Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Stavis

Medlem
 • Antal inlägg

  72
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Stavis

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Det är nog exakt så jag gjort, men funkade inte. Nu provade jag med en annan cell i samma dokument och då fungerade det. Vet inte vad det var för problem med denna cell. Tack i alla fall!
 2. Hittade formeln [t]:mm , men den fungerar inte i min nuvarande Excel. Nog i tidigare versionen. Varför fungerar denna formel i min nuvarande Excel (2013)?
 3. Hej! Hur kan jag formatera en cell i Excel (2013) så att den kan räkna ihop tid som blir mera än 24 timmar? Nu visar den 1h då det är fråga om 25h.
 4. OK, tack! Hittade nog i menyn. Var inte så svårt, men lite knepigt när man ska ha projektorn upp och ned för att se något.
 5. Hej! Min Acer projektor som visar bilden upp och ned. Jag har haft den utlånad och vet inte hur jag får den på rätt väg igen. Modell: Acer H1P117 / H6510BD DLP Projector
 6. Jag har en Nexus 5 vars minne är fullt. Kollade vilka appar som för mycket utrymme och det var Google+ på 6 GB. Tydligen har jag haft på automatisk säkerhetskopiering och på så sätt har Google+ lagrat mycket data (tror jag) eller finns det någon annan orsak? Nu vill jag radera och tömma Google+, men vad försvinner då? Jag vill ju inte bli av med något viktigt. Det står ju att om man raderar data från Google+ så förlorar man all data, alla filer, inställningar, konton, databaser och så vidare. Men från vad? Påverkar det tex Gmail-kontot och allt innehåll med kontakter?
 7. Piltangenterna flyttar nu på hela kalkylbladet och jag vill ha så att piltangenterna flyttar endast mellan cellerna. Jag har tydligen i misstag varit och tryckt på något snabbkommando. Gäller Excel 2013.
 8. I något skede har jag fått ask.com som sökmotor. Ändrades säkerligen när jag laddat ned ngt program, jag kommer inte riktigt ihåg. Hur som helst vill jag ha tillbaka google som sökmotor i både Firefox och Crome. Hur gör jag?
 9. Var hittar jag bra info om hur jag byter ut min hårddisk C. Jag har Win XP.
 10. Jag har gjort en punktlista i Word 2007, men jag kan inte få ändrat avstånd mellan sista raden i tex punkt 1 och första raden i punkt 2. Det fungerar inte med att sätta tex 6 punktavstånd efter eller före stycke. Mera radavstånd fungerar inte heller eftersom det då blir lika långa avstånd mellan varje rad, inte bara då det blir ny punkt.
 11. Finns det någon mogon motsvarighet till Ctrl+Alt+Del på Mac. Min fru har en MacBook och hon kan inte stänga Firefox på den.Själv använder jag bara Windows och vet inget om Mac (annat än att hon hera tiden har problem med den).
 12. Tack för hjälpen! Jag har anslutit den till extern skärm och lyst på skärmen, men utan resultat. Det är nog bara att börja leta efter en passlig ersättare .
 13. Jag har en laptop Fujitsu-Siemens Amilo XA 2528 som är 3 år gammal. Nu har skärmen slocknat, mitt i allt och helt enkelt blivit svart när jag surfade. Jag har startat om datorn, men skärmen är fortfarande svart. Är det grafikkortet som har gått sönder? Är det något som kan eller lönar sig att reparera?
 14. Musens skrollhjul har slutat fungera. Jag trodde att det var något fysiskt problem med musen, så jag skaffade en ny, men den nya musens skroll fungerar inte heller. Jag har kollat inställningarna från kontrollpanelen, men inte hittat något problem eller något som kunde påverka detta. Operativsystemet är XP. Gamla musen är en med Logitec med sladd och nya är en sladdlös Microsoft. Är det någon som vet vad det kan bero på?
×
×
 • Skapa nytt...