Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Alex85

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Alex85

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1978-10-10

Profil

 • Ort
  Göteborg
 1. Webservice kan jag bygga, men då kommer den klaga att programmet försöker använda internet, eller? Tack!
 2. Hej alla!! Jag har utvecklat ett program som behöver för tillfället prata med min hemsida. Det ska funka att windows forms programmet, ska skicka med några parametrar till min hemsida, där ja helt hämtar ut dem via QueryString eller något annat. Problemet är så här: Jag vill INTE att något antivirus/brandvägg skall säga "Program XXX försöker nå internet, vill du tilllåta detta ??" eftersom det kan ge felaktiga vibbar till våra kunder. Jag har lite flera sätt men har svårt att testa detta eftersom ingen genererar detta meddelande på min dator . Så är det någon som vet att något sätt är bättre än det andra ? WebClient Eller WebRequest Eller något annat? Tack alla!
 3. Aa det va några ganska bra tips faktiskt. Tack!
 4. Barnen är 12, samt 15 år . Visst, det är en ålder där man vill testa mycket och se vad som finns bakom nästa hörn. Tilliten finns mellan barn och föräldrar, men det betyder inte att barn lyssnar och gör allt man säger.
 5. Nu har ja ringt o frågat. Programmet kom från http://thebestkeylogger.mine.nu
 6. Hon har tror ja använt den i ca: 1vecka lr 2. Aa, därav anledning till varför ja är här o skriver idag Barnen va ju uppe ganska sent på nätterna med stängda dörrar. Tydligen så var det massa konversationer på daiting sidor som vart aktiva. Och med tanke till barnens ålder så är det verkligen inte alls lämpligt.
 7. Någon mer som har någon tanke/fundering? Det är bara o börja skriva
 8. Vet ej utantill men kan ringa och höra senare med min vän.
 9. Sant sant !!! Det har hon nog inte gjort och det är alltid bäst och vara på den säkra sidan. Berättar för henne så fort hon e hemma från jobbet.
 10. Verkligen !! Det tog ett bra tag innan min bekant hitta en som funkar och som hade fått mycket feedback. Men dom verkade seriösa och har gett henne bra service vid frågor. Men men, man kan ju aldrig vara säker, samt att barnen kan som sagt hitta den o.s.v, men denna är lösenordskyddad även om den skulle upptäckas så kan dom inte låsa upp den. Man bör endå vara försöktig med vad man installerar i dagens läge.
 11. Ja förstår va du syftar på Monshi men tyvärr så lever vi inte i en rättvis värld utan man får ta tag i saker och ting själv. Men det betyder ju inte att ja ska köra 110% på mitt barn för att sedan konfrontera punkt 1 2 och 3. Utan mer att kunna förhindra vissa beteenden, vissa sidor, vissa chattprogram, med andra ord mer att vara medveten om vad som händer än att försöka sätta stopp för det. Hittils har det funkat bra för min väninna med sin keylogger men det finns ju väldigt mycket man inte vill se/vet om samtidigt. Sen lyssnar ju inte barn på allt man säger, om man t.ex. skulle berätta om vissa faror så tar dom inte det så allvarligt förrän det dessvärre är försent.
 12. Hej alla glada. Jag är lite nyfiken på hur andra ställer sig gällande Keyloggers. Är det något bra som kan komma utan användandet eller är det bara negativt? Kan det finnas anledningar för att använda det ? rätt / fel anledningar? Ska man behöva gå ner till denna nivå ? Jag har nämligen en bekant som inte vill gå in i dessa diskussioner, men som har börjat logga sina barn p.g.a sena nätter och "hon" har sett vissa konversationer/diskussioner som inte bör ha ägt rum om vi säger så. Och nu är jag här för att få tips, bra/dåligt så jag kan dela med mig till min bekant. Dela med er fast va ödmjuka . Tack! [inlägget ändrat 2009-04-08 09:58:51 av ashe]
 13. Hej allihoppa! Jag har ett problem som jag kan inte få löst. Har googlat i 3 veckor, mailat fram och tillbaka och ska ge det en chans här nu och hoppas på det bästa. Enkelt sagt, har skapat en windows applikation, refererat in Messeger Api type Library 1.0, och sen så skriver ja MessengerAPI.Messenger msn = new MessengerAPI.Messenger(); i formload som exempel bara, så får ja ett exception av typen : Out of memory Exception: Creating an instance of the COM component with CLSID {B69003B3-C55E-4B48-836C-BC5946FC3B28} from the IClassFactory failed due to the following error: 8007000e. Jag har googlat länge och inte hittat en enda som kan ge svaret på detta unika fel. Först funkade det utan problem, sen så kom detta problem, sen ominstallerade ja windows och då funkade det igen, och efter 1 dag så kom problemet tillbaka. Vad kan det vara ? Är tacksam för alla svar!! Ashe
 14. Ok nu har ja hittat lite mer information va det kan vara, 2 av mina tändstift funkar inte men ja bytte dom och tändstift kablar men ändå hände inget, va kan det vara ? ja hade på bilen och tog bort tändstiften var för sig och såg vilka som funkar. Vet ej om det e tändstiften lr ngt värre.
×
×
 • Skapa nytt...