesser och allt direkt, utan CCS, javascript, php och vad man nu kan tänkas använda för att justera bristerna hos ett föråldrat plattformsoberoende språk. Bädda sedan in flash-filen i en html-sida. Det är vad HTML duger till, tycker jag. Men det är ju personligt. ;-)
 8. Gör en databas.. Fast det är ju en tung omväg!! CSS funkar bara i preview läge. Sitter man och editerar i "kod -läge", så får man skriva på en 100 m lång rad typ för att skriva en textspalt motsvarande 400 px bredd i preview-läge. Lek med tanken att texten nu ska editeras av en vanlig html-fixare på en idrottsförening. Risken finns att det slutar i en smått kaotisk layout. Jag har provat "make templates" och "make editable region", men så for man gör kolumnen "make editable region", så skjuter texten höger kolumnkant framför sig. :-) Någon annan som har ett annorlunda svar än att göra en databas!?
 9. Det fungerar inte (se nedan) vid editering i Dreamweaver 4.0, pc och med internet explorer 6.0. Fattar inte varför, när man sätter måttet absolut i pixlar på kolumnen. Kanske dags för javascript för att låsa kolumnens mått vid editering av text? Men det måste ju gå, på annat sätt än att ständigt komplettera brister i html-språket med javascript, tycker jag. :-) Mvh Peter
 10. Jag har hittat portar som är öppnen på 3 datorer i mitt nätverk och som heter 1025 network blackjack. Vad tusan är det? :-)
 11. Du hade helt rätt - scriptet var ofullständigt. Scriptet körs inte pga att "upload path" inte anger var scriptet ska spara .html filen. På servern ligger nu scriptet i en mapp för sig och det är skillnaden. På min PWS låg scriptet tillsammans med .html filerna på samma nivå. Saknar koden så att scriptet själv känner av. Det värsta av allt - jag vete tusan hur jag skriver den koden rent praktiskt i Perl. /Nybörjare :-)
 12. Mailade över scriptet via din e-postadress. Varför jag håller inne med info är för att jag avgränssat min problembeskrivning, så att den blir enklare att förstå, inget annat. :-)
 13. Häftigt!! Nu kom felmeddelandet, se nedan Som jag sa tidigare - jag är osäker på serverspråk. :-) ................................ Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, support@vegasys.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log.
 14. Där blev det tyst! Men tuentack för att du engaerade i mitt problem. :-)
 15. Glömde säga det- http://www.minprivatahemsida.nu/cgi-bin/..lägger jag till när filar över filen till Caranbole. :-)
×
×
 • Skapa nytt...