Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Egina

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Eftersom jag inte ville ha mer krångel och det inte fanns drivrutiner för Vista till den version av mus jag använde, valde jag att tills vidare använda en gammal, traditionell, icke trådlös mus med kula. Det har fungerat utmärkt. Visserligen kvarstod ett problem med att ladda sidor på Internet, men det löste sig när jag bytte router.
  2. Jag tog till experhjälp och vi försökte med olika åtgärder som inte förändrade något. Men när jag plockade bort den trådlösa musen (Microsoft Wireless Intellimouse Explorer), korrekt installerad, och satte in en med svans, fungerade allt som det skulle. Återstår bara att fundera ut hur jag ska kunna använda den trådlösa igen.
  3. Var nog lite för snabb med mina slutsatser. Spanair verkar fungera nu. Men var inne på sonens dator (Vista men andra inställningar) och där går det inte att boka. Ving fungerar lika ovavsett om jag lägger till den till tillförlitliga platser, dvs efter ett antal minuters laddning kommer rätt sida upp (som vid gamla telefonmodem), men Apollos sida går inte att ändra på sista minuten och tydligen har det enligt min sambo varit så hela tiden. Kan problemen ligga hos min internetleverantör?
  4. Skulle boka sista minuten på Apollo/Vings hemsidor men kan inte ändra avreseort. På Fritidsresor funkade det. Skulle sedan boka flyg med Spanair, men inte heller där fungerar det.
  5. Problemet löst. Det var en optisk, trådlös mus som var boven. Men nu har jag upptäckt ett annat problem; Explorer laddar inte vissa sidor.
  6. Har prövat med alla fasta energischema och inte ändrat något. Skärmen har aldrig stängts av. Jag kollade att jag hade krav om lösenord men då skärmen aldrig stängts av har det aldrig varit aktuellt.
  7. Helt rätt. Och nu vet jag att energisparfunktionerna inte fungerar heller.
  8. Har precis samma problem på en helt nyinköpt dator. Dock fungerar det om jag sätter skärmsläckaren på en minut. Tror inte att energisparläget fungera heller. Ska kolla i kväll.
  9. Har lagt in låtar på datorn från CD och därefter fört över till en Sandisk Sansa. När jag ska lyssna på låtarna genom mp3:n, finner jag dem alla under "Unknown". Titel visas, men inte artisten. När jag kikar på hur det ser ut på spelaren när den är inkopplad till datorn ser det ut som om låtarna ligger i sina respektive Album. Hur gör jag för att fixa så att låtarna sorteras i album vid uppspelandet på mp3:n? Har också en Creative Zen Nano Plus coh där visar sig snällt allt i mappar så som jag trodde att det skulle göra när jag klev in i mp3-världen.
×
×
  • Skapa nytt...