Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mikael63

Moderator
 • Antal inlägg

  14 203
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  277

Allt postat av Mikael63

 1. Kan du inte avmarkera sidbrytning för det dokumentet, och spara det så? Sitter inte med Word nu men i TextMaker återfinns detta under Stycke-Textflöde
 2. Mikael63

  Cookies

  Det skulle ju kunna bero på det som står i meddelandet? Någon plugin i webbläsaren? Har du startat webbläsaren utan tillägg? Har du testat med annan webbläsare?
 3. https://pcforalla.idg.se/2.1054/1.720612/firefox-fixar-allvarlig-bugg-i-ny-uppdatering 67.0.4 trillade in i kväll
 4. Testa: Gå in till inställningar för appar. Välj "Avinstallera Google Play Tjänster". Du får fråga om att återställa till fabriksversionen, svara ja. (Den går inte avinstallera helt) Efter en stund vill appen uppdatera sig - låt den göra det.
 5. Jag har låst den andra tråden i samma ärende.
 6. Det är nog bättre om du håller dig till EN tråd i samma ärende. Låser denna och hänvisar till https://eforum.idg.se/topic/358820-problem-med-systemåterställning-går-ej-att-starta-upp-windows/
 7. Vad menar du med det? Det torde kanske inte vara lönt som svar till dig men om andra undrar: Jo, den finns (också) i Linux Mint 18.1 men den går ju enkelt att avinstallera om man så vill. Ja, och den går lika enkelt att installera igen, via terminalen, via Programhanteraren eller via Pakethanteraren. (mintupdate)
 8. Verkar inte vara tillförlitligt och även då kan man betala 1 kr Kanske då enklare med betalning via NFC?
 9. Tasker kan ju direkt eller via IFTTT interagera med ex. smartahem-produkter och kan således låsa upp en dörr. Tasker torde kunna triggas av den notis som kommer när en swish-betalning kommer. Däremot kan det bli: 1. svårt att skilja denna betalning från andra betalningar varför man bör ha detta i en Android enbart för denna applikation. 2. svårt att avgöra om beloppet är rätt. Beloppet läggs väl in i QR-koden? De flesta kanske är ärliga och kör just så, även om någon räknar ut att det går att betala 1 kr till samma nummer.
 10. Ja, verkligen kul projekt. Kan tänka mig att Google Pay kanske kommer att fungera med Google-assistenten och att man då kan låta den hantera själva fysiska upplåsandet via hårdvara som har stöd. Men då behöver Google Pay bli lika vanligt förekommande som Swish.
 11. Detta sköts automatiskt av Uppdateringshanteraren. Faktiskt så kom idag version 67.0.3 till mina Linuxdatorer som är igång, Sylvia (18.3) & Tessa (19.1) . Annars kan man ladda hem själv från https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/ Dumt nog är inte detta ett normalt installationspaket utan "lösa" filer i ett arkiv och man måste själv veta var man ska *) packa upp dessa. Använder själv Chromium (nu 75.0.3770.90) och den fungerar mot Handelsbanken. *) man kan köra FF från den plats man packar upp filerna men det kan ju vara bra att ersätta de som redan finns.
 12. Precis! Anledningen till att jag vill ha en nattlampa är för att inte bli klarvaken när ordinarie belysning tänds.
 13. Påminner om eforums regler, då speciellt regel 1 och 3.
 14. Är det inte bara att testa en och en då? Börja uppifrån.
 15. https://www.swedbank.se/privat/digitala-tjanster/digital-support/webblasare.html Tänk på att det är dina pengar de skyddar.
 16. https://eforum.idg.se/topic/354228-tfv-samsung-s8-och-tv-samsung-mu-7045-65/ Ja, det är kanske så enkelt att det är just så du måste göra då?
 17. Det är alltså frågan om ett headset som är designad för att man lätt ska tappa bort dem.
 18. Med MyPhoneExplorer är det enkelt att se var kontakterna hamnat och även kunna flytta dem (fast jag tror det kan vara lite knöligt att flytta). Vad som är bäst är väl individuellt. Man kanske inte vill att Google ska ha alla ens kontakter. Jag försöker ha alla kontakter sparade i telefonen. Ett val jag gjort helt enkelt.
 19. DVDFab11 klarar också jobbet men kostar ungefär samma summa. Hittade dock denna, som är gratis: https://www.dvdfab.cn/hd-decrypter.htm?trackID=downloadpage Den tycks ha begränsningar men vad det innebär i praktiken vet jag inte.
 20. AnyDVD har aldrig svikit mig vad gäller sådant. Visserligen många år sedan nu men... Tillåtet? Ja, enligt https://pcforalla.idg.se/2.1054/1.255364/sa-fixar-du-film-i-mobilen--helt-lagligt Eller bara googla: copy protected dvd
 21. Jag är också nyfiken då jag inte lyckas hitta den kalendern när jag söker. Däremot återfinns ett par andra kalendrar med liknande namn, från andra utvecklare.
 22. Vi glider ifrån trådens ämne men det kan ju ändå vara av intresse för Ts. Vi (hela samhället) väntade i typ tre år på IP-Only men till slut kunde vi, efter överenskommelse med IP-Only, häva avtalet i förtid. Informationen om detta hölls i en lokal i samhället och samma kväll ringde Telia Öppen fiber på dörren... Tog väl bara ett par år till innan det hela var klart... Ja, det var ett fult knep de använde. De ansåg att om de väl fått dit utrustningen så var det ett pågående uppdrag. Kolla kontraktet - har avtalstiden löpt ut, kolla med annan leverantör!
 23. Naturligtvis är det så. Jag använde min "beräkning" med en utgångspunkt där (OM) varje ärende skulle ta två minuter i snitt, som exempel, eftersom den tiden figurerade i tidigare inlägg. Problemet är detsamma, att Telia inte anser sig ha råd att ha fler personer som jobbar samtidigt med supportärenden. Jag antar att andelen som byter leverantör på grund av dålig support är förhållandevis liten jämfört med de som stannar kvar ändå. Byter man leverantör riskerar man att hamna ur askan i elden. Jag tycker Telias chatt har fungerat bra, om man nu kan använda sig av den när det felar.
×
×
 • Skapa nytt...