Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mikemadnes

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

Om mikemadnes

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1978-10-10

Profil

 • Ort
  örebro
 1. när jag kör det programet så går temperaturen upp till 56 C och ligger stadigt där på ena kärnan resten kommer strax efter så det är ju lungt=) kylningen verkar fungera som det ska och jag vågar slappna av och njuta av min inestering:) tack för all hjälp du får ännu en poäng utav mig!!
 2. Tack för utförligt svar=) ska läsa lite på tomshardware. svårt hitta info om vad tempen ska ligga på. de temperaturer jag tittat på heter Core#0 Core#1 Core#2 Core#3 så det måste vara är de fyra kärnorna jag läser av. använder programet CPUID Hardware Monitor Hittar inget där som verkar vara den 5 termometern. Öppnat burken har jag gjort vilket sänkt vermen rejält ligger på 34-36 grader på de fyra när windows rullar när jag kör mer krävande program så går de upp emot 50 men då bör väll inte det häller vara något problem? som sagt ska plugga på lite på toms... återigen tack för hjälpen:)
 3. tack för snabbt svar=) ska försöka flytta runt lite till har en extra fläkt jag ska pröva med. en följdfråga med... vart går gränsen innan det blir skadligt varmt för prossesorn? vad bör temperaturen ligga på?
 4. Hej! Har pusslat ihop en dator från grunden, allt funkar bra men jag är lite orolig över temperaturen. När jag tar tempen direkt efter uppstart och bara xp är igång ligger den runt 40-44 C. Är detta farligt högt? Har flyttat runt på prossesor fläkten lite men det bästa resultat jag får är detta. är denna temp ok? kan köra på eller, Kan det vara kyl pastan som inte håller måttet? Eller har ni några andra tipps tar jag tacksamt emot dessa. detta sitter i: Moderkort: Asus p5k Premium WI/FI-AP, p35 ddr2 Prossesor: Intel 2 quad q6600 Prossesor fläkt: Thermalight ultra-120 extrem Nätagregat: Corsair CMPSU-750TXEU 750W Ram: Corsair Dominator TWIN2X8500C5DF 4096 Grafik: ASUS RADEON HD4870 512MB Tacksam för svar!!
 5. ska köpa en ny dator. ca 8000kr Önskar lite hjälp i handlandet. Spel är det som datorn primärt kommer att användas till. Tacksam för tips är detta ett bra val?? http://www.elgiganten.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elgigantenSE-Site/sv_SE/-/SEK/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=p2Gz6oZKCO5SR0EjA9JBwx1h0000DoU-3dNR?ProductID=44LD4QFH1GEAAAEd_G581y2z&CatalogCategoryID=pCnD4QFHlS4AAAEOXPJZtSxN&Selected=Specifications#tProductTabcontent
 6. Hej! när jag ska installera mer ram, (har en en-gigabytare ddr2 sitter i) så hoppar inte systemet igång som det ska. Utan när jag sätter på strömmen så startar bara fläkten i nätaggregatet ingen signal nås skärmen och prosesorfläkten startar inte, det piper bara cirka två sec signal sedan två sec tystnad sedan ton igen. Har provat med ett exakt likadant minne som sitter i breved men det fungera inte. Moderkortet heter MSI K9VGM-V tar tacksamt emot hjälp
 7. !!!!!!!!!!!!!!!!!!TACKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det verkar faktiskt som om jag har blivit virus fri, sedan igår rullar allt som vanligt igen, så ett jätte tack till dig Cecilia du är en ängel!!!
 8. ok då kör vi på det, MBAM rullar just nu. något har det hittat iallafall
 9. Har fått ett mycket iriterande virus/spywere på min dator. Datorn är så gott som obrukbar med denna infektion, läste lite i detta forum om hur andra har löst problemet med HighJackThis mm. skulle vara tacksam om någon hjälper mig med detta...
 10. Mer info. -moderkort. gigabyte s-series 945pl-ds3. -prosesor. intel celeron D 3.08 gig. -grafik. gigabyte GeForce 7600. nätagregatet vet jag faktiskt inte vad det är, men rätt klent skulle jag tippa på för allt annat var budget när jag köpte datorn. Vill vara säker på att det är nätagregatet innan jag skaffar ett nytt då de kostar en del. I mina öron låter det konstigt att mjukvaran skulle börja strula pga nätagr, men så är jag långt ifrån en hacker också.
 11. hallå! Har ett väldigt frustrerande fel på min pc. Har nyligen satt i ett nytt moder kort och grafik kort, men får inte datorn att fungera som den ska, program stänger av sig själva hela tiden och datorn startar om sig själv ibland. hårddisken är formaterad och jag har provat två olika xp men programmen kvarstår. att datorn startar om sig själv kan jag mycket väl tänka mig beror på nätagregatet, men vad kan programens instabilitet bero på. tacksam för svar
×
×
 • Skapa nytt...