Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

hejjdåå

Medlem
 • Antal inlägg

  210
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Låter rimligt! Har problem med att räkna ut räntabiliteten. Det är ju rörelseresultatet plus finansiella intäkter dividerat med totalt kaptial. Vilka poster ingår under finansiella intäkter? Jag har en resultaträkning framför mig, ska jag summera allt under rubriken resultat från finansiella poster förutom räntekostnader och liknande resultatposter? Trots om en post är negativ? EDIT Det är den här uppgiften jag behöver hjälp med. Rt ska bli 4,8. Får den nya balansomslutningen till 2370' efter justeringen med 100' på finansiella anläggningstillgångar. Vad har jag gjort för fel? http://postimg.org/image/7q4chw18t/
 2. I många fall stöter jag på ex. 20x7. Vad betyder x:et?
 3. tydligen är det inte bara jag som har problem att tyda deras tabell. Det är stor skillnad mellan 3,99 och 0,49.
 4. oj, här är en ny länk http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=200704660&pop-up=1
 5. kan någon hjälpa mig att förstå denna? http://www.amazon.co.uk/gp/help/cust...04660&pop-up=1 jag har beställt ett iphoneskal på 10 pund. Hur mycket blir frakten? som jag har förstått det behöver man inte betala några ytterligare avgifter såsom tull. Stämmer det? kommer varan skickas hem eller via postombud?
 6. kan jag kontrollera så att det jag har skrivit på någon annans wall syns på min? Hur i så fall?
 7. Jag är ganska ny med facebook och undrar om någon kan hjälpa mig med följande problem: När jag gör en kommentar på en kompis vägg som vi kallar för A, så syns inte det på min vägg för B, B är inte kompis med A. Kan jag ställa in så att alla mina vänner kan se på min vägg vad jag har skrivit på kompisens vägg (som denne inte är kompis med). Hoppas ni förstår vad jag pratar om. Kan dock nämnas att jag inte vill att de som inte är mina vänner ska få se min vägg. edit: kan det vara så att kompisens wall som jag har skrivit på har valt att det inte ska synas på min?
 8. hejjdåå

  CISG

  När gäller den? hur förhåller den sig till köplagen och konsumentköplagen? När göller vad?
 9. Är det denna som gäller idag? http://www.notisum.se/rnp/sls/lag/20101846.htm och inte 1992:830?
 10. På modern svenska ungefär som Christina rambergs avtalslagen 2010
 11. ok, jag kan inte så mycket om datorer, så det är snällt att ni ta det långsamt. Jag har en mac och en pc i hushållet. Samt mobiler använder wifin här hemma. Behöver jag kolla den fysiska adressen och jämföra de MAC adressen routernhemsidan på alla macen och pc:n?
 12. Finns det något sådant? Det finns ju visserligen karnov, men tycker inte den är så lätthanterlig.
 13. Jag fann fyra stycken MAC adresser, så då har jag väl förmodligen fyra nätverkskort Hur kontrollerar jag att de är mina? Kan någon inte förklara lite enkelt hur jag går tillväga för att se om någon annan förutom jag har varit inne på mitt nätverk? Ni behöver inte förklara alla begrepp.
 14. Jag gjorde som du beskrevm där fanns fyra olika fysiska adresser. Hur vet jag att det är mina fysiska adresser? eller att dem tillhör mig så att säga?
 15. På den senaste tiden har jag märkt att min internethastighet har blivit mycket långsammare främst att det tar längre tid för hemsidorna att ladda. Jag gick därför in och kolla mina inställningar på routern. Där fann jag att det fanns fyra stycken ip-adresser. Jag vet inte om de tillhör mig, kan man ta reda det på något sätt? Alla ip-nr har samma sex första siffror, de fyra sista är olika.
×
×
 • Skapa nytt...