Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

gzone

Medlem
 • Antal inlägg

  45
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. jag har gjort en tabbe. Jag köpte en hårddisk på nätet och upptäckte när jag fick den att det var fel kontakt. Det sitter en sata 150 på den här hårddisken och jag har tydligen en sata 133 tror jag det heter. finns det någon emulator man kan köpa för att omvandla den eller är det kört? mvh mikael
 2. hur tar man bort program från startsekvensen så att dom inte laddas varaje gång man ska starta datorn?
 3. Det är så här att jag ska reparera en xp installation. men när jag ska skriva in lösenordet så funkar inte det. finns det något sätt man kan få reda på det lösenordet eller kringgå det? Det är min lillebrors dator och han kommer inte ihåg lösenordet.
 4. är det någon som vet om man kan låsa ett internet konto på något sätt så att vissa datoranvändare bara kan "gå ut på internet" och inte ladda hem någonting. inte ens bilder. mvh.mikael
 5. Hejsan. Har just installerat win xp home på min dator. Det gick bra förutom att när jag stänger av datorn och ska starta upp den igen så vägrar den starta utan cd skiva. Det innebär att jag måste reparera xp varje gång (tar ca 20 minuter) sedan så kan jag köra på som vanligt men jag är ganska less på det nu. Finns det någon som kan hjälpa mej?
 6. gzone

  socket problem???

  tjenare. Hur kan man ta reda på vad det är för socket som processorn kräver. Har tänkt byta moderkort men vet inte vilken socket som processorn har. Har provat med systemhanterarer och sisoftsandra men inte hittat nått. är det någon som vet hur man får reda på det? mvh. mikael
 7. gzone

  nätverkskort

  Det har jag gjort men det blev samma svar. I den zip fil man får med när man laddar hem drivrutinerna finns det en setupfil. kör man den så står det att man ska stänga av alla nätverksgrejer på moderkortet i bios. kan det ha något med det att göra? Och i sånna fall hur gör man det?
 8. gzone

  nätverkskort

  jag köpte ett nytt nätverkskort. Ett c-net 200pro. som jag skulle installera på min dator med xp, men det gick inte trots att det stod på microsofts sida att det var kopitabelt. anledningen till varför det inte funkade var att jag inte hade nån drivrutin, trots att jag fick med en diskett med drivrutiner på och kortet funkar det vet jag. vad är fel???
 9. gzone

  polis 3

  nu har jag kollat dom också men har ej funnit något. finns det ingen som har klarat episod ett på det svenska spelet polis 3 "vargspår"
 10. gzone

  polis 3

  Finns det någon som vet var man kan få tag på hjälp till detta spel. Är fortfarande på akt 1 och har fastnat och vet inte vad jag ska ta mej till. Har letat på altavista, fuska.nu och fuskarna.nu 911cheats.com mm. kan nån hjälpa mej snälla.
 11. hejsan. har fått problem med microsoft works. när jag ska skriva så flyttar markören bara ett halvt steg så bokstäverna jag skriver sitter liksom sammanlänkade. Är det nån som vet vad man ska göra åt det. mvh mikael
 12. gzone

  the sims

  hejsan. jag köpte the sims orginalet till min gammla dator, men nu har jag köpt en ny och skulle lägga in det men när man sedan ska spela det så går det inte. vad ska jag göra då. Det gick att lägga in men när man sedan ska spela det så går spelet inte igång.
 13. gzone

  Problem med skrivare

  Hejsan Har fått problem med min skrivare. Det är en lexmark z 53. Problemet är att jag för ett tag sedan skulle byta patroner i den, och xp sa åt mej att jag skulle ställa in skrivar huvudena på nytt där jag hade bytt patron. Vilket var den svarta. Men något blev fel så att när man skriver ut så missar skrivaren en hel del. Jag provade då att rengöra den och byta även färgpatronen men det hjälpte inte. Det konstiga är att färgpatronen är det inget fel på utan den skriver ut som vanligt. Är det någon som kan hjälpa mej så är jag tacksam. För jag är ganska less på att få fylla i där inte skrivaren har skrivit nått. Mvh. Mikael
 14. gzone

  counter strike

  är det någon som vet hur man lägger in waypoints på cs?
 15. gzone

  nätverk

  var och tittade på komplett och hittade en cnet switch där går en sådan att använda, och hur vet man vilken kabel man ska köpa. jag måste ha en kabel med sån här telefon koppling på men vad heter sådana kablar?
×
×
 • Skapa nytt...